Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
- Alien
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Braukšanas apstākļi
kross ir tur kur nav bedrufeelfree wrote:Aha shas, ne nu normals 'soks nac pa tumsu ar 90 un aiziet krosss
HESa uzbrauktuve pat Dakārai liek bālēt
AR_159 
- Android
- Admins
1kārt - tur atļautais ir 70;feelfree wrote:Aha shas, ne nu normals 'soks nac pa tumsu ar 90 un aiziet krosss
2kārt par cik tas ir būvobjekts (ACB), tad par bedru remontu arī atbild būvnieks - godīgi sakot, visai cūdīgi atbild, un visai negribīgi.
Kopumā par situāciju piekrītu - kapi.
Good morning? No such thing!
-
ParaTr00per
nav nepiemeerotu laika apstaaklju, ir nepiemeerots apgjeerbs. (tm) 
es katru darbadienu braucu cauri muukusalas aplim vismaz 2x. jaa, ir bedre. nee, salociit tur neko nevar. kjekava - salaspils man ir sameeraa iecieniits braucamgabals, deelj interesantiem cilveekiem, kas dziivo salaspilii. celjsh pie HESa toch nau biljarda galds. bet buusim atklaati, to celja gabalu remontee un ir jaapriecaajas, ka vispaar nav ciet aiztaisiits. ja tur brauc ar atljauto + 10, var braukt bez iipasha saspringuma, no celja nost nemet... un mans auto prasaas peec aizmugureejo amortizatoru nomainjas jau paaris meeneshus - domaaju, ka ar jauniem amjiem tur vareetu vareetu braukt droshi arii veel aatraak.
nu nemainiisies celji kaa uz liidakas paveeli tagad momentaa, nebuus te vaacijas baanji uz jaanjiem. taa kaa mosh atstaasim shrotus bez piekareem prieksh spices staavvietas un ikdienas auto piekari centiisimies nesachakareet, buus mazaak stresa
es katru darbadienu braucu cauri muukusalas aplim vismaz 2x. jaa, ir bedre. nee, salociit tur neko nevar. kjekava - salaspils man ir sameeraa iecieniits braucamgabals, deelj interesantiem cilveekiem, kas dziivo salaspilii. celjsh pie HESa toch nau biljarda galds. bet buusim atklaati, to celja gabalu remontee un ir jaapriecaajas, ka vispaar nav ciet aiztaisiits. ja tur brauc ar atljauto + 10, var braukt bez iipasha saspringuma, no celja nost nemet... un mans auto prasaas peec aizmugureejo amortizatoru nomainjas jau paaris meeneshus - domaaju, ka ar jauniem amjiem tur vareetu vareetu braukt droshi arii veel aatraak.
nu nemainiisies celji kaa uz liidakas paveeli tagad momentaa, nebuus te vaacijas baanji uz jaanjiem. taa kaa mosh atstaasim shrotus bez piekareem prieksh spices staavvietas un ikdienas auto piekari centiisimies nesachakareet, buus mazaak stresa
-
Rihy
A ja šrotam nemaz spices piekera nav noņemta nost uz ziemu?

Bet nu man nav par ko sūdzēties, braucu ar ziemai par zemu auto, bedres ir un viss, ar to jāsamierinās
Bet nu man nav par ko sūdzēties, braucu ar ziemai par zemu auto, bedres ir un viss, ar to jāsamierinās
-
ParaTr00per
uzkraamee virsuu gravel setup un mauc bez beeduRihy wrote:A ja šrotam nemaz spices piekera nav noņemta nost uz ziemu?![]()
-
Rihy
Pēc mēneša laižos uz labākiem ceļiem, nav jēgas krāmēt turpu-šurpuParaTr00per wrote:uzkraamee virsuu gravel setup un mauc bez beeduRihy wrote:A ja šrotam nemaz spices piekera nav noņemta nost uz ziemu?![]()
Nu bļā, troop, tur patiešām ir baigi labs ceļš. Pagājušo nedēļ tur tiku virsū, pa tumsu ar 75km/h, man likās, ka būs jābrauc pa taisno uz servisu pēc tā posma.ParaTr00per wrote:nav nepiemeerotu laika apstaaklju, ir nepiemeerots apgjeerbs. (tm)
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Kangaru ceļu es neizvēlētos. Pagājušā nedēļas nogalē pavizinājos pa Rēzeknes grantenēm, kuras tagad klāj bieza piebraukāta sniega un ledus kaŗta. Ar visu nemotorpseido piedziņu visi garie lēzenie līkumi patīkamā sānslīdē 
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Pauliic
- Moderators
Maskavas iela, Ogre, Ķegums utt līdz Pļaviņām man liekas, un tad uz Madonu un no Madonas uz Ērgļiem
tik tur visi braucēji ir lasharas, taisa manevrus utt + CP bieži
- Juzix
- burnout.lv foto team
Tālab es brauktu čerez Siguldu, Bērzkrogu, tad uz Vecpiebalgu un līdz Ērgļiem.Pauliic wrote:Maskavas iela, Ogre, Ķegums utt līdz Pļaviņām man liekas, un tad uz Madonu un no Madonas uz Ērgļiem
Laika ziņā tas pats, pēc km. tuvāk.
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
Paklau, tu brauc jau pa dienas vidu vai tikai uz vakara pasākumu ?RoDeO wrote:karoc jabrauc uz ergleim! riitaa!
kuru celu izveeleties???
kadi tagad tie kangaru kalni varetu buut??? ledus zils ne?
Man arī tur jābūt, un es braukšu apkārt, čerez pļaviņām un tad no tā gala iekšā !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Vecpiebalgas šoseja kapi, bet tas tā arī vasarā 
Jā, gadās neizprotami braucēji. Pēdējoreiz uz Rīgu braucot viens merša džips no Aizkraukles līdz Skrīveriem man tā kā miesassargs brauca- kkādus 3m aiz manis pielipis un pa ass līniju. Kad brīvs, garām neiet, kad uzzpiežu, velk līdzi, kad es kādu apdzenu, šis atpaliek, pēctam atkal pievelk... Nu visādi gadās, un gadās jau pa reizei arī uz citām šosejām.
Bet braukšanas apstākļi, ja neskaita Vecpiebalgas ceļu, apmierinoši.
Nav jābrauc čerez Pļaviņām, var braukt pa apvedceļu (pē-ē-ē-dējo reiz
)
Jā, gadās neizprotami braucēji. Pēdējoreiz uz Rīgu braucot viens merša džips no Aizkraukles līdz Skrīveriem man tā kā miesassargs brauca- kkādus 3m aiz manis pielipis un pa ass līniju. Kad brīvs, garām neiet, kad uzzpiežu, velk līdzi, kad es kādu apdzenu, šis atpaliek, pēctam atkal pievelk... Nu visādi gadās, un gadās jau pa reizei arī uz citām šosejām.
Bet braukšanas apstākļi, ja neskaita Vecpiebalgas ceļu, apmierinoši.
Nav jābrauc čerez Pļaviņām, var braukt pa apvedceļu (pē-ē-ē-dējo reiz

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
nu labi tad no rīgas uz ērgļiem kā krutāk aizbraukt ? 
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Juzix
- burnout.lv foto team
vēja suns wrote:Nav jābrauc čerez Pļaviņām, var braukt pa apvedceļu (pē-ē-ē-dējo reiz)
Ko tieši- apvedceļu vai pēdējo reiz?Juzix wrote:vēja suns wrote:Nav jābrauc čerez Pļaviņām, var braukt pa apvedceļu (pē-ē-ē-dējo reiz)
![]()
![]()
Apvedceļš- negriežamies iekšā Pļaviņās, bet braucam taisni. Bez apdzīvotām vietām nonākam līdz aplim, kurā griežamies uz Madonu. (Pirms apļa arī var jau aizbraukt uz Ērgļiem, bet pa to ceļu neesmu braucis)
Pē-ē-ē-dējo reiz- gribējās tā uzrakstīt, kad uzrakstīju vārdu "apvedceļš".

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
shonakt un riit ljoti uzmaniigi ar braukshanu, vismaz uz vidzemes shosejas, ap vangaziem, tiirs ledus + uudens pa virsu, draugi pavirpuloja kaartiigi, man priekshaa braucot, par laimi viss ok, kupenas izglaaba gan pashus gan mashiina bez bojaajumiem.
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Ķengaragā pie Doles maskavene ir tāda, vietām ir ok asfalts, citur tīrs asfalts ar ledu.