+ daudz šeit.kars wrote:Te vis bija ideāli SpoilerShow
Edgara Golf Mk1 'mazais baltais'
Re: Edgara Golf Mk1 'mazais baltais'
No sākuma man arī likās, ka kaut kas nav, bet dzīvē visu kopā redzot un izbraucot, šķiet, ka tur viss ir kā vajag.
Diski reti, pietiekami interesanti un uz mašīnas arī izskatās labi, varbūt nepierasti, jo parasti uz šādiem golfiem ir bbs vai kādi tamlīdzīga tipa.

Diski reti, pietiekami interesanti un uz mašīnas arī izskatās labi, varbūt nepierasti, jo parasti uz šādiem golfiem ir bbs vai kādi tamlīdzīga tipa.
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 
Nost nevienu sist netaisos, arī h8erus nē
Paldies par dažādajiem viedokļiem
Vēl ir vieni r17 trīsspieķi, kas tīri labi

Paldies par dažādajiem viedokļiem
Vēl ir vieni r17 trīsspieķi, kas tīri labi
http://www.enammo.com emaljas trauku apdruka
Nez izbraucienā apskatīts, manuprāt izskātās labi patreizējie diski,katrā ziņā liekas kad labāk par iepriekšējiem 
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Man tagad sanāk sist galvu pret galdu. Principā, trīsspieķu diski ir kroplīgākais, kas vispār var būt (ja neskaita Tedijus), bet kaut kādā veidā kopā ar visu Golfu tomēr izskatās prikolīgi. Es laikam liktu vienā mašīnas pusē tādus un otrā - savādākus.
Bet nu whatever, Golfs ir pačotīgs! 
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi