+vēl no 2002 mondeo ir labāks par rakstā minētajiemEraSeR wrote:Man jau liekas, ka prakstiskākais, uzticamākais un visādi citādi labākais auto līdz 5'000eiro, universālis ir A6, C4, 2.5Tdi. Gan dzinēji labi, ekonomiski, gan ritošās grūti nokaujamas u.tml.
Kādu auto izvēlēties!?
Moderator: Bastard
- Lemon*
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Kādu auto izvēlēties!?
tie paši C-klases merši, VW Passat, BMW e36/e46,
tad vēl Subaru Impro, žOpel Astra, VW Golf Variant..., ...., Citroen nekad(pēdējos 20-it gadus) nav bijis uzticams, tāpat peugeot
tad vēl Subaru Impro, žOpel Astra, VW Golf Variant..., ...., Citroen nekad(pēdējos 20-it gadus) nav bijis uzticams, tāpat peugeot
Last edited by GirtzB on 13 Jan 2009, 16:14, edited 2 times in total.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
It kā jau rakstā minēts, ka tā ir tikai 1. daļa. Var jau būt, ka nākamajās būs.Lemon* wrote:+vēl no 2002 mondeo ir labāks par rakstā minētajiemEraSeR wrote:Man jau liekas, ka prakstiskākais, uzticamākais un visādi citādi labākais auto līdz 5'000eiro, universālis ir A6, C4, 2.5Tdi. Gan dzinēji labi, ekonomiski, gan ritošās grūti nokaujamas u.tml.
P.S. Neorientējos Fordu cenās. Ietilpst viņš tur vai nē :neka:
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
vo universaalis liidz 5k eur

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... nQ1k=.html
tas 1.3 motors nebuutu smagi pa shvaku tai toyota, vismaz ja piekraameetu bagaaznieku un salaadeetu iekshaa 4 purnus.
un kaapeec pie praktiskiem universaaljiem ir Peugeot 306 Break (1997-2001) ja pats raksti ka luuzt peec velna ?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... nQ1k=.html
tas 1.3 motors nebuutu smagi pa shvaku tai toyota, vismaz ja piekraameetu bagaaznieku un salaadeetu iekshaa 4 purnus.
un kaapeec pie praktiskiem universaaljiem ir Peugeot 306 Break (1997-2001) ja pats raksti ka luuzt peec velna ?
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Imho tiešām vari uztaisīt arī 3. daļu un apskatīt GirtsB minētos + Alfa 156 sportwagon
Varbūt nav pats praktiskākais/ekspluatācijā lētākais, bet cenu kategorijā ietilpst un imo nav sliktākā izvēle.
Varbūt nav pats praktiskākais/ekspluatācijā lētākais, bet cenu kategorijā ietilpst un imo nav sliktākā izvēle.
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Patiesībā jā-nobrauktie km un nomainīto detaļu proporcija bija smieklīga, tikai tās pusasisKadzhus wrote:juzika ex darba avensis bija uzicams, cik dzirdēju
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Lemon*
ietiplstEraSeR wrote:It kā jau rakstā minēts, ka tā ir tikai 1. daļa. Var jau būt, ka nākamajās būs.Lemon* wrote:+vēl no 2002 mondeo ir labāks par rakstā minētajiemEraSeR wrote:Man jau liekas, ka prakstiskākais, uzticamākais un visādi citādi labākais auto līdz 5'000eiro, universālis ir A6, C4, 2.5Tdi. Gan dzinēji labi, ekonomiski, gan ritošās grūti nokaujamas u.tml.
P.S. Neorientējos Fordu cenās. Ietilpst viņš tur vai nē :neka:
- Archuks
- BMW
nu uzsvars uz kompakti
praktisks - jebkurš universāls :neka: DeeCee par to 1.3 - apsties rādītājus, iet labāk nekā tas Peugeot
Jāskatās, iespējams būs trešā daļa, iespējams nē.
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

raadiitaaji ir viens, bet vai piekrauts ar kartupeljiem tas aparaats uzbrauks kalnaa ir cits, raadiitaaji ir tuksha mashiina ar shoferiArchuks wrote:nu uzsvars uz kompaktipraktisks - jebkurš universāls :neka: DeeCee par to 1.3 - apsties rādītājus, iet labāk nekā tas Peugeot
Jāskatās, iespējams būs trešā daļa, iespējams nē.
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Archuks
- BMW
Ceturtdien būs 2. daļa ar Vācijas pārstāvjiem, bet jautājums Jums - vajag to trešo daļu? Kādus tad pretendentus? Viens ir Impro, otrs Octavia, kādu vēl?

- Archuks
- BMW
runa par kompaktajiem kā Astra, Golf u.t.t. 

- Archuks
- BMW
2. daļaArchuks wrote:Viela cepienam![]()
BOOT.Lv lietoto auto apskats: praktisks un kompakts universāls līdz 5'000 eiro

- Juzix
- burnout.lv foto team
Divi jautājumi:Archuks wrote:2. daļaArchuks wrote:Viela cepienam![]()
-Kālab iepriekšējās paaudzes astra tiek uzskatīta par neveiksmi????
-".......ko pirmām kārtām jau pierāda pilnībā cinkotā virsbūve. Tādējādi astoņdesmito un deviņdesmito gadu Opel raksturīgākā kaite tika pilnībā iznīdēta." Tu tiešām esi pārliecināts?
- Archuks
- BMW
Tehniski neuzticama, visādas huiņas, tagad slinkums meklēt, bet daudz kur par to rakstītsJuzix wrote:Divi jautājumi:Archuks wrote:2. daļaArchuks wrote:Viela cepienam![]()
-Kālab iepriekšējās paaudzes astra tiek uzskatīta par neveiksmi????![]()
-".......ko pirmām kārtām jau pierāda pilnībā cinkotā virsbūve. Tādējādi astoņdesmito un deviņdesmito gadu Opel raksturīgākā kaite tika pilnībā iznīdēta." Tu tiešām esi pārliecināts?

- Archuks
- BMW
nu sk, neprecīzs info avots.#MR wrote:opel pilnībā sāka cinkot tikai ar 2000/2001 gadu un ne visus modeļus uzreiz, ja nemaldos

neesmu 100% pārliecināts. iespējams, ka Astra bija viena no pirmajām ko sāka. Cilvēks kurš zināja vairs man nav sasniedzams, tā varētu precizēt infoArchuks wrote:nu sk, neprecīzs info avots.#MR wrote:opel pilnībā sāka cinkot tikai ar 2000/2001 gadu un ne visus modeļus uzreiz, ja nemaldos
- Juzix
- burnout.lv foto team
Nezinu par pēdējām paaudzēm, bet apskatā pieminētās ruše-astras, omegas, vektras...Archuks wrote: Tehniski neuzticama, visādas huiņas, tagad slinkums meklēt, bet daudz kur par to rakstītsopeļi vai tad vēl rūsē? :neka: