nopLambertino wrote:Tā jau varētu, bet tad sanāk, ka e46 jāliek lietā

nopLambertino wrote:Tā jau varētu, bet tad sanāk, ka e46 jāliek lietā
S3 ir grabazha kura katru nedelju ir servisaa un ar vinju vispaar nebrauc! (c`Archuks)spiegs wrote:Pārmaiņu pēc s3Lambertino wrote:Tā jau varētu, bet tad sanāk, ka e46 jāliek lietā
teoreetiski jau jaa!sciroco wrote:Tur tas Q varētu būs laba priekšrocībavai es kļudos
Es tādēļ domāju kapē pie BA neredzufade wrote:S3 ir grabazha kura katru nedelju ir servisaa un ar vinju vispaar nebrauc!spiegs wrote:Pārmaiņu pēc s3Lambertino wrote:Tā jau varētu, bet tad sanāk, ka e46 jāliek lietā![]()
![]()
Es ar bembi esmu shomenes braukusi tikai vienu reizi, tapeec nez kapeec tu pie BA S3 neredzi!spiegs wrote:Es tādēļ domāju kapē pie BA neredzufade wrote:S3 ir grabazha kura katru nedelju ir servisaa un ar vinju vispaar nebrauc!spiegs wrote:Pārmaiņu pēc s3Lambertino wrote:Tā jau varētu, bet tad sanāk, ka e46 jāliek lietā![]()
![]()
nu redz jāpāriet uz bmw
Man savukart ar ta liekasfade wrote:teoreetiski jau jaa!sciroco wrote:Tur tas Q varētu būs laba priekšrocībavai es kļudos
Pasakums ir labs, bet man 10Ls liekas pa daargu!
Tu jau gaidi melno - pelēcis jau liekas neinteresants un džipveidīgsfade wrote:Es ar bembi esmu shomenes braukusi tikai vienu reizi, tapeec nez kapeec tu pie BA S3 neredzi!spiegs wrote:Es tādēļ domāju kapē pie BA neredzufade wrote:S3 ir grabazha kura katru nedelju ir servisaa un ar vinju vispaar nebrauc!spiegs wrote:Pārmaiņu pēc s3Lambertino wrote:Tā jau varētu, bet tad sanāk, ka e46 jāliek lietā![]()
![]()
nu redz jāpāriet uz bmw
Es reaali gribeetu piedaliities, jo liekas super pasakums, bet nu uz sho briidi 10Ls + degviela, lietderigaak izmantoshu citur! Varbuut citreiz kad buus labaaki laiki!sciroco wrote:Man savukart ar ta liekasfade wrote:teoreetiski jau jaa!sciroco wrote:Tur tas Q varētu būs laba priekšrocībavai es kļudos
Pasakums ir labs, bet man 10Ls liekas pa daargu!bet tas nebūtu nemaz dārgi ja laistu šīs sacensības pa likumotu kartingu trasi, vismaz vairāk stūri japagriež
Tad 10 ls buutu lēti un 100% būtu daudz vairāk dalibnieku
Baigi agri arii ir sakums, man skola liidz 9iem!sciroco wrote:Cer ka nebūšu viens starp dalibniekiem![]()
pirmā vieta garantētasciroco wrote:Cer ka nebūšu viens starp dalibniekiem![]()
Kopsh ekonomiskaas kriizes laikiem un straujaas inflaacijas!NIKA wrote:Kopš kura laika 10ls ir liela nauda![]()
Cik izmaksa piektdienas treniņi driftā, cik izmaksa dalība draga un drifta pasākumosvai tad tur ir lētāk
jeb Jums atlaides ir
![]()
Nu tad labi, ka neatbraucat pagajušo svētdien uz 333 kopā ar mums, jo tur mums dalība sanāca 12ls no mašīnas
tiko Scirocco klubam notika mazs pasaciens 333 trasē, deļ liela, citu klubu daudzuma, lētais variants - vnk maksas par sevim un panesaties trase nesanāca. Rezervejam trassi uz 1,5 st (rets gadijums, parasti 1 vai 2 stundas var tik) un no 14 auto sanaca pa 12 ls videji, lai segtu tos 150 ls ko samaksajam trases īpašniekam.iz wrote:tiek salīdzināti dažādi pasāķumi, drifts,drags, kas notiek visa vakara garumā, kur jāmaksā par šoviem un ir kvalifikācijas braucieni utt., bet šeit sanāk 10ls par iespēju 3reiz apgriezties un 5reiz nobraukt 50m taisni, kautka ņeaļo :neka:
Aj, nav vērts censtiessciroco wrote:tiko Scirocco klubam notika mazs pasaciens 333 trasē, deļ liela, citu klubu daudzuma, lētais variants - vnk maksas par sevim un panesaties trase nesanāca. Rezervejam trassi uz 1,5 st (rets gadijums, parasti 1 vai 2 stundas var tik) un no 14 auto sanaca pa 12 ls videji, lai segtu tos 150 ls ko samaksajam trases īpašniekam.iz wrote:tiek salīdzināti dažādi pasāķumi, drifts,drags, kas notiek visa vakara garumā, kur jāmaksā par šoviem un ir kvalifikācijas braucieni utt., bet šeit sanāk 10ls par iespēju 3reiz apgriezties un 5reiz nobraukt 50m taisni, kautka ņeaļo :neka:
Tagad rēķinam 150 ls / 14 dalibnieki = 6.4 min trasē katram un TAS par 12 ls :O liekas vajprats, dārgi ...
Reali nobraucam katrs ap 5 meģinajuma apļiem, 2 braucieni uz laiku ( tas ir pusaplis jo slidošais starts bija, tad 2 apļus uz laika un slidošais finiš)
Reali mēs visi 14 iekļavamies 1 stundā un tad tad vel 30 min bija ko nesaties pa trasi, bēt pec notikuša pasākuma uz laiku, vnk vizinaties nebija interesantibiš tomēr parinķojam un ap 15 min vnk pļapajam
Es to vissu sarakstiju jo mēģinu paskaidrot ka 1 stunda trasē par 7 ls vienkarši braukt (garlaiciga stuna) un kaut vai 10 min uz laika (azarts) nu tas galīgi nav tas pats
Tapēc saku ka 10 ls nav protams lēti, bet nav ari dārgi![]()
p.s. jasagaida pats pasākums, moš es ari kļudos un mainišu savas domas![]()
Man tas ari ir kautkas ļoti jaunsiz wrote:pa trasi jā, bet nejau vienu apgriešanos un taisni.