Rekorda e36
- Rekords
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Rekorda e36
kaitina tas ka nav īsti neviena vesela detaļa.. abi spārni jālabao, aizmugurē ap arkām tas pats, bagažnieks sapuvis un gan jau ka apakšā tā mala arī. visvairāk nepatīk tas ka sliekšņi ir bijuši sapuvuši un aizmetināti. Kā to labot man nav ne jausmas.
Es te neesmu
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Principā, cik uzmetu aci, bundža tavam ir diezgan bēdīga. Tur ar metināmo aparātu jāķeras klāt no visiem stūriem. Būtu tev tikai durvis/spārni papuvuši, tad štrunts - tos var viegli nomainīt, bet tavam vēl jāmetina sliekšņi, arkas, bagāžnieks. Izņemsi paklāju, velns viņu zina, kas vēl tur darās. 
Respektīvi - metalwork un pamatīgs.
Vai ir vērts? Es nezinu, tas tev pašam jādomā, bet, ja nedarīsi pats, summas šim virsbūves remontam būs kosmiskas.
Es laikam ņemtu citu divlitrīgo un, ja ir grūtāk ar naudiņām, uzgāzētu.
p.s. - es vienkārši nevarētu pārkāpt uz priekšpiedziņas auto. Iepriekš vizinājos ar Audi 80 burbuli un esmu ļoti laimīgs, ka sanāca pārkāpt uz klasiskās piedziņas auto. Kā saka: "Cita diršana, kad bikses novilktas!".
Vai ir vērts? Es nezinu, tas tev pašam jādomā, bet, ja nedarīsi pats, summas šim virsbūves remontam būs kosmiskas.
p.s. - es vienkārši nevarētu pārkāpt uz priekšpiedziņas auto. Iepriekš vizinājos ar Audi 80 burbuli un esmu ļoti laimīgs, ka sanāca pārkāpt uz klasiskās piedziņas auto. Kā saka: "Cita diršana, kad bikses novilktas!".
Last edited by howitzer on 23 Aug 2011, 14:13, edited 1 time in total.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- Rekords
Itkā pats varētu darīt, bet ir konkrēts laika un laika trūkums tam.. Biedē visas krāsošanas izmaksas, jo krāsošanu gan domāju ka vajadzētu atstāt speciālistam, sagatavot visu līdz krāsošanai varētu pats..howitzer wrote:Principā, cik uzmetu aci, bundža tavam ir diezgan bēdīga. Tur ar metināmo aparātu jāķeras klāt no visiem stūriem. Būtu tev tikai durvis/spārni papuvuši, tad štrunts - tos var viegli nomainīt, bet tavam vēl jāmetina sliekšņi, arkas, bagāžnieks. Izņemsi paklāju, velns viņu zina, kas vēl tur darās.
Es te neesmu
- howitzer
- M30
Vai tev tas E36 ir tik ļoti vērtīgs un svarīgs, lai nevarētu pats iemēģināt roku krāsošanā? Cik saprotu, tev tomēr nav plāns šo auto celt augšā, kā, teiksim, Martinss`a Siermobīli, utml?Rekords wrote:Itkā pats varētu darīt, bet ir konkrēts laika un laika trūkums tam.. Biedē visas krāsošanas izmaksas, jo krāsošanu gan domāju ka vajadzētu atstāt speciālistam, sagatavot visu līdz krāsošanai varētu pats..
Tak noteikti kādam tavam čomam ir kompresors un +- apstākļi, lai varētu nopūst.
Ok, es saprastu, ja tev būtu kāds E28, vai vecs Mersedess, kur katrs sīkums svarīgs, bet parasta, veca žurka? Kāpēc pašam neiemēģināt roku? Sliktāk kā tagad jau toč nebūs.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
no vienas puses howitezeris saka pareizi 
No otras puses vai tev gribas čakarēties un darīt visu pašam :archuks:
Protams vari notirgot šito, kā reizi ssā stāv 2x 190tie kuri izskatās ņemami, tik viens maksā 700 lvl otrs 1400 lvl, nu tas otrais ir vnk bomba protams
Bet MB nogāzēt ir lēti un vnk ..
No otras puses vai tev gribas čakarēties un darīt visu pašam :archuks:
Protams vari notirgot šito, kā reizi ssā stāv 2x 190tie kuri izskatās ņemami, tik viens maksā 700 lvl otrs 1400 lvl, nu tas otrais ir vnk bomba protams
Bet MB nogāzēt ir lēti un vnk ..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- howitzer
- M30
Un vēl ss`ā ir pilna dirsa ar lētiem E34
:fuk_fuel_ekonomī:
- *Sicram
howitzer wrote:Un vēl ss`ā ir pilna [consored] ar lētiem E34:fuk_fuel_ekonomī:
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Rekords
tas ko man gribās ir izveidot +/- piedūrīgu auto, bet lai šo sataisītu tādu ir visi tie miljons kasjaki.
Bet ja man sanāk pārdot savu bmw pa ~800-900ls man sanāk mk3 golfs lieliskā stāvoklī, kuru var aizsēdināt līdz ručkai utt.
Bet ja man sanāk pārdot savu bmw pa ~800-900ls man sanāk mk3 golfs lieliskā stāvoklī, kuru var aizsēdināt līdz ručkai utt.
Es te neesmu
labāk izdari to ar mb 190! tāds nebūs nevienam LV + nepazaudēsi baudu braukt ar rwd.Rekords wrote:tas ko man gribās ir izveidot +/- piedūrīgu auto, bet lai šo sataisītu tādu ir visi tie miljons kasjaki.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Rekords
mpb wrote:labāk izdari to ar mb 190! tāds nebūs nevienam LV + nepazaudēsi baudu braukt ar rwd.Rekords wrote:tas ko man gribās ir izveidot +/- piedūrīgu auto, bet lai šo sataisītu tādu ir visi tie miljons kasjaki.
Bet kā ar cenām priekš mb? Golfi jau visiem liekas prasti utt, spainis ar detaļām vēl lētāk nekā spainis ar kartupeļiem
Es te neesmu
- *Sicram
Tikko gribēju paskaitīt ko tādu nopietnu esmu mainijs 
Dārgākais, ko esmu mainijis ir amji priekšā tie 60 lvl un tad bija kardāna mufta - 25-30 lvl, viens gultnis pakaļā 12.50
Jauns radiators maksā 60 lvl.
stūres pirksts laikam 5 lvl
šrotā nesapuvušas durvis maksā 25 lvl divas
edit
ja tev gribas redzēt ko es esmu mainijis šajā gādā savam MB, tad jāsatiekas, man motorzāģim ķēdi vajag uzasināt
Dārgākais, ko esmu mainijis ir amji priekšā tie 60 lvl un tad bija kardāna mufta - 25-30 lvl, viens gultnis pakaļā 12.50
edit
ja tev gribas redzēt ko es esmu mainijis šajā gādā savam MB, tad jāsatiekas, man motorzāģim ķēdi vajag uzasināt
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Rekords
*Sicram wrote:Tikko gribēju paskaitīt ko tādu nopietnu esmu mainijs
Dārgākais, ko esmu mainijis ir amji priekšā tie 60 lvl un tad bija kardāna mufta - 25-30 lvl, viens gultnis pakaļā 12.50![]()
edit
Es Tev ķēdi manuāli ar vīli varu uzasināt
Tur vairs labu laiku nestrādāju
Laikam jau ielikšu ss'ā sludinājumu un tad jau redzēs ja paņems, tad paņems un tad skatīšos ko vietā.
Es te neesmu
nezinu ko tādu dārgu es būtu mainījis savējam. amīši laikam ir pats dārgākais, bet ne dārgāks kā golfam. viss pārējais arī kapeikas un kalpo diezgan ilgi. pie tam es ne tuvu nebiju saudzīgākais braucējs.Rekords wrote:Bet kā ar cenām priekš mb? Golfi jau visiem liekas prasti utt, spainis ar detaļām vēl lētāk nekā spainis ar kartupeļiemmpb wrote:labāk izdari to ar mb 190! tāds nebūs nevienam LV + nepazaudēsi baudu braukt ar rwd.Rekords wrote:tas ko man gribās ir izveidot +/- piedūrīgu auto, bet lai šo sataisītu tādu ir visi tie miljons kasjaki.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- howitzer
- M30
Cik no tā MB sanāk ekonomijas?
Jo, manuprāt, tas ir tieši tāds pats auto izmaksu ziņā, kā E34/E36, utt.
Ja Mersis tik pat patērē, cik E36, tad kur jēga mainīt?
Tad paņem tādu pašu, ar normālu bundžu, un rullē tālāk.
Tā pat tas MKIII dīzeļgolfs patērēs vismazāk.
Jo, manuprāt, tas ir tieši tāds pats auto izmaksu ziņā, kā E34/E36, utt.
Ja Mersis tik pat patērē, cik E36, tad kur jēga mainīt?
Tā pat tas MKIII dīzeļgolfs patērēs vismazāk.
Da nu, šajā tad nav vērts grūst naudu iekšā, ja ir kā Tu saki. Ne tur paka, ne motors, ne ekstras, ne stāvoklis..
Vienīgi tiešam padomā - mazs, lēts, ekonomisks dīzelītis tiešām izklausās tik forši, ka gribās izvemt varavīksni, bet realitātē tā bieži vien ir skaļa, izļurkāta miskaste, kas rūsē vēl vairāk kā e36 un kustās tikai mazdrusciņ labāk par satiksmes autobusu, bet smird tāpat.
Xtreme21 (vai kā viņu tur, Leppiks īsāk sakot) no powera/e30.lv nesen tirgoja vienu foršu e30 318is pa lētam naudām. Mozh drīzāk kko tādu ir vērts ņemt.
Vismaz tas būs auto, kuru pēc 3 mēnešiem negribēsies pārdot. 
Vienīgi tiešam padomā - mazs, lēts, ekonomisks dīzelītis tiešām izklausās tik forši, ka gribās izvemt varavīksni, bet realitātē tā bieži vien ir skaļa, izļurkāta miskaste, kas rūsē vēl vairāk kā e36 un kustās tikai mazdrusciņ labāk par satiksmes autobusu, bet smird tāpat.
Xtreme21 (vai kā viņu tur, Leppiks īsāk sakot) no powera/e30.lv nesen tirgoja vienu foršu e30 318is pa lētam naudām. Mozh drīzāk kko tādu ir vērts ņemt.
Sodit slidgultnus uz spiediena
- howitzer
- M30
Domāju, ka ar E30 ir garām.
Tas tomēr ir pārāk "ekskluzīvs"
modelis ikdienai.
Kaut vai tās pašas durvis, spārnus, u.c. visbiežāk no rūsas cietušās daļas ar uguni nesameklēt. Viss izpirkts.
Tas toč nebūs lēts auto, ja gribas stūrēt ZIEMĀ!!!!
Manuprāt, E36 ir ideāls variants, jo bleķi sastopami uz katra stūra, nemaksā neko + tas auto nepišas tik daudz, cik E30.
Bet, reāli, kas tajā dīzeļgolfā ir tik drausmīgs (izņemot piedziņu
)? Tur tak tiešām nekas neko nemaksā un Golfā jau arī nav, kam plīst! 
Vai tiešām tas dzinējs tik bieži lūzt un vai tiešām tur ir kādi pārcilvēciskie remonti, ko pats nevar sataisīt?
Tas tomēr ir pārāk "ekskluzīvs"
Kaut vai tās pašas durvis, spārnus, u.c. visbiežāk no rūsas cietušās daļas ar uguni nesameklēt. Viss izpirkts.
Tas toč nebūs lēts auto, ja gribas stūrēt ZIEMĀ!!!!
Manuprāt, E36 ir ideāls variants, jo bleķi sastopami uz katra stūra, nemaksā neko + tas auto nepišas tik daudz, cik E30.
Bet, reāli, kas tajā dīzeļgolfā ir tik drausmīgs (izņemot piedziņu
Vai tiešām tas dzinējs tik bieži lūzt un vai tiešām tur ir kādi pārcilvēciskie remonti, ko pats nevar sataisīt?
Vai tu esi braucis ar 3. golfu, dīzeli?howitzer wrote: Vai tiešām tas dzinējs tik bieži lūzt un vai tiešām tur ir kādi pārcilvēciskie remonti, ko pats nevar sataisīt?
- howitzer
- M30
Tāpēc arī jautāju.Melnais wrote:Vai tu esi braucis ar 3. golfu, dīzeli?howitzer wrote: Vai tiešām tas dzinējs tik bieži lūzt un vai tiešām tur ir kādi pārcilvēciskie remonti, ko pats nevar sataisīt?
Grab. Kā traktors. Sēžot iekšā, sajūta kā honda civic, tikai milzīgs panelis priekšā. Un tas man personīgi arī gaužām nepatīk + tā graboņa.howitzer wrote:Tāpēc arī jautāju.Melnais wrote:Vai tu esi braucis ar 3. golfu, dīzeli?howitzer wrote: Vai tiešām tas dzinējs tik bieži lūzt un vai tiešām tur ir kādi pārcilvēciskie remonti, ko pats nevar sataisīt?