Šodien norisinājās kārtējais Supersprinta posms. Laika apstākļu dēļ arī šoreiz tas notika s/k 333, nevis s/k Mūsa, kā tas bija paredzēts iepriekš. Tā kā auto tika savests kārtībā laicīgi, nolēmām, ka jāpiedalās. Trase interesanta, tik šoreiz salīdzinoši vairāk asfalts kā citas reizes - nevis klasiskais 40% asfalts un 60% grunts, bet abi pa 50%. Pirmajā braucienā braucām ar ziemas riepām. Es savā braucienā aizskāru mucu, par ko saņēmu 30 sekundes sodu. Ja to atrēķina, laiks būtu 2:33. Artim 2:31, bet Jānim 2:36. Būtība nobraucu ļoti slikti un nepārliecinoši, nedroši, daudz kļūdu. Otrajā braucienā uzlikām vasaras riepas. Šoreiz jau man veicās labāk, laiks bija 2:28. Uz asfalta varēja tiešām ātri (salīdzinoši) pabraukt. Taču brāļiem neveicās. Artis aptuveni trases vidusdaļā/pirmajā pusē vienā pagriezienā nobortēja priekšējo kreiso riepu (jā jā, vajag kameras, bet šajās riepās nebija). Tad nu rezultāts cūkām. Taču Jānim neveicās vēl vairāk, trases vidū apstājās ar beigtu ātrumkārbu, kaut kas tur sabira. Ar to šis Līgo supersprints mums beidzās. Kopvērtējumā esmu pašās beigās tā soda dēļ. Ja tā nebūtu - ap 8-9 vietu laikam būtu. Par laimi nekas cits salauzts netika

Sveicieni Trallam un Rssf ar uzvarām savās klasēs