Es Tevi redzēju 24
Moderator: Juzix
- Rekords
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 24
Šodien daudzi satikti Biķerniekos un arī Daugavas otrā krastā.
Reinis, Mārcis, Omulis, Paulīc, Arčuks, Rihy's, Krišs, Oto, Foxijs un redzēts Vāvers

Reinis, Mārcis, Omulis, Paulīc, Arčuks, Rihy's, Krišs, Oto, Foxijs un redzēts Vāvers

Es te neesmu
No rīta Vāveris šķērsām nāca pretī pa garāžu teritoriju (sieviņa ar Volvo gan mierīgi brauca
) un pāris min vēlāk redzēta Spogulis86 kompakta pēcpuse braucam pa priekšu. 

Sievu un mašīnu draugiem neaizdod.
VW moveUp!, DeepBlack
VW Golf Plus, Blaugraphite
VW moveUp!, DeepBlack
VW Golf Plus, Blaugraphite
Nebiju redzējis tavu Polo, kad braucu garām tad tik tevi atpazinu!salvis wrote:No rīta Vāveris šķērsām nāca pretī pa garāžu teritoriju (sieviņa ar Volvo gan mierīgi brauca) un pāris min vēlāk redzēta Spogulis86 kompakta pēcpuse braucam pa priekšu.
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
bija tāda lieta ... ja brauc pa risēm tad apakša visu laiku trinās ... tāpēc laižu gar balto līnijuSpekis wrote:Ap trijiem braucot no Limbažu puses uz Vidrižiem, pa pampakiem lēkājam POLOpower ar melno kasti.

ar ko tad brauci ???

rAudi A6 c4 zaļšPOLOpower wrote:bija tāda lieta ... ja brauc pa risēm tad apakša visu laiku trinās ... tāpēc laižu gar balto līnijuSpekis wrote:Ap trijiem braucot no Limbažu puses uz Vidrižiem, pa pampakiem lēkājam POLOpower ar melno kasti.![]()
ar ko tad brauci ???
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Nu nav jaut tā, ka neietdzejnieks wrote:Vakarā satikts Juzix, bija patīkami papļāpāt![]()
P.S. dūmus ostīji???

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
mdz wrote:Biki pirms pusdesmitiem Vāveris paripināja garām pa Rīgas ielu un nogriezās uz Zvaigžņu. Pēc ~10 minūtēm Zvaigžņu - Ķiršu

Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
Bikerniekos lamberts ar bandu busu megjinaja sagazt 

Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///