ja nu vienīgi focus man piedāvātu tik, pa cik var noprikt normālu e30.
Ch.: golf mk1
Re: Ch.: golf mk1
ja nu vienīgi viņš bērnībā ir atsities pret izlietniCh. wrote: ja nu vienīgi focus man piedāvātu tik, pa cik var noprikt normālu e30.
vasara nāk, silts laiciņš utt - ravē visu iespējamo nost (tepiķi, salons, plastmasas gumijas utt) un dod to dzelzi uz kārtīgu metināšanu, lai ir solīds. ja metini kaut kur tuvumā logu gumijām, tad par ļaunu nenāktu izņemt arī tās laukā - no metināšanas karstuma gumijas var arī beigt savu blīvēšanu un nāks ūdens iekšā (been there, done that).
un beigās atrādi sakoptu golfu. pats tak teici, ka gribi kaut ko vairāk darīt, kā līmēt plēvītes uz lukturiem
un beigās atrādi sakoptu golfu. pats tak teici, ka gribi kaut ko vairāk darīt, kā līmēt plēvītes uz lukturiem
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Jūs padomājiet, kas notiks ja Fokuss izpirks visus Latvijas mk1 golfiņus 
SSā mk1 cena kāps no 300 lvl uz vsm 1500 lvl
SSā mk1 cena kāps no 300 lvl uz vsm 1500 lvl
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- howitzer
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
Tieši tas šobrīd arī notiek ar E30 tirgu - hrenovie drifteri. 
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Šodien dabūts sporta ruļs.

Mk1 gti stūrīte, (gandrīz) ļoti labā stāvoklī.
Secināju, ka spīdīgais viducis forši pulējās ar pastiņu, ko izmantoju disku pulēšanai bembim. Kkad būs jāsapucē, lai ir pa smuko.
+ Jāizdomā tikai kur lai izrauj stūres viduci un pagaidām jāuztaisa pīpināmais uz pogu.
Tfutfutfu, bet šodien laikam beidzot beidzās jebatorijs ar priekšejām statnēm. Tā arī bija, ka viens no abiem jaunajiem gultņiem bija rūpnīcas brāķis ar pārāk lielu lufti. Aizvedu, samainīju, uzliku jauno, tagad viss ir stīgā. Ar jauniem atbalsta gultņiem sajūta it kā būtu stūres pastūzis.
Jāpabrauc kādu nedēļu jāpačeko čjo pa čjom. Ja viss būs ok, varēs likt savirzi..

Mk1 gti stūrīte, (gandrīz) ļoti labā stāvoklī.
+ Jāizdomā tikai kur lai izrauj stūres viduci un pagaidām jāuztaisa pīpināmais uz pogu.
Tfutfutfu, bet šodien laikam beidzot beidzās jebatorijs ar priekšejām statnēm. Tā arī bija, ka viens no abiem jaunajiem gultņiem bija rūpnīcas brāķis ar pārāk lielu lufti. Aizvedu, samainīju, uzliku jauno, tagad viss ir stīgā. Ar jauniem atbalsta gultņiem sajūta it kā būtu stūres pastūzis.
Jāpabrauc kādu nedēļu jāpačeko čjo pa čjom. Ja viss būs ok, varēs likt savirzi..
Sodit slidgultnus uz spiediena
Tev paig plikasi salons. Nav viduskonule un tahometrs.
Man jau savejais nepatik un gribu no 83 gada miksto.
Vienigais kas tev ir, kas man patik. Norautas rocenes signallampina.
Vienigais kas tev ir, kas man patik. Norautas rocenes signallampina.
Last edited by agnismk on 25 May 2012, 20:22, edited 1 time in total.
njaa, ir pliks.. Bet tas ka nav viduskonsole man riktīgi patīk.agnismk wrote:Tev paig plikasi salons. Nav viduskonule un tahometrs.![]()
taho gribētos, jā.. Kkad, pēc laika X, kad beidzot tikšu pie cita dzinēja, gan jau būs arī taho.
- NabagsBezVento
- Spam addicted
- Been thanked: 0
Neder, nav kur viņu iestutēt..NabagsarVento wrote:šitādu viduci nevajag? ja der?

- howitzer
- Been thanked: 3 times
Un kā šajā variantā var uztaurēt? Roka jābāž iekšā caurumā, vai arī var sist pa to "glāzes" riņķi/malu?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Pagaidām nekā.. Bet drīzumā uzčinīšu atsevišķu pogu, tā kā man bembim šobrīd.howitzer wrote:Un kā šajā variantā var uztaurēt? Roka jābāž iekšā caurumā, vai arī var sist pa to "glāzes" riņķi/malu?
Lielāka problēma ir pagriezieni, kas paši neslēdzās āra. uz šīs pārejas nebija tas riņķītis ar to pipsi, kas izslēdz pavarotus.. tas kkur jādabon vai jāpieķīmiķo no kkā cita..
- GG.
- Been thanked: 5 times
Man ir tieši tāds pats stūres setups. Kam tev vajag tauri? Uz TA uzliec citu stūri. Es parasti uzrūcu ja vajag 
PS. To vidu dabūt atsevišķi ir diezgan nereāls pasākums. Ir doma pamēģināt izliet pašam tādu. Varētu sarunāt no kā noņemt formu.
PS. To vidu dabūt atsevišķi ir diezgan nereāls pasākums. Ir doma pamēģināt izliet pašam tādu. Varētu sarunāt no kā noņemt formu.
Man labāk patīk kā tā stūre izskatās AR viduci.GG. wrote:Man ir tieši tāds pats stūres setups. Kam tev vajag tauri? Uz TA uzliec citu stūri. Es parasti uzrūcu ja vajag
Čoms vakar izteica aizdomas, ka viņam tāds viducis (un iespējams pati stūre arī) varētu mētāties garažā. Tagad jātur īkšķi.
Nu, Rīgas satiksmē bez taures.. nez, nez, pārāk daudz visādas bremzes, kas pie zaļā tik sāk meklēt uz kuru pusi pirmais pārnesums un tik pat daudz idiotu, kas spoguļos neskatās..GG. wrote:Man ir tieši tāds pats stūres setups. Kam tev vajag tauri? Uz TA uzliec citu stūri. Es parasti uzrūcu ja vajag
ens wrote:Nu, Rīgas satiksmē bez taures.. nez, nez, pārāk daudz visādas bremzes, kas pie zaļā tik sāk meklēt uz kuru pusi pirmais pārnesums un tik pat daudz idiotu, kas spoguļos neskatās..GG. wrote:Man ir tieši tāds pats stūres setups. Kam tev vajag tauri? Uz TA uzliec citu stūri. Es parasti uzrūcu ja vajag
tauri jau var iedarbinaat ar pogu kas nav uz stuures
----
H6
H6
vēl nevar!!ramex wrote:
tauri jau var iedarbinaat ar pogu kas nav uz stuures
Spoiler
Show
Ch. wrote:Pagaidām nekā.. Bet drīzumā uzčinīšu atsevišķu pogu, tā kā man bembim šobrīd.howitzer wrote:Un kā šajā variantā var uztaurēt? Roka jābāž iekšā caurumā, vai arī var sist pa to "glāzes" riņķi/malu?![]()
Lielāka problēma ir pagriezieni, kas paši neslēdzās āra. uz šīs pārejas nebija tas riņķītis ar to pipsi, kas izslēdz pavarotus.. tas kkur jādabon vai jāpieķīmiķo no kkā cita..