Emsinjsh 2blja8 cabrio
Re: Emsinjsh 2blja8 cabrio
šodien pieslēdzu pilno kompi, dabūju shēmas un pēc tās shēmas baigi elementāri pieslēgt viszmaz no 11pogu, jo ja ir mazāk ta gan čakars stipri lielāks.
visu rāda izņemot pulksteni un datumu, bet tur pie vainas ir lampiņās, jo lāvi var redzēt tos ciparus...
visu rāda izņemot pulksteni un datumu, bet tur pie vainas ir lampiņās, jo lāvi var redzēt tos ciparus...
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Super..emsinjsh wrote:šodien pieslēdzu pilno kompi, dabūju shēmas un pēc tās shēmas baigi elementāri pieslēgt viszmaz no 11pogu, jo ja ir mazāk ta gan čakars stipri lielāks.

ar benzīna patēriņš?
P.s. tev kāds vads palika pāri.. ? ko varētu no tevi iehavot..

visas funkcijas kurām jābūt pilnajā kompi īr, izņemot CODE kuru neslēdzu klāt , jo ir izravēts imobilaizers ārājurci-s wrote:Super..emsinjsh wrote:šodien pieslēdzu pilno kompi, dabūju shēmas un pēc tās shēmas baigi elementāri pieslēgt viszmaz no 11pogu, jo ja ir mazāk ta gan čakars stipri lielāks.
visu rāda izņemot pulksteni un datumu, bet tur pie vainas ir lampiņās, jo lāvi var redzēt tos ciparus...viss pilnigi strādā.. ?
ar benzīna patēriņš?

vadi daudz palika, tikai Ādažos

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- takeshi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
es lipinam arii piesledzu no tada pasa kompja kas tew atri un labi vis pilnigi strada un nau sudzibas! es sev piesledzu no vis tuksaka kompja tur arii nau gruti tik es sev negribeju check funkciju un arii to netaisiju mani uzskati ja tas nau bijis tad nevajag!emsinjsh wrote:visas funkcijas kurām jābūt pilnajā kompi īr, izņemot CODE kuru neslēdzu klāt , jo ir izravēts imobilaizers ārājurci-s wrote:Super..emsinjsh wrote:šodien pieslēdzu pilno kompi, dabūju shēmas un pēc tās shēmas baigi elementāri pieslēgt viszmaz no 11pogu, jo ja ir mazāk ta gan čakars stipri lielāks.
visu rāda izņemot pulksteni un datumu, bet tur pie vainas ir lampiņās, jo lāvi var redzēt tos ciparus...viss pilnigi strādā.. ?
ar benzīna patēriņš?
vadi daudz palika, tikai Ādažos

vakar bija tā diena, kad tika likti coili, kas bija jau pa ziemu sarūpēti no Psih_arno. visu dienu ar mašīnu cīnījās Munky kuram jāsaka milzīgs paldies
lūk mans parketnieks

kad tika izdzīts ārā no servisa likās ka nebūs iespējams pabraukt, bet braucot mājās secināju ka var pārbraukt lēnā gara pāri pat tranvaju sliedēm
jāpārbauda vai var pārbraukt guļošajam, ja var ta viss kulē

lūk mans parketnieks

kad tika izdzīts ārā no servisa likās ka nebūs iespējams pabraukt, bet braucot mājās secināju ka var pārbraukt lēnā gara pāri pat tranvaju sliedēm

jāpārbauda vai var pārbraukt guļošajam, ja var ta viss kulē

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
šķības nāsis..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
līdz tam nav rokas vēl nonākušas*Sicram wrote:šķības nāsis..

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Tev nav pilns pulkstenis 

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- omulis
- Moderators
oo, ir zajibis jūū

arī iekita acīs tā priekšējā rete sānos..
kad esi mājās padod ziņu uz skaipu
p.s. kas ar aizmuguri?

p.s. kas ar aizmuguri?
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- MunKy
no sakuma keras !Ch. wrote:Tev ar izgrieztiem ratiem nestrīķējās arkas? Man ar čut augstāku strīķējās
bet uz savirzes stenda sametot lielaku lenki un uzliekot flanciti viss ir bumbaas!
- MunKy
Ar aizmuguri ir tieši tāpat kā ar priekšu , priekšējie ir 28 cm un aizmugurējie arī 28 cm sēdinājumu!omulis wrote:oo, ir zajibis jūū![]()
p.s. kas ar aizmuguri?
- MunKy
Tu jau zini mani , anytime patīk ņemties un darīties un it īpaši , ja pēc darītā var redzēt rezultātu , kas šajā gadijumā ir vienkāršiemsinjsh wrote:vakar bija tā diena, kad tika likti coili, kas bija jau pa ziemu sarūpēti no Psih_arno. visu dienu ar mašīnu cīnījās Munky kuram jāsaka milzīgs paldies![]()

Vienmēr laipns lūdzu!
nekas nestrīķējas, jo man ir uzliktas 205/40R17 riepasCh. wrote:Tev ar izgrieztiem ratiem nestrīķējās arkas? Man ar čut augstāku strīķējās

a ko slimam padarīsīJuzix wrote:Tev nav pilns pulkstenis

jāmēra, apmēram priekšējam slieksnim sākums kādi 6cm varbūt mazāk...Focus wrote:zemākā vieta cik CM ir?