Rihy wrote:Luksaforu tur nav, bet kādu no tā kanāla līdz gandrīz Spuņciemam ir 70 zīme. Ceļš drausmīgs, bet vēl drausmīgāks ir no apvedceļa beigām līdz Kalnciema pagriezienam
Katru dienu braucu par to ceļu un pašam jau šķiet, ka var paciest Bedres tur nav, tur ir kalniņi tikai
Pie 70 jau liekas ciešami.
Ir tāda situācija, ka pa nakti nepalikšu, vai ir iespēja tad nemest tos 2ls klāt par paiku?
atlikušie 3ls nebūtu varbūt tik ļoti būtiski.
vai arī kā ir tā ir un mizlīgs čakars?
1.Izbraukšana no Spices stāvlaukuma (aiz Bowlero boulinga centra) 9:30
/ Attiecīgi, sākam vākties no 9:00, lai izbraukšana notiktu laicīgi /
// Ja kāds nepaspēj - ķer rokā //
/// Atceramies par kaut cik kulturālu braukšanu kolonā ///
2.Par savlaicīgu izbraukšanu atbildīgās personas Priedē un BlondaiZ.
Tāds lēmums pieņemts, jo pasākumam pieteikušies negaidīti liels dalībnieku skaits. Un tā kā gribam, lai pasākums izdotos un neizpaliktu neviena no jautrajām aktivitātēm, tad lūdzu cienīsim biedrības lēmumu izbraukt 9:30
1.Izbraukšana no Spices stāvlaukuma (aiz Bowlero boulinga centra) 9:30
/ Attiecīgi, sākam vākties no 9:00, lai izbraukšana notiktu laicīgi /
// Ja kāds nepaspēj - ķer rokā //
/// Atceramies par kaut cik kulturālu braukšanu kolonā ///
2.Par savlaicīgu izbraukšanu atbildīgās personas Priedē un BlondaiZ.
Tāds lēmums pieņemts, jo pasākumam pieteikušies negaidīti liels dalībnieku skaits. Un tā kā gribam, lai pasākums izdotos un neizpaliktu neviena no jautrajām aktivitātēm, tad lūdzu cienīsim biedrības lēmumu izbraukt 9:30
Spārē parādījies viens luksafors, bet īss posms, kādi 300m. Aiz Spāres pārbrauktuves salikti stabiņi, varbūt līdz piektdienai nebūs paspējuši noraut asfaltu un nolikt luksaforu pie kura ilgi nīkt
Ja brauks pa 3iem maršrtiem, tad jau čista visi nesatiksies pie Tukuma.. Tad jau vieni labāk caur Jūrmalu, otri caur Spuņciemu. Nav jau tur TIK traki (ja neskaita ceļa posmu pēc Kuršiem virzienā uz Tukumu Vpili
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Martinss wrote:Sportisti, kas pa Liepājas šoseju brauc - cik km līkums sanāk un kurā vietā griezīs atpakaļ uz Ventspils šoseju, kāds tajā vietā segums?
Līkums ir, pāris km klāt, bet skatoties kur griežas nost no A9, ja griežas pēc Lielupes, tad tur līdz 10km pa virsu ir un vismaz līdz pagriezienam ir ideāls segums Kā tālāk ir
Man vēl te doma ir cauri Jūrmalai, tad caur visiem ciemiem un pie Apšuciema uz Tukumu, līdz turienei točna ir labs ceļš, un kolēģis man te saka ka Apšuciems - Tukums arī esot ok. Cik traki ir ir tas Kūdras posms? Jo ja tāds pats kā Spuņciems, tad nafig.
Martinss wrote:Man vēl te doma ir cauri Jūrmalai, tad caur visiem ciemiem un pie Apšuciema uz Tukumu, līdz turienei točna ir labs ceļš, un kolēģis man te saka ka Apšuciems - Tukums arī esot ok. Cik traki ir ir tas Kūdras posms? Jo ja tāds pats kā Spuņciems, tad nafig.
Nekas labs nebij, kad pēdējo reizi braucu. pļaka uz pļakas un no līdzena ceļa nemiņas.