Rihy wrote:Man nevajag virāžas, man pietiek ar taisnu ceļa posmu. Nu acīmredzot serviss nav salējis pareizās eļļas. Jācer, ka kābrai pizdā nepienāks...
Buutu RWD, buutu pajaat, jo ja nemaldos, tad tev der parastaa MT75, kas ir dajebkuram DOHC sierram un maksaa max 30ls, bet par cik awd, tad jau vareetu buut dibenello.
Rihy wrote:Ja tomēr kārbai pizdā, tad jālasa "īsā". Esošais korpuss + iekšas no 2.0 doch kārbas it kā
Jā, tā ir MT75 kārba, identiska no sierra cossie.
a vispaar turees iekshas, tomeer biki vairaak jaudas cossim ir :neka:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Rihy wrote:Ja tomēr kārbai pizdā, tad jālasa "īsā". Esošais korpuss + iekšas no 2.0 doch kārbas it kā
Jā, tā ir MT75 kārba, identiska no sierra cossie.
a vispaar turees iekshas, tomeer biki vairaak jaudas cossim ir :neka:
Tātad fords ir atgriezies no servisa. Samainītas abas priekšējās šaras, samazgāts motors, cik nu šie tika klāt, nomainīts viens pusass iekšējais gals, jo tur atspere bija beigta. Bija man vesels gals, samainīja visu to. Tad pārbaudīti līmeņi kārbai - viss čiki, arī eļļas ir pareizās. Taču ar kārbu kļūst sliktāk. Ir variants, ka iepriekš bija salietas klāt ķīmijas, kas to gaudošanu un citas lietas noklusināja. Varbūt kāds gultnis kārbā beigts. Bet nu tāpat jājauc vaļā un jāskatās, citu variantu nav. Par eļļas noplūdi - tā tekot gar galvas blīvi. Nezinu, kāpēc. Blīve izpūsta? Varbūt, taču neticās kaut kā :neka:
Tas nu pagaidām viss. Vajadzēs ar Vītolu saštukot par zondi un beidzot spidometru sataisīt. Citādi laikam viss būtu daudz maz ok tagad.
pa cik padsmit tūkstošiem tas pords tika iepirkts? nenormālie gļuki par tādu naudu
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS