Jaunākie mākslas darbi auto jomā!

Visi dizaineri, photoshop fanāti un tamlīdzīgi tiekās šeit

Moderator: RB26DETT

Mr
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Mr »

Odze wrote:
Mr wrote:
Odze wrote:visi njemas pa aaru kameer veel peedeejaas vasaras dienas jaukaas... :cry: nekas riit saakshu jaunu photoshopa darbu tikai tagad jaaatrod mashiinas bilde laba :wink:
uztaisaam mazu competition?
vareetu!!! es vakar vakaraa saaku veco golfu tuuneet bet nu tas var pagaidiit... man tagad nav aarzemju taapeec mr sameklee bildi ko tuuneet... es taa domaaju ka var piedaliities arii citi :-D un jaaizdomaa terminjsh...
davai liidz....sestdienai???

Image
Guest

Post by Guest »

baigi nodraasat shii mashiina (paaraak biezhi tuuneeta) kko nepierastaaku man shkjiet... :roll:
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Nu tad neko... :D
Last edited by Archuks on 29 Aug 2005, 15:33, edited 1 time in total.
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
Guest

Post by Guest »

es gan nezinu jo vinjam jua ir tuunings un suudiigs lenjkjis vajadzetu vairaak no saaniem
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Odze wrote:es gan nezinu jo vinjam jua ir tuunings un suudiigs lenjkjis vajadzetu vairaak no saaniem
Uzacis un lūpa jau neskaitās tūūns :D bet, ja negribat nu neko :neka:
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
Mr

Post by Mr »

nu to bmw es atsakos tuuneet...bescerZ

nu davai pameegjinaam to 350z! es nekad ieprieksh nesu 350z tuuneejis!!! plz...un vinam var dabuut bodykitus un perfekc lenkjis!!! pliiiiiiiiiiiiiz
Guest

Post by Guest »

nu ok
Mr

Post by Mr »

Odze wrote:nu ok
YES!!! es riit ieposteeshu savu nepabeigto...varbuut arii showakar...

edit:te buus 8)

Image

mods:
-lowered
-wide body
-rims
-color change
tinted windows
-eyelids
-carbon bonnet
-vinyl
-shaving
-golden door handle :D
Kalmēns

Post by Kalmēns »

nu es arii izdomaaju pakjimereeties ar to photoshp :) ... kaads te bij iemetis adres tiem tutoriaaljiem :D ... pastiijos, saaku dariities.. ja izksatiisies peec mashiinas, mohs arii es iemetiishu apstities, nu lai jums buutu par ko pajautroties :D ...
Guest

Post by Guest »

sorry Mr es tam 350z nekjershos klaat jo jau redzu ka taa ir tizla bilde... man vajag normaalu bildi. tur ir tik daudz visaadu raxtu uz taas mashiinas saaniem un atspiidumu. ar taadu gruuti straadaat. nav jeegas man laiku chkareet ar to mashiinu... vislabaak ir kur mashiina uz balta fona un tml tur nav visaadu tizlu atspiidumu un var labu fonu uzlikt un ir viegli ziimeet bamperus u.c sorry patuunee savam priekam to 350z ja esi saacis :roll:
Kalmēns

Post by Kalmēns »

Odze wrote:sorry Mr es tam 350z nekjershos klaat jo jau redzu ka taa ir tizla bilde... man vajag normaalu bildi. tur ir tik daudz visaadu raxtu uz taas mashiinas saaniem un atspiidumu. ar taadu gruuti straadaat. nav jeegas man laiku chkareet ar to mashiinu... vislabaak ir kur mashiina uz balta fona un tml tur nav visaadu tizlu atspiidumu un var labu fonu uzlikt un ir viegli ziimeet bamperus u.c sorry patuunee savam priekam to 350z ja esi saacis :roll:
iedo kaadu bildi ar baltu fonu, man ar gribaas pamegjinat rokjeles ar taam leitaam :D ... to 350z kaut ko pakjimereeju :) .... bet nu :roll: 1ais darbs negribaas raadiit kauns
Guest

Post by Guest »

kur problema.... Googlaa vai yahoo atrodi bilditi kadu gribi, un tune cik uziet... :D
Bieca

Post by Bieca »

Nju tas Opels vispaar kronis taadu reaalu uzkiileet :shock:
Your-New-Car.de
Mr

Post by Mr »

Odze wrote:sorry Mr es tam 350z nekjershos klaat jo jau redzu ka taa ir tizla bilde... man vajag normaalu bildi. tur ir tik daudz visaadu raxtu uz taas mashiinas saaniem un atspiidumu. ar taadu gruuti straadaat. nav jeegas man laiku chkareet ar to mashiinu... vislabaak ir kur mashiina uz balta fona un tml tur nav visaadu tizlu atspiidumu un var labu fonu uzlikt un ir viegli ziimeet bamperus u.c sorry patuunee savam priekam to 350z ja esi saacis :roll:
nu tu gan esi...nemaaki straadaat ar atspiidumiem??? tad tu nemaaki straadaat ar photoshopu vispaar...plikus baltus drankjus jau kurs katrs ar paint mak uzziimeet...redz ka es uztaisiju, un tu nevari??? pff...
Guest

Post by Guest »

Mr wrote:
nu tu gan esi...nemaaki straadaat ar atspiidumiem??? tad tu nemaaki straadaat ar photoshopu vispaar...plikus baltus drankjus jau kurs katrs ar paint mak uzziimeet...redz ka es uztaisiju, un tu nevari??? pff...
nu es kaut kaa neredzu tavu darbu!!! :roll: modi ir uzraxtiiti bet bildes nav!!! :!: :?:
Mr

Post by Mr »

Odze wrote:
Mr wrote:
nu es kaut kaa neredzu tavu darbu!!! :roll: modi ir uzraxtiiti bet bildes nav!!! :!: :?:
taa ir .us adrese nevis .lv ...

rekur teu buus lv adresee...

Image
Guest

Post by Guest »

saproti tev ten av bijis jaastraadaa ar eenaam... bet es pats ziimeeju body kitus utml. tev jau te nav nekas ziimeets... ai nu tas nav kaa spams... es taikai saku kaa ir. :roll:
Guest

Post by Guest »

ja gribi varam kontestu uzriikot tikai es atradiishu taadu labu bildi vai arii atrodi tu nu uz balta fona vai tml. taa lai uz mashiinas nav pasistu atspiidumu no apkaartnes. :x :)
Guest

Post by Guest »

ja veelies var shaadu. tas buus man naakoshais darbs.... varam taisiit uz balsoshanu. terminjsh liidz pienjemsim 1.dienai

Image
Mr

Post by Mr »

Odze wrote:ja gribi varam kontestu uzriikot tikai es atradiishu taadu labu bildi vai arii atrodi tu nu uz balta fona vai tml. taa lai uz mashiinas nav pasistu atspiidumu no apkaartnes. :x :)
ko tu tieshaam nejeedz straadaat ar atspiidumiem??? aapaac...un var arii c&p
Post Reply