ja nu vienīgi focus man piedāvātu tik, pa cik var noprikt normālu e30.

ja nu vienīgi viņš bērnībā ir atsities pret izlietniCh. wrote: ja nu vienīgi focus man piedāvātu tik, pa cik var noprikt normālu e30.
njaa, ir pliks.. Bet tas ka nav viduskonsole man riktīgi patīk.agnismk wrote:Tev paig plikasi salons. Nav viduskonule un tahometrs.![]()
Man jau savejais nepatik un gribu no 83 gada miksto.
Neder, nav kur viņu iestutēt..NabagsarVento wrote:šitādu viduci nevajag? ja der?
Pagaidām nekā.. Bet drīzumā uzčinīšu atsevišķu pogu, tā kā man bembim šobrīd.howitzer wrote:Un kā šajā variantā var uztaurēt? Roka jābāž iekšā caurumā, vai arī var sist pa to "glāzes" riņķi/malu?
Man labāk patīk kā tā stūre izskatās AR viduci.GG. wrote:Man ir tieši tāds pats stūres setups. Kam tev vajag tauri? Uz TA uzliec citu stūri. Es parasti uzrūcu ja vajag
PS. To vidu dabūt atsevišķi ir diezgan nereāls pasākums. Ir doma pamēģināt izliet pašam tādu. Varētu sarunāt no kā noņemt formu.
Nu, Rīgas satiksmē bez taures.. nez, nez, pārāk daudz visādas bremzes, kas pie zaļā tik sāk meklēt uz kuru pusi pirmais pārnesums un tik pat daudz idiotu, kas spoguļos neskatās..GG. wrote:Man ir tieši tāds pats stūres setups. Kam tev vajag tauri? Uz TA uzliec citu stūri. Es parasti uzrūcu ja vajag
PS. To vidu dabūt atsevišķi ir diezgan nereāls pasākums. Ir doma pamēģināt izliet pašam tādu. Varētu sarunāt no kā noņemt formu.
ens wrote:Nu, Rīgas satiksmē bez taures.. nez, nez, pārāk daudz visādas bremzes, kas pie zaļā tik sāk meklēt uz kuru pusi pirmais pārnesums un tik pat daudz idiotu, kas spoguļos neskatās..GG. wrote:Man ir tieši tāds pats stūres setups. Kam tev vajag tauri? Uz TA uzliec citu stūri. Es parasti uzrūcu ja vajag
vēl nevar!!ramex wrote:
tauri jau var iedarbinaat ar pogu kas nav uz stuures
Ch. wrote:Pagaidām nekā.. Bet drīzumā uzčinīšu atsevišķu pogu, tā kā man bembim šobrīd.howitzer wrote:Un kā šajā variantā var uztaurēt? Roka jābāž iekšā caurumā, vai arī var sist pa to "glāzes" riņķi/malu?![]()
Lielāka problēma ir pagriezieni, kas paši neslēdzās āra. uz šīs pārejas nebija tas riņķītis ar to pipsi, kas izslēdz pavarotus.. tas kkur jādabon vai jāpieķīmiķo no kkā cita..