Uzlīmes noņemšana
Moderator: gacciZm
- BlondaiZ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Uzlīmes noņemšana
Ja veel ir interese, tad veikalaa kuraa es straadaaju - Sanistal, ir iepeerkams taads liidzeklistieshi prieksh uzliimju njemshanas nost... darbojas lieliski ieejot veikalaa vnk jaauzprasa GL44 vai k-kaa taa saucaas, darbojaslieliski 

- mbertulis
- Dubultaģents
Kādā ielā Tavs veikals?!BlondaiZ wrote:Ja veel ir interese, tad veikalaa kuraa es straadaaju - Sanistal, ir iepeerkams taads liidzeklistieshi prieksh uzliimju njemshanas nost... darbojas lieliski ieejot veikalaa vnk jaauzprasa GL44 vai k-kaa taa saucaas, darbojaslieliski
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Maskavas iela, numuru nepateikšu.mbertulis wrote:Kādā ielā Tavs veikals?!BlondaiZ wrote:Ja veel ir interese, tad veikalaa kuraa es straadaaju - Sanistal, ir iepeerkams taads liidzeklistieshi prieksh uzliimju njemshanas nost... darbojas lieliski ieejot veikalaa vnk jaauzprasa GL44 vai k-kaa taa saucaas, darbojaslieliski
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- BlondaiZ
Maskavas 250... pirms Ķengaraga tirgus un aiz auto halles...!mbertulis wrote:Kādā ielā Tavs veikals?!BlondaiZ wrote:Ja veel ir interese, tad veikalaa kuraa es straadaaju - Sanistal, ir iepeerkams taads liidzeklistieshi prieksh uzliimju njemshanas nost... darbojas lieliski ieejot veikalaa vnk jaauzprasa GL44 vai k-kaa taa saucaas, darbojaslieliski

ja tas ir tas ko es domāju, tad tikai neuzlaid uz plastmasas daļām, jo plastmasu viņš smuki saēd!BlondaiZ wrote:Ja veel ir interese, tad veikalaa kuraa es straadaaju - Sanistal, ir iepeerkams taads liidzeklistieshi prieksh uzliimju njemshanas nost... darbojas lieliski ieejot veikalaa vnk jaauzprasa GL44 vai k-kaa taa saucaas, darbojaslieliski
Ja nemaldos saucās kema gl44 vai kkā tā un smaržo viņš pēc apelsīniem!