Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
Gan offtopick, bet tomēr : Mans velk pa Rīgu kādu mirkli aiz CP mašīnas uz 80, paiet laiciņš šie ierubī migalkas un bremzē, apstādina mani, ķipa esot pārkāpis CSN - ātrums ar kuru esot braucis 80, es šiem saku, ka spidometrs kirdik un par cik CP vienmēr ievēro ātrumu ierobežojumus brauca tak bez ieslēgtām migalkām!!! braucu šiem mierrīgi pakaļ!!! CP pasmējās atdeva dok. un tā mēs draudzīgi šķīrāmies,
P.S, Šādu fišku man iemācija džeks no Talsiem, tur tā praktizējot !!! :mrgreen:
EV-325 + EL-939 + EL-7900
- Janchux
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Mentiem normaals abloms!:mrgreen:ELL wrote:Gan offtopick, bet tomēr : Mans velk pa Rīgu kādu mirkli aiz CP mašīnas uz 80, paiet laiciņš šie ierubī migalkas un bremzē, apstādina mani, ķipa esot pārkāpis CSN - ātrums ar kuru esot braucis 80, es šiem saku, ka spidometrs kirdik un par cik CP vienmēr ievēro ātrumu ierobežojumus brauca tak bez ieslēgtām migalkām!!! braucu šiem mierrīgi pakaļ!!! CP pasmējās atdeva dok. un tā mēs draudzīgi šķīrāmies,
Honda Prelude IV 2.2 VTEC JDM
paldies par padomu! reaali!ELL wrote:Gan offtopick, bet tomēr : Mans velk pa Rīgu kādu mirkli aiz CP mašīnas uz 80, paiet laiciņš šie ierubī migalkas un bremzē, apstādina mani, ķipa esot pārkāpis CSN - ātrums ar kuru esot braucis 80, es šiem saku, ka spidometrs kirdik un par cik CP vienmēr ievēro ātrumu ierobežojumus brauca tak bez ieslēgtām migalkām!!! braucu šiem mierrīgi pakaļ!!! CP pasmējās atdeva dok. un tā mēs draudzīgi šķīrāmies,

- SaintDeviL
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ideāli...!ELL wrote:Gan offtopick, bet tomēr : Mans velk pa Rīgu kādu mirkli aiz CP mašīnas uz 80, paiet laiciņš šie ierubī migalkas un bremzē, apstādina mani, ķipa esot pārkāpis CSN - ātrums ar kuru esot braucis 80, es šiem saku, ka spidometrs kirdik un par cik CP vienmēr ievēro ātrumu ierobežojumus brauca tak bez ieslēgtām migalkām!!! braucu šiem mierrīgi pakaļ!!! CP pasmējās atdeva dok. un tā mēs draudzīgi šķīrāmies,