FRETKAS OPEL IERAKSTS 2.2E
Re: FRETKAS OPEL IERAKSTS 2.2E
Nedaudz pārspīlēju, taču gribās iekrāt arī kādam solīdam vasaras auto. Šim aizmuguri vajag cietāku, ar drag race setupu, kad aizmugure gaisā, ilgi nebraukšu, taču, ja fleksēšu atsperes aizmugurē, tas nesamazinās viņa galertismu - vajag cietākus amjus un atsperes, līdz ar to pat nezinu, kur un ko meklēt. Jaunas detaļas pirkt taisos tīri tehniskā ziņā (ceru, ka tas arī nebūs tik bieži/drīz jādara).*Sicram wrote:Reāli prasītos zemprofila ziemenes
Bet drapaX interesants.. Kā jau parasti !
PS
Kāpēc ļimonu ?
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
SaņemiesFetka wrote:Rii, man pašam dalītas emocijas - prasās zemāku gumiju un more lowz, taču grūst ļimonu viņā man jau ir apnicis
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- e30students
- Spam addicted
- Been thanked: 0
Ar zemprofila gumiju metinātie ilgi neturēs ziemas apstākļus
Svarku jau ielaidi?
Svarku jau ielaidi?
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
- Martinss
- Has thanked: 3 times
Nu kas tas par stulbu priekšstatu/iedomu vairumam, ka fleksējot atsperes, auto nemainās cietība, mainās gan un auto paliek cietāks.Fetka wrote:Nedaudz pārspīlēju, taču gribās iekrāt arī kādam solīdam vasaras auto. Šim aizmuguri vajag cietāku, ar drag race setupu, kad aizmugure gaisā, ilgi nebraukšu, taču, ja fleksēšu atsperes aizmugurē, tas nesamazinās viņa galertismu - vajag cietākus amjus un atsperes, līdz ar to pat nezinu, kur un ko meklēt. Jaunas detaļas pirkt taisos tīri tehniskā ziņā (ceru, ka tas arī nebūs tik bieži/drīz jādara).*Sicram wrote:Reāli prasītos zemprofila ziemenes
PS
Kāpēc ļimonu ?
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
Ev, fekta a kā ar detaļu saderību ? 
Teiksim mums mersedesiem aizmugurējie amji der no E36 ! :novagold:
Teiksim mums mersedesiem aizmugurējie amji der no E36 ! :novagold:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- e30students
- Spam addicted
Martinss wrote:Nu kas tas par stulbu priekšstatu/iedomu vairumam, ka fleksējot atsperes, auto nemainās cietība, mainās gan un auto paliek cietāks.Fetka wrote:Nedaudz pārspīlēju, taču gribās iekrāt arī kādam solīdam vasaras auto. Šim aizmuguri vajag cietāku, ar drag race setupu, kad aizmugure gaisā, ilgi nebraukšu, taču, ja fleksēšu atsperes aizmugurē, tas nesamazinās viņa galertismu - vajag cietākus amjus un atsperes, līdz ar to pat nezinu, kur un ko meklēt. Jaunas detaļas pirkt taisos tīri tehniskā ziņā (ceru, ka tas arī nebūs tik bieži/drīz jādara).*Sicram wrote:Reāli prasītos zemprofila ziemenes
PS
Kāpēc ļimonu ?
Atboiņiki reising (tm)
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
Nēee, to es ļoti labi saprotu, jo, saīsinot atsperes garumu, palielinās tās stinguma (spring rate) koeficients, līdz ar to būs cietāks. To es ļoti labi jūtu pēc priekšējo atsperu saīsināšanas. Jautājums ir - vai viņas paliks TIK ĻOTI cietākas, lai katrā bedrē arkas neietu riepās ? Domāju, ka nē.Martinss wrote:Nu kas tas par stulbu priekšstatu/iedomu vairumam, ka fleksējot atsperes, auto nemainās cietība, mainās gan un auto paliek cietāks.Fetka wrote:Nedaudz pārspīlēju, taču gribās iekrāt arī kādam solīdam vasaras auto. Šim aizmuguri vajag cietāku, ar drag race setupu, kad aizmugure gaisā, ilgi nebraukšu, taču, ja fleksēšu atsperes aizmugurē, tas nesamazinās viņa galertismu - vajag cietākus amjus un atsperes, līdz ar to pat nezinu, kur un ko meklēt. Jaunas detaļas pirkt taisos tīri tehniskā ziņā (ceru, ka tas arī nebūs tik bieži/drīz jādara).*Sicram wrote:Reāli prasītos zemprofila ziemenes
PS
Kāpēc ļimonu ?
Mārci - jāskatās, paļubomu no visa kā der
- Martinss
- Has thanked: 3 times
Apzāģē un paliec apakšā gumijas šaibas.Fetka wrote:Nēee, to es ļoti labi saprotu, jo, saīsinot atsperes garumu, palielinās tās stinguma (spring rate) koeficients, līdz ar to būs cietāks. To es ļoti labi jūtu pēc priekšējo atsperu saīsināšanas. Jautājums ir - vai viņas paliks TIK ĻOTI cietākas, lai katrā bedrē arkas neietu riepās ? Domāju, ka nē.Martinss wrote:Nu kas tas par stulbu priekšstatu/iedomu vairumam, ka fleksējot atsperes, auto nemainās cietība, mainās gan un auto paliek cietāks.Fetka wrote:Nedaudz pārspīlēju, taču gribās iekrāt arī kādam solīdam vasaras auto. Šim aizmuguri vajag cietāku, ar drag race setupu, kad aizmugure gaisā, ilgi nebraukšu, taču, ja fleksēšu atsperes aizmugurē, tas nesamazinās viņa galertismu - vajag cietākus amjus un atsperes, līdz ar to pat nezinu, kur un ko meklēt. Jaunas detaļas pirkt taisos tīri tehniskā ziņā (ceru, ka tas arī nebūs tik bieži/drīz jādara).*Sicram wrote:Reāli prasītos zemprofila ziemenes
PS
Kāpēc ļimonu ?
Good one !Martinss wrote:Apzāģē un paliec apakšā gumijas šaibas.Fetka wrote:Nēee, to es ļoti labi saprotu, jo, saīsinot atsperes garumu, palielinās tās stinguma (spring rate) koeficients, līdz ar to būs cietāks. To es ļoti labi jūtu pēc priekšējo atsperu saīsināšanas. Jautājums ir - vai viņas paliks TIK ĻOTI cietākas, lai katrā bedrē arkas neietu riepās ? Domāju, ka nē.Martinss wrote:Nu kas tas par stulbu priekšstatu/iedomu vairumam, ka fleksējot atsperes, auto nemainās cietība, mainās gan un auto paliek cietāks.Fetka wrote:Nedaudz pārspīlēju, taču gribās iekrāt arī kādam solīdam vasaras auto. Šim aizmuguri vajag cietāku, ar drag race setupu, kad aizmugure gaisā, ilgi nebraukšu, taču, ja fleksēšu atsperes aizmugurē, tas nesamazinās viņa galertismu - vajag cietākus amjus un atsperes, līdz ar to pat nezinu, kur un ko meklēt. Jaunas detaļas pirkt taisos tīri tehniskā ziņā (ceru, ka tas arī nebūs tik bieži/drīz jādara).*Sicram wrote:Reāli prasītos zemprofila ziemenes
PS
Kāpēc ļimonu ?
- Pauliic
- Moderators
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
Tu piesmēji Juzika Opeli ?Pauliic wrote:Juzikam nostaļģija
man nostaļģija par aizmugurējo beņķi![]()
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- J.K.jr.bad.
- Been thanked: 1 time
Ble, jūtu, kā pa ziemu šito nabagu nolocīs. 
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- spogulis86
Sveicu ar smuku rekordu, pēc bildēm nu galīgi neizskatās pēc miskastes 
Par laimi modē ir nācis drifts, tapēc nav nevienam vairs jāskaidro, kapēc priekšpiedziņa ir tizla / P.Timrots /

Ja arī bieži vien dodu pa flokšiem, vienmēr slīpēju atbildīgi, kā arī man vienkārši morāli jebkura auto ir žēl, lai to nojātu vai nolocītu :enģelīc:J.K.jr.bad. wrote:Ble, jūtu, kā pa ziemu šito nabagu nolocīs.
Paldies
Sveikts un izskatās gana labs, man patīk 
Lexus GS300 '97 LPG Daily,
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex
Accord Coupe '94 2.2i - ex
Accord '90 2.0i - ex
Civic TypeR EP3 '02 - ex