nu jā, būs jākrāso jaunais grabažnieka vāks (jau nopirkts), aizmugurējais fartuks un abi bamperi.Archuks wrote:Lūdzu, nokrāso aizmugurējo bamperu :lauki:![]()

Melberi visi četri būtu jāvalcē, jāstrūklo, jākrāso utt kas beigās nostātos normālu 16nieku cenā.Agniz wrote:Kur tie melberi palika? Ja sakoptu, būtu naisīgāki par šiem..
Bet nu labāk jau ir nekā ar tiem VW diskiem
Cik tad maksā izvalcēt 4gab? 30ls? Strūklu ganjau ka par aliņu var sazīmēt pie kāda paziņas + slīppapīri, krāsa, laka no depo.Ch. wrote:Melberi visi četri būtu jāvalcē, jāstrūklo, jākrāso utt kas beigās nostātos normālu 16nieku cenā.Agniz wrote:Kur tie melberi palika? Ja sakoptu, būtu naisīgāki par šiem..
Bet nu labāk jau ir nekā ar tiem VW diskiem
Kādu plauktu ?Jūda wrote: Uzbliez plauktu spīdīgu un centriņus uzpis virsbūves krāsā
Archuks wrote:Man vienīgajam tie Melber diski liekas, atvainojos, s*di? Tos laikam droši vien Style5only faniem saprastOfftopiks ne pa tēmu, par auto jāsaka, lai izdodas
lai kā visi burnout.lv krutie spameri heitoti par šo postu, piekrītu nafnaf'amnafnafs wrote:Šo topiku vispar ir jega skatities?
Priekšnojauta man saka priekšā, ka Ch atkal savā hipsteru stiliņā vienkārši sašķūningos par vienu mizkazti vairāk, beigās izdomās, ka kaut kas ir slikti un pārdos pāris nedēļu/mēnešu laikā attaisnojoties ar naudas trukumu projektam vai tamlidzigu BS![]()
Būsim reāli, šajā e30, vismaz pagaidām, nav pilnīgi nekā uzmanības vērta, parasta, veca lauku hlamata, un lai to mainitu ir vajadzīgi tūkstoši nevis šķībi un līki r15 diski un lūpa no miskastes.
Nu ja tu tādās kategorijās iedali, tad šajā forumā 98% auto ir tādi, kurus nav jēga skatīties.nafnafs wrote:Šo topiku vispar ir jega skatities?
Priekšnojauta man saka priekšā, ka Ch atkal savā hipsteru stiliņā vienkārši sašķūningos par vienu mizkazti vairāk, beigās izdomās, ka kaut kas ir slikti un pārdos pāris nedēļu/mēnešu laikā attaisnojoties ar naudas trukumu projektam vai tamlidzigu BS![]()
Būsim reāli, šajā e30, vismaz pagaidām, nav pilnīgi nekā uzmanības vērta, parasta, veca lauku hlamata, un lai to mainitu ir vajadzīgi tūkstoši nevis šķībi un līki r15 diski un lūpa no miskastes.
Tā nav neliela kritika, tas ir bezjēdzīgs iedirsiens. Tak visi tāpāt redz kas ir noticis ar iepriekšejām lamatām un redz arī to, kas notiek ar šo. Ej atpakaļ uz tvnetu.nafnafs wrote:R_89, kāds tad ir tas mans auto, kuru nav jēga skatīties?![]()
![]()
Visi te kaut kā baigi saspringti uztver manu nelielo kritiku