droši vienAndroid wrote:Laikam kādam no viņiem kāds radinieks bija tajā bedrē iekritis un pazudis uz nedēļu*Sicram wrote:Aa uzslavas tiem kuri šodien taisija pārvadu pirms hujovā ozolnieku apļa !Tur tā pa nopietno pieķērušies veči bija !
Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Re: Braukšanas apstākļi
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Kuriozs par atgadījumu . 5dien Talsos klubā ''CherryClub'' bija ieplānots striptīzs sievietēm (sieviešu diena n` stuff) , bet nekas tāds viņām netika , jo čaļi bija šajā posmā pārsituši visus riteņus + dabūjuši pakaļā (auto , ne pašiiz wrote:jūrmalas apvedceļš, posms nedaudz aiz varkaļu kanāla un iebraukšana un izbraukšana no Spuņciema.
- howitzer
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
Tas ceļš ir vienkārši pizda ruļu.Alien wrote:Ķekavas šoseja ir ideālaParaTr00per wrote:kaads riepinjai izmeers?feelfree wrote:Rīga - Ķekava katru ritu "uzlabo" garigo![]()
![]()
vakar pabiju uz Tukumu
Jūrmalas apvedceļš ir vienkārši pipec
pa tumsu braucām mājās tur vienkārši stāvēja 5 auto bez riepām
tur bedres tādas ka ikarusu var paslēpt un skuj atradīsi
Braucu ar savu simtiņu, kā visi un vienā bedrē tā ieliku, ka likās, ka riepai būs kapi, sitiens bija tāds, ka draudzene gandrīz ar galvu pret griestiem atsitās.
Un nē, par nožēlu Paratrūperam, neesmu uzlicis zemprofilu - izmērs ir 205/65/R15.
Ja būtu viena bedre, tas vēl būtu sūds, bet tur tās bedres ir vairāk, ne kā dalmācietim plankumi - vienkārši nav iespējams izvairīties, asfalta gabali un šķembas mētājas pa visu ceļu, pašas bedres tik lielas, ka viss ritenis iet iekšā bez problēmām.
Krč tur ir www.vissirslikti.lv.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
-
ParaTr00per
nu... te ir probleema ar galvu, taa izskataashowitzer wrote:Tas ceļš ir vienkārši pizda ruļu.
Braucu ar savu simtiņu, kā visi un vienā bedrē tā ieliku, ka likās, ka riepai būs kapi, sitiens bija tāds, ka draudzene gandrīz ar galvu pret griestiem atsitās.
Un nē, par nožēlu Paratrūperam, neesmu uzlicis zemprofilu - izmērs ir 205/65/R15.
Ja būtu viena bedre, tas vēl būtu sūds, bet tur tās bedres ir vairāk, ne kā dalmācietim plankumi - vienkārši nav iespējams izvairīties, asfalta gabali un šķembas mētājas pa visu ceļu, pašas bedres tik lielas, ka viss ritenis iet iekšā bez problēmām.
Krč tur ir http://www.vissirslikti.lv.
- Juzix
- Has thanked: 24 times
Tr00p, piedod, bet tagad jau pat manā skatijumā Tu sāc runāt aplamības.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Es ceru, ka tagad tur viss ir labi, savādāk reizes divas noteikti gandrīz bija :salauzts_disks:, sirds sažņaudzās pa turieni braucot, kopš secināju, kā tur ir, max ātrums man uz tā pārvada bija 40 km/h.*Sicram wrote:Aa uzslavas tiem kuri šodien taisija pārvadu pirms hujovā ozolnieku apļa !Tur tā pa nopietno pieķērušies veči bija !
Paraksts aizbrauca.. 
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
Braucu 3dien, manliekas, ka neatmetos !cibinsh wrote:Es ceru, ka tagad tur viss ir labi, savādāk reizes divas noteikti gandrīz bija :salauzts_disks:, sirds sažņaudzās pa turieni braucot, kopš secināju, kā tur ir, max ātrums man uz tā pārvada bija 40 km/h.*Sicram wrote:Aa uzslavas tiem kuri šodien taisija pārvadu pirms hujovā ozolnieku apļa !Tur tā pa nopietno pieķērušies veči bija !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Nākamais, ko varētu posmā Jelgava-Rīga labot ir posms no Baložu pagrieziena līdz Rīgas zīmei un Rīga-Jelgava virzienā posmu no pagrieziena uz Olaines staciju līdz Dalbei, arī tur ir kapi.*Sicram wrote:Braucu 3dien, manliekas, ka neatmetos !cibinsh wrote:Es ceru, ka tagad tur viss ir labi, savādāk reizes divas noteikti gandrīz bija :salauzts_disks:, sirds sažņaudzās pa turieni braucot, kopš secināju, kā tur ir, max ātrums man uz tā pārvada bija 40 km/h.*Sicram wrote:Aa uzslavas tiem kuri šodien taisija pārvadu pirms hujovā ozolnieku apļa !Tur tā pa nopietno pieķērušies veči bija !
Paraksts aizbrauca.. 
Vislabāk no bedrēm var izvairīties braucot pa pretējo joslu 
Jo līdz šim, apdzenot citus, trāpu mazāk bedrēs
Jo līdz šim, apdzenot citus, trāpu mazāk bedrēs
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
-
ParaTr00per
tieshi kuraa briidii? noraadot, ka ir visai diivaini (lai neteiktu stulbi) pa izdauziitu celju braukt uz 100kmh?Juzix wrote:Tr00p, piedod, bet tagad jau pat manā skatijumā Tu sāc runāt aplamības.
- Juzix
Stūlbi ir tas, ka pa valsts pirmās šķiras auto ceļiem, braucot ar max atļauto ātrumu var tikai riteņus pārsist, turklāt jau kuro gadu pēc kārtas!
-
ParaTr00per
ir veelamais un ir esamais. celji ir taadi, kaadi tie ir. braukt pa taadiem celjiem ar "max atljauto", saucas "probleemas ar realitaates uztveri"...Juzix wrote:Stūlbi ir tas, ka pa valsts pirmās šķiras auto ceļiem, braucot ar max atļauto ātrumu var tikai riteņus pārsist, turklāt jau kuro gadu pēc kārtas!
es sheit nesaku, ka ir labi, ka celji ir taadi. bet tie celji taadi *ir* un ar to tad arii jaareekjinas...
- Juzix
Pagaidām gan nav nācies tur rādīties, bet pēc pērnā gada pieredzes, tur drīz vajadzētu izskatīties kkā tā:ParaTr00per wrote: ir veelamais un ir esamais. celji ir taadi, kaadi tie ir. braukt pa taadiem celjiem ar "max atljauto", saucas "probleemas ar realitaates uztveri"...
es sheit nesaku, ka ir labi, ka celji ir taadi. bet tie celji taadi *ir* un ar to tad arii jaareekjinas...
Spoiler
Show

tik pat labi var suudzeeties, ka, braucot uz 100 pa ledu, sanaak iesliideet graavii 
pavasarii, kopaa ar sniegu un ledu, nokuust arii asfalts
pavasarii, kopaa ar sniegu un ledu, nokuust arii asfalts
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Juzik
Neviens jau nav tur uzlicis zīmi, kas neļautu braukt lēnāk. Lielākā daļa zīmju ierobežo ātrumu. Lēnāk var.
Neviens jau nav tur uzlicis zīmi, kas neļautu braukt lēnāk. Lielākā daļa zīmju ierobežo ātrumu. Lēnāk var.
- Juzix
Ej atjauno e-talonu!
nu, ko..laikam pašiem jāķeras pie ceļa labošanas 

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
es gan kad bembi izvilkšu ārā no ziemas miega nosēdināšu līdz zemei lai es ātri nevaru pabraukt un ta lēnām čunčinot abraukšu visas bedres

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401