Par filmēšanu kkad uzrakstīšu, jau kādu laiku ar to cīnos. Pamazām būvējas dažādi aparāti + šad tad patrenējos filmēt. Nav pavisam viegli kā sākumā iedomājos, ja ir nauda tad var sapirkt visu vajadžigo, taču tas ir daudz $$$ un 3 nulēm. Taču gribas šo jomu atkost, potenciāls ir un tirgus vēl salīdzoši brīvs. ta kā kkad sarakstīšu ko esmu un ko taisos būvēt. Visam pamatā ir laba video galva + santehnika

+ alumīnija konstrukcijas + daudz laika domājot, mēģinot, protams, rokām arī ir jāaug no pareizās vietas.
Tad vēl pavisam cits stāsts ir skaņa, šobrīd esmu nonācis pie ārējā diktafona, nesen iepirkts visnotaļ labs ZOOM stereo diktafons + šādi tādi mikrafoni.
Pamatā filmēju ar 24-70 ir o.k. regulāri ir problēma ar izdegušiem pikseļiem. Brīzīem liekas, ka ar visnotaļ padaŗgu 6 kodolu kompi ir par maz, taču vis kāvienmēr atduras $$$ + gribētos kkur pamācīties video/foto taču tā arī ir nauda, ta kā pagaidām kamērt apstākļi ļauj cīnos un daros.
O.K. Karo4 šobrīd esmu ahūni saguris un izplūstu sarunās, taču kādu dienu rakstiņš par video no manas puses būs.
Reku viens fiksais video no vasaras:
links
Savukārt runājot par foto, manuprāt, 24-70 ir must have, un FF, 5d mk2

ar to kādam laikam pietiks.
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.