droši vienAndroid wrote:Laikam kādam no viņiem kāds radinieks bija tajā bedrē iekritis un pazudis uz nedēļu*Sicram wrote:Aa uzslavas tiem kuri šodien taisija pārvadu pirms hujovā ozolnieku apļa !Tur tā pa nopietno pieķērušies veči bija !

Moderator: omulis
droši vienAndroid wrote:Laikam kādam no viņiem kāds radinieks bija tajā bedrē iekritis un pazudis uz nedēļu*Sicram wrote:Aa uzslavas tiem kuri šodien taisija pārvadu pirms hujovā ozolnieku apļa !Tur tā pa nopietno pieķērušies veči bija !
Kuriozs par atgadījumu . 5dien Talsos klubā ''CherryClub'' bija ieplānots striptīzs sievietēm (sieviešu diena n` stuff) , bet nekas tāds viņām netika , jo čaļi bija šajā posmā pārsituši visus riteņus + dabūjuši pakaļā (auto , ne pašiiz wrote:jūrmalas apvedceļš, posms nedaudz aiz varkaļu kanāla un iebraukšana un izbraukšana no Spuņciema.
Tas ceļš ir vienkārši pizda ruļu.Alien wrote:Ķekavas šoseja ir ideālaParaTr00per wrote:kaads riepinjai izmeers?feelfree wrote:Rīga - Ķekava katru ritu "uzlabo" garigo![]()
![]()
vakar pabiju uz Tukumu
Jūrmalas apvedceļš ir vienkārši pipec
pa tumsu braucām mājās tur vienkārši stāvēja 5 auto bez riepām
tur bedres tādas ka ikarusu var paslēpt un skuj atradīsi
nu... te ir probleema ar galvu, taa izskataashowitzer wrote:Tas ceļš ir vienkārši pizda ruļu.
Braucu ar savu simtiņu, kā visi un vienā bedrē tā ieliku, ka likās, ka riepai būs kapi, sitiens bija tāds, ka draudzene gandrīz ar galvu pret griestiem atsitās.
Un nē, par nožēlu Paratrūperam, neesmu uzlicis zemprofilu - izmērs ir 205/65/R15.
Ja būtu viena bedre, tas vēl būtu sūds, bet tur tās bedres ir vairāk, ne kā dalmācietim plankumi - vienkārši nav iespējams izvairīties, asfalta gabali un šķembas mētājas pa visu ceļu, pašas bedres tik lielas, ka viss ritenis iet iekšā bez problēmām.
Krč tur ir http://www.vissirslikti.lv.
Es ceru, ka tagad tur viss ir labi, savādāk reizes divas noteikti gandrīz bija :salauzts_disks:, sirds sažņaudzās pa turieni braucot, kopš secināju, kā tur ir, max ātrums man uz tā pārvada bija 40 km/h.*Sicram wrote:Aa uzslavas tiem kuri šodien taisija pārvadu pirms hujovā ozolnieku apļa !Tur tā pa nopietno pieķērušies veči bija !
Braucu 3dien, manliekas, ka neatmetos !cibinsh wrote:Es ceru, ka tagad tur viss ir labi, savādāk reizes divas noteikti gandrīz bija :salauzts_disks:, sirds sažņaudzās pa turieni braucot, kopš secināju, kā tur ir, max ātrums man uz tā pārvada bija 40 km/h.*Sicram wrote:Aa uzslavas tiem kuri šodien taisija pārvadu pirms hujovā ozolnieku apļa !Tur tā pa nopietno pieķērušies veči bija !
Nākamais, ko varētu posmā Jelgava-Rīga labot ir posms no Baložu pagrieziena līdz Rīgas zīmei un Rīga-Jelgava virzienā posmu no pagrieziena uz Olaines staciju līdz Dalbei, arī tur ir kapi.*Sicram wrote:Braucu 3dien, manliekas, ka neatmetos !cibinsh wrote:Es ceru, ka tagad tur viss ir labi, savādāk reizes divas noteikti gandrīz bija :salauzts_disks:, sirds sažņaudzās pa turieni braucot, kopš secināju, kā tur ir, max ātrums man uz tā pārvada bija 40 km/h.*Sicram wrote:Aa uzslavas tiem kuri šodien taisija pārvadu pirms hujovā ozolnieku apļa !Tur tā pa nopietno pieķērušies veči bija !
tieshi kuraa briidii? noraadot, ka ir visai diivaini (lai neteiktu stulbi) pa izdauziitu celju braukt uz 100kmh?Juzix wrote:Tr00p, piedod, bet tagad jau pat manā skatijumā Tu sāc runāt aplamības.
ir veelamais un ir esamais. celji ir taadi, kaadi tie ir. braukt pa taadiem celjiem ar "max atljauto", saucas "probleemas ar realitaates uztveri"...Juzix wrote:Stūlbi ir tas, ka pa valsts pirmās šķiras auto ceļiem, braucot ar max atļauto ātrumu var tikai riteņus pārsist, turklāt jau kuro gadu pēc kārtas!
Pagaidām gan nav nācies tur rādīties, bet pēc pērnā gada pieredzes, tur drīz vajadzētu izskatīties kkā tā:ParaTr00per wrote: ir veelamais un ir esamais. celji ir taadi, kaadi tie ir. braukt pa taadiem celjiem ar "max atljauto", saucas "probleemas ar realitaates uztveri"...
es sheit nesaku, ka ir labi, ka celji ir taadi. bet tie celji taadi *ir* un ar to tad arii jaareekjinas...