Rudens izbrauciens ar kruīza kuģi!
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Re: Rudens izbrauciens ar kruīza kuģi!
Ņemot vērā vietu, kur atrodas kajītes un bārs, izrēķinat, uz kuru kāju vairāk jādzer... jo ar tiem vējiem, kā ar bitēm... 

Tas tikai piedos asumiņuD'Karlo wrote:Ņemot vērā vietu, kur atrodas kajītes un bārs, izrēķinat, uz kuru kāju vairāk jādzer... jo ar tiem vējiem, kā ar bitēm...

No quattro - no fun!
kruīzos šurputurpu ir bijušas problēmas ar VISA ELECTRON un MAESTRO norēķinu kartēm.. ar VISA nekādu problēmu.. tas tā informācijai.. 

Chrysler Town&Country 3.8 AWD '01.
uz kuga ir mainas punktx, par norekinashanos eiro nezinuKrish wrote:Nauda uz tām Zviedru kronām jāmaina iekš LV vai uz kuģa arī varēs samainīt ?
Moš uz kuģa var norēķināties ar eiro ?

vienmeer iztieku ar savu visa karti
cenā nav roltonsKrish wrote:Moš kāds var pastāstīt kas ir ar cenām ?iz wrote:uz kuga ir mainas punktx, par norekinashanos eiro nezinuKrish wrote:Nauda uz tām Zviedru kronām jāmaina iekš LV vai uz kuģa arī varēs samainīt ?
Moš uz kuģa var norēķināties ar eiro ?
vienmeer iztieku ar savu visa karti
Piemēram cik kas maksā uz kuģa - es domāju ēšanas ziņā !
Un vai cenā ir kāds Roltons iekļauts vai nē ?

paņem 10 maķīša burgeru slīdzi un domāju, ka pietiks

bet tā kautkāds info par uz prāmja esoshajiem ēstūžiem ir te: http://www.tallink.lv/lv/shipsAndRoutes ... staurants/
kautkādas veikala cenas var palūrēt te: http://www.digipaper.fi/silja/43969/
- _dainis_
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Kad braucu no rīta paņēmu to zviedru galdu pa 7,50 Ls. Es to summu reāli noēst nevarēju, bet, ja saņemtos tad arī varētu noēst
vnk patika tas skats ko varēja redzēt no kuģa uz Zviedrijas mazajām saliņām
Vienīgi neatceros no cikiem tur varēja iet, varētu būt, ka bija no kaut kādiem plkst 8, bet bija laikam, ka līdz plkst 10,
Uz kuģa var norēķināties gan ar eiro, gan zviedru kronām, gan arī ar latiem!

Uz kuģa var norēķināties gan ar eiro, gan zviedru kronām, gan arī ar latiem!
Audi A3 1,8 tq 132kw
gan jau kautkas ap 5ls kādā no bistro veidīgajiem, jo zviedru galds maksā 18ls ja nekļūdosKrish wrote:Cik uz tā prāmja apmēram maksā normāli paēst ?iz wrote:es ar paiku dar''su tā, ka pirms prāmja labi paēdīšu, moš kautko uz prāmja paņemšu kādā no ēstuvēm un obligāti stokholmā iešu kebabu ēst uz vienu vietu kutr parasti ejam
- _dainis_
tā ir pusdienu cena!iz wrote:gan jau kautkas ap 5ls kādā no bistro veidīgajiem, jo zviedru galds maksā 18ls ja nekļūdosKrish wrote:Cik uz tā prāmja apmēram maksā normāli paēst ?iz wrote:es ar paiku dar''su tā, ka pirms prāmja labi paēdīšu, moš kautko uz prāmja paņemšu kādā no ēstuvēm un obligāti stokholmā iešu kebabu ēst uz vienu vietu kutr parasti ejam
Audi A3 1,8 tq 132kw
nu ja, vakariņu cena_dainis_ wrote:tā ir pusdienu cena!iz wrote:gan jau kautkas ap 5ls kādā no bistro veidīgajiem, jo zviedru galds maksā 18ls ja nekļūdosKrish wrote:Cik uz tā prāmja apmēram maksā normāli paēst ?iz wrote:es ar paiku dar''su tā, ka pirms prāmja labi paēdīšu, moš kautko uz prāmja paņemšu kādā no ēstuvēm un obligāti stokholmā iešu kebabu ēst uz vienu vietu kutr parasti ejam
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Mans rītdienas horoskops

Code: Select all
Būsi apveltīts ar lielisku garastāvokli, kas mudināt mudinās pievērsties jaukām un patīkamām lietām, tādām kā, mīļotais cilvēks, izklaides, bērni vai kāda koncerta apmeklējums. Atslābinies.

tad tik kaartiigi bus jaatslabinaasLambertino wrote:Mans rītdienas horoskops![]()
Code: Select all
Būsi apveltīts ar lielisku garastāvokli, kas mudināt mudinās pievērsties jaukām un patīkamām lietām, tādām kā, mīļotais cilvēks, izklaides, bērni vai kāda koncerta apmeklējums. Atslābinies.

(Spēcīgi reaģēsi uz apkārt valdošo harmoniju vai gluži pretēji – disharmoniju. Kā parasti, situāciju stabilizēt palīdzēs tava iedzimtā takta un skaistuma izjūta. Veiksmīgs kādu cerību piepildījums)-man laikam bus jaiet laiciigi gulet

Labs laiks, lai kontaktētos ar lielām ļaužu masām. Piemērots brīdis tiem, kuri saistīti ar masu medijiem, politiku. Tavs autoritatīvais tēls un zināšanas var radīt sajūsmu apkārtējos.
a ko apkārtējos var radīt mans nodzertais mūlis?

a ko apkārtējos var radīt mans nodzertais mūlis?

- Lambertino
Sakarā ar to, ka RSSF nebrauc, tiek atdāvināta viena biļete, lai šamā neiet galīgi postā.
Tas kurš pirmais piesakās, saņem haļavnu braucienu ar kuķi uz Stoholmu
Tas kurš pirmais piesakās, saņem haļavnu braucienu ar kuķi uz Stoholmu

- Lambertino
- Lambertino
Atļāvos palabot