Emsinjsh 2blja8 cabrio
Re: Emsinjsh 2blja8 cabrio
tas daudzko izskaidro!emsinjsh wrote:nekas nestrīķējas, jo man ir uzliktas 205/40R17 riepasCh. wrote:Tev ar izgrieztiem ratiem nestrīķējās arkas? Man ar čut augstāku strīķējās

Sodit slidgultnus uz spiediena
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Tavs bija augstāks nekā scorpis, tagad laikam ir otrādi 

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
es jau neatceros cik zems Tev scorpio ir.....omulis wrote:Tavs bija augstāks nekā scorpis, tagad laikam ir otrādi
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
sveiki!
šodien nocīnījos ar bagažnieka savešanu kārtībā, jo jau no pirmsākumiem vienai pusei apšuvumi bija apdeguši.
tā nu tika dabūt audums un aiziet
bildes virspusējas un ar telefonu taisītas, viss proces aizņēma ap 8h jo viena puse bija jātaisa no nulles.
sākam darboties

un IR

liekais tiek nogriest un papildus pielīmēts no otras puses vēl
un lūk gala rezultāts

papildus tika pārlīmēts ar šo pašu audumu subis....
iepriekš paķimerējos pa salonu, tika sataisīts beņķis lai staigā uz augšu un leju, un jumtam sāna libreses
tika sataisītas, lai kad jumts ir pacelts, nosedzās aizmugurējie dzelži.
beidzo sāku pieķerties sīkumiem
šodien nocīnījos ar bagažnieka savešanu kārtībā, jo jau no pirmsākumiem vienai pusei apšuvumi bija apdeguši.
tā nu tika dabūt audums un aiziet

bildes virspusējas un ar telefonu taisītas, viss proces aizņēma ap 8h jo viena puse bija jātaisa no nulles.
sākam darboties

un IR

liekais tiek nogriest un papildus pielīmēts no otras puses vēl
un lūk gala rezultāts

papildus tika pārlīmēts ar šo pašu audumu subis....
iepriekš paķimerējos pa salonu, tika sataisīts beņķis lai staigā uz augšu un leju, un jumtam sāna libreses

beidzo sāku pieķerties sīkumiem

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
māte google saka šitā, BMW M3 Double spokeKalnz wrote:Kā saucās tie OEM diski kas Tev virsū?
šodien tika aplīmēti miglinieki ar dzelteno plēvi, bildi ielikšu rīt
baigi prasās lampas arī nolīmēt....
vienam vajadzēja salaist kopā, bet salaidumu uztaisīju tā ka nevar pateikt nekoArc wrote:Pietika ar to mazo gabalu, ko iedevu?emsinjsh wrote:šodien tika aplīmēti miglinieki ar dzelteno plēvi, bildi ielikšu rīt
Dod bildes!

ja atceries kur precīzi ņēmi pado ziņu, vajag lampām arī tādu pārvilkt, pačekot kā ir kad viss kopā...
- Pauliic
- Moderators
emsinjsh wrote:vienam vajadzēja salaist kopā, bet salaidumu uztaisīju tā ka nevar pateikt nekoArc wrote:Pietika ar to mazo gabalu, ko iedevu?emsinjsh wrote:šodien tika aplīmēti miglinieki ar dzelteno plēvi, bildi ielikšu rīt
Dod bildes!
ja atceries kur precīzi ņēmi pado ziņu, vajag lampām arī tādu pārvilkt, pačekot kā ir kad viss kopā...
Es arī gribu zināt, kur tādu plēvi izrakt.
GP-1714
Arc esot pircis šajā adresē
Lāčplēa iela 18, Rīga, LV1011
http://www.kviller.lv/emsinjsh wrote:Arc esot pircis šajā adresē
GP-1714
pret oem r17 styling 42 divdaligajiem (dazādu platuma) BBS nevēlies mainīt?!emsinjsh wrote:māte google saka šitā, BMW M3 Double spokeKalnz wrote:Kā saucās tie OEM diski kas Tev virsū?
Kā tu katru dienu āgenskalnā vari normāli pabraukt pa to ielu ar tik zemu?braucu pie jums saviem rs'iem montēt riepas pāris reizes un likās ka visu apakšu noplēsīšu un man vēl nav tik zems man liekas 

- omulis
- Moderators
Tagad arī numura paliknis iet klāt
Btw, tagad prasas lampas arī- jā 

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
es pa sliedēm tā kā tramvajs braucumadzis wrote:Kā tu katru dienu āgenskalnā vari normāli pabraukt pa to ielu ar tik zemu?braucu pie jums saviem rs'iem montēt riepas pāris reizes un likās ka visu apakšu noplēsīšu un man vēl nav tik zems man liekas

katru nedēļu iebraucu servisā un nopūšu apskrāpētās vietas ar mastiku un viss kārtībā