Rekorda e36
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Rekorda e36
Tiklīdz Melnais ierauga vācu auto būvi, tā sākās vēdergraizes. Kā kāds piemin dīzeļdzinējus - sākās verbālā caureja!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Labas kvalitātes detaļas mk3 golpam maksā tāpat samērā dārgi. Nezinu kā dīzelim, bet 16v gti katra sīkumiņa cenas lika acīm ieplesties
Nerunāju par virsbūves daļām - bamperiem, lukturiem utt. Spārni, grabažnieka vāki nesapuvuši maksā kosmosu un vispār no sākuma atrod viņus.
Lai nu ko, bet dīzeli trešo Golpu nekad neņemtu. Tad labāk kkādu labu gti kurš vismaz iet, tāpat tie gti neko netērē. Nu ja grib braukt ar vidējo 5l tad jāņem vien dīzelis
Lai nu ko, bet dīzeli trešo Golpu nekad neņemtu. Tad labāk kkādu labu gti kurš vismaz iet, tāpat tie gti neko netērē. Nu ja grib braukt ar vidējo 5l tad jāņem vien dīzelis
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
Aa tikko atcerējos, ja gribēsi sēdināt MB tad vai nu tas maksās apm 50-60 lvl vai arī 500 - 600 lvlNikijs wrote:ekonomisks auto līdz 1k Ls - MB 190 2.0D, audi b3 / b4, honda civik un citi brīnimu
ekonomisks auto līdz 3k Ls - A3/Mk4/Leon/Fabia ar 1.9tdi
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Un kur tad paliek 2ls variants?*Sicram wrote:Aa tikko atcerējos, ja gribēsi sēdināt MB tad vai nu tas maksās apm 50-60 lvl vai arī 500 - 600 lvl

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
aa jāa šito arī var darīt, jo viņam federēm esot tādas "sēžas" vai nuu kā lai pasaka, vieta kur tā federe iet iekšāhowitzer wrote:Un kur tad paliek 2ls variants?*Sicram wrote:Aa tikko atcerējos, ja gribēsi sēdināt MB tad vai nu tas maksās apm 50-60 lvl vai arī 500 - 600 lvl
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
nu, samērā tev ir taisnība. hvz, bet friču tehnika manās acīs izskatās tizla. un jo sevišķi vag grupas loģiskie risinājumi.Juzix wrote:Tiklīdz Melnais ierauga vācu auto būvi, tā sākās vēdergraizes. Kā kāds piemin dīzeļdzinējus - sākās verbālā caureja!
un ir neērtāks, skaļāks un apdarē atpaliek par 10 gadiemMelnais wrote:nu, samērā tev ir taisnība. hvz, bet friču tehnika manās acīs izskatās tizla. un jo sevišķi vag grupas loģiskie risinājumi.Juzix wrote:Tiklīdz Melnais ierauga vācu auto būvi, tā sākās vēdergraizes. Kā kāds piemin dīzeļdzinējus - sākās verbālā caureja!un jā, dīzeļi viņiem ir labi, bet, [censored], besī tā grabēšana. atgādina centrāltirgus uzņēmējus ar '90to gadu pasātiem. tak tai pašai honda civic ir mazs patēriņš un iet daudz saprātīgāk par to golfu.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

jā, dīzeļgolfs ir klusāks par civic benzīnu.
nu kā tā var?
un ērtības...
kādas tās var būt?
abiem airējami logi un kondiška?
psc.
golfā tizlāka sajūta enivej. foxijs zin, kāpēc.
golfā tizlāka sajūta enivej. foxijs zin, kāpēc.
Cik vairāk iepisīsi kapeiku ar nemotor hondu, kas iet tāpat kā 1.9tdi golfs, trešais? Imho, necik.Haha wrote:ar dīzeli var vairāk kapeiku iepist
- Rekords
Arī sanācis jau pāriet uz ziemas laiku

bet diemžēl..

Tagad zinu, ko vajag ziemai
Šodien no rīta pie dieviem aizgāja jau otrais reduktors. Tā vien šķiet, ka katra sezona man pieprasa jaunu reduktoru.
Cerams rītdien jau varēs braukt.. Saplīst tieši tad kad nevajag.

bet diemžēl..

Tagad zinu, ko vajag ziemai
Šodien no rīta pie dieviem aizgāja jau otrais reduktors. Tā vien šķiet, ka katra sezona man pieprasa jaunu reduktoru.
Cerams rītdien jau varēs braukt.. Saplīst tieši tad kad nevajag.
Es te neesmu
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Diezgan ļimonadna maksā tie diski, domāju, ka nebūs grūti atrast. 
Beeet ar reduktoriem ir kaut kāds emo - te jau paši dievi saka priekšā, ka jāmetina.
Beeet ar reduktoriem ir kaut kāds emo - te jau paši dievi saka priekšā, ka jāmetina.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
- Rekords
Nū, tagad remonta izmaksas.. Diski būs mazliet jāpagaida.howitzer wrote:Diezgan ļimonadna maksā tie diski, domāju, ka nebūs grūti atrast.
Un dod ko metināt
Es te neesmu
- Rekords
viss bija čotka ar 195/65 baloniemCh. wrote:A Tev tie st5 normāli arkās lien iekšā? Atceros ex-320i man bija zapaska ar tādu ET un uz bedrēm strīķējās pakaļā arkas!
man jau rūsa parūpējusies par to lai nebūtu kur strīķēties
Es te neesmu
- Rekords
Tālūk.
Šodien sanāca iepirkt kkādus metāla vijumus ar kkādiem uzrakstiem par H&R un itkā -60mm
Drīz jāliek virsū
jā ziema ir labākais laiks kad sēdināt auto!
+par stīpu jāieķer būs style5 priekš jaukāka ziemas edišena
Šodien sanāca iepirkt kkādus metāla vijumus ar kkādiem uzrakstiem par H&R un itkā -60mm
Drīz jāliek virsū
jā ziema ir labākais laiks kad sēdināt auto!
+par stīpu jāieķer būs style5 priekš jaukāka ziemas edišena
Es te neesmu