FRETKAS OVLOV 940 2.0T

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

ganga
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: FRETKAS OVLOV 940 2.0T

Post by ganga »

oh wow, nais, lūpa patīk, no priekšas izskatās mega, wide as fuck
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
Volfsburgs
Been thanked: 5 times

Post by Volfsburgs »

Ir ļoti labi. :yo:
Image
Matiiss_T

Post by Matiiss_T »

Sexas!!! :cool: :-D :-D
Kas tas par kantori bija tam kardāna remontam? Man arī drīzumā vajadzēs apmeklēt tādu.
Ps. Izskatās jau ka šoziem uz Vosa tu ar volvo nebrauksi :hvz:
GOT SMOKE? I don't
Fretka

Post by Fretka »

Paudies visiem.

Kantoris tāds pavisam necils un nekādas mega reklāmas uz ielas nav, toties darbu izdara par labām naudām.
Atrodas Gaujas ielā 5, varu dabūt numuru un iedot Tev.

Pa ziemu auto, loģiski, tiks celts augšā, tā ka Voss nekur nepazudīs :aiwa:
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Dzeltenas durvis būs? 8)
nuugjis

Post by nuugjis »

Viņam vēl žilete no sākuma jāuzliek uz bagažnieka 8-)
Fretka

Post by Fretka »

Martinss wrote:Dzeltenas durvis būs? 8)
Beidz dzert, hehe :cool:
Alutinsh

Post by Alutinsh »

:cool:
"Kā teica mūsu Prezidents ... Laikam no sākuma jāierauj!"
daboom

Post by daboom »

Ch. wrote:Jāpiebilst, ka auto dzīvē izskatās fenomenāli zems. :D Starp lūpu uz zemi knapi var pēdu pabāzt. Un tas ir uz līdzenas virsmas, nevis speciāli piebraucot pie kāda uzkalniņa :e36_lv: :waau_cik_zems: :D
nav smuki nodirst savu e36 :reeka:
niko

Post by niko »

Ja negļukoja acis un citas maņas, tad manīju sestdien Madonā apli slīpējot. Volvo - :cool:
Fretka

Post by Fretka »

daboom wrote:
Ch. wrote:Jāpiebilst, ka auto dzīvē izskatās fenomenāli zems. :D Starp lūpu uz zemi knapi var pēdu pabāzt. Un tas ir uz līdzenas virsmas, nevis speciāli piebraucot pie kāda uzkalniņa :e36_lv: :waau_cik_zems: :D
nav smuki nodirst savu e36 :reeka:
Kurā vietā viņš viņu nodirš ? :hvz:

niko wrote:Ja negļukoja acis un citas maņas, tad manīju sestdien Madonā apli slīpējot. Volvo - :cool:
Jū, Madonas aplis ir smeķīgs 8)
Fretka

Post by Fretka »

Soooou, pie kā es paliku :think:

Bija jāiet tehniskā apskate, kas izvērtās pārsteidzoši (nu okei, salīdzinoši) elementāri :D
No visiem iepriekšējiem auto sanāca tikt vaļā mirkli pirms tehniskās apskates beigām, taču jau tad, kad šo auto ieķēru sapratu, ka bundža ir sterila un vismaz ar svarku nebūs jāiejaucās, kas nozīmē to, easy as fcuk. 8)

Proooootams, slinkums darija savu un sāku atmest vairākas lietas, kuras plānoju nomainīt uz tehnisko apskati, piemēram, ielikt oriģinālos priekšējos lukturus, lai nedomā piesieties par dzeltenām miglām, kā arī ielikt oriģinālās atsperes, lai vieglāk uz bremžu stenda tikt un mazāk kur acis piesiet un vēl pāris sīkumi :)
BET beigās arī to visu atmetu un sanāca tā, ka vienā vakarā sadarīju visu, ar ko noteikti nevarētu iziet tehnisko :D

Norāvu sarkanos lukturus, dabūju vietā oriģinālos
Izrāvu homemade drifta ručņika samorezu (poga nospiesta 24/7)
Novācu Atiwes un flančus, uzliku oriģinālos bleķiniekus (kuriem aizmugurē bija lisellii, 2mm līdz ar nagiem :shura: )
Saliku atpakaļ salonu, oriģinālo benķi, oriģinālo stūri (to tikai tāpēc, ka pārejai mēdz kontakts taurītei čakarēties)

Image

Varbūt vēl sadarīju kaut kādus sīkumus, ko uz sitiena neatceros.
Nestrādāja atpakaļgaita, kur pie vainas bija jau iepriekš apspriestais atpakaļgaitas slēdzis kārbā. Foxijs iekš to Autosun diagnozēja un pateica tā - "Jā, Kārli, pie vainas ir tava Volvo 940 atpakaļgaitas lukturu slēdzis, tāpēc es pasūtiju jaunu un to nomainīju." Paldies viņam 8)

Tā kā taisnā truba bija hardcore skaļa, iedomājos pamēģināt bunduli un iegādājos Magnaflow universālo bunduli, kuru iemetinājām vidū - fak, reāli likās, ka es vairs nedzirdu izplūdi, turpretim atcerējos, ka man ir mufta un skaļš ventilators :D
Tonis mierīgs, vairs tik traki nešaudās (par ko nedaudz žēl) un arī māmiņas ar bērniem TIK īgni neskatās virsū 8)
Atkal paldies autosun :shurix:

Image

AAAAAAAAAAAANYWAY, tad es devos uz skati. Nostāvēju rindu un ieraudzīju vecu, pēc skata īgnu opi, kurš ņurdēja zem deguna un bija galīgi nerunīgs :D
Niansēs neieslīgšu, taču mierīgi uzbrauca uz bremžu stenda :cool: , bremzes naži, viss ok 8) , pacēla uz pacēlāja, visu izpētija un tad devās pie sava galdiņa, kaut ko spiest kompī.

"Kā izskatās?"
"SLIKTI IZSKATĀS!"
"Kāpēc?"
"PAR SKAĻU!"
"Nelikās, ka tik traki .."
"hehe"

okei, inspektori priecīgi iet pēc skaļuma mērāmā - tukšgaitā jau 85db (kas arī ir atļautā robeža :shura: ) nedaudz uzgāzēja un tad jau aizgāja tuvu pie 100db. rt if i cried

Beigās iedeva slimības lapu ar :
2 lukturi nebija pareizi noregulēti (par to galīgi aizmirsām - sākumā volvo purns bija augstāks par dirsu, tāpēc lukturi bija uz leju, līdz ar to tagad viņi vispār bija zemē)
2 izplūdes trokšņi pārsniedza atļauto vērtību (TA lapā bija 95db laikam)
1 nenozīmīgi virsbūves (vai nesošās konstrukcijas, neatceros tagad uz sitiena) korozijas bojājumi

Vislaik bija darbs un nebija laika kaut ko darīt - jau biju nobriedis likt oriģinālo izplūdi pilnā garumā, taču atkal nāca slinkums un laika trūkums, kas ņēma virsroku. Visi, kam stāstiju problēmu, teica "ŠVAMMES VETSIT LOL", uz ko beigās arī pavilkos.

Pa vidu bija gājiens Madonas TA un tur uzreiz ieraudzīja švammes un aizdzina :D , bet pēc tam rīkojāmies apdomīgāk - atkal pie Foxija atrāvām pie savienojuma izplūdi vaļā, ielikām treknu siksnas rullīti izplūdes vidū, samazinot izplūdi no 70mm uz ~15mm :shura: un tad arī sametām iekšā atlikušās švammes.

Aizbrauc uz TA, inspektors cits, iečekoja lukturus, nedaudz pagāzēja, iespīdināja lukturīti dibenā (volvo), pagāzēja vēl un iedeva uzlīmi.
Rezultātā atkārtotā skate ar vienu vienīgu "1". 8)

Pats priecīgs, tad arī fiksi palūdzu tētim, lai attransportē uz Rīgu diskus, flančus un citus pribambasus, jo ar volvo kauns braukt :shura: , kas arī operatīvi tika izdarīts, par ko liels paldies viņam kārtējo reizi :)
Kamēr priekšējā lūpa bija nost, ieķēru grunti, krāsu (izrādās, man ir metālika, nevis akrils!) un laku. Turpat pie Foxija visu minimāli pieslīpēju un nopūtu ar veco labo metodi - balončegi 8)
Galīgi nebija mērķis nokrāsot to lūpu ideāli, jo viņa noteikti cietīs ļoti daudz. Nedaudz tonis atšķirās, bet nu fuck it, vismaz beidzot viņu var redzēt un mani pilnībā apmierina 8)

Labi, nekas svarīgs vairs nav prātā. Šovakar ar Foxiju saskrējāmies lai nedaudz kaut ko pabildētu un sanāca pāris bildes.
Pagaidām tas arī viss :)

Image

Image

Image

To-do-list :
- sabildēt dzirkstelītes uz Krasta ielas :D
Hancels

Post by Hancels »

negribas teikt ka ir ritīgi zajebis, lai neizklausītos pēc dirsā līdēja, bet ir ritīgi zajebis!
Volfsburgs
Been thanked: 5 times

Post by Volfsburgs »

Ātrak two tone! :naac:
Image
Fretka

Post by Fretka »

Paldies!

Vizuālais šogad netiks mainīts, jo ir citas lietas, kurās grūst naudu + nav vajadzības pa ziemu to visu apskādēt :)
Uz pavasari gan vajadzētu svaigu two tone kārtu 8)
Hancels

Post by Hancels »

atgādinat man vēlreiz ar bildēm par two tone un es pateikšu vai vajag 8) 8) 8)
Abit e30
Been thanked: 6 times

Post by Abit e30 »

Malaģecccs :cool:
+ atdod švammju stūķējamo kātu !!! :dusma:

:reeka:
psih-arno

Post by psih-arno »

Bildes foršas sanākušas!
Par švammēm diezgan smieklīgi - nezināju, ka TA inspektori tagad meklē švammes, ja ir aizdomas par to esamību. :D
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
ganga

Post by ganga »

mans otrs mīļākais volvo šajā forumā :D
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Pēdējās bildes :cool:
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
Post Reply