Android Bora

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
Android
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Android Bora

Post by Android »

audims wrote:
Android wrote:Ar stūres pastūzi tomēr bija problēmas. Nedēļu pēc šķidruma pieliešanas atkal sāka gaudot sūknis. Šķidrums bija pazudis - pa nedēļu ~250ml. Papētot tuvāk konstatēts, ka reikai mēnešreizes. Ideja, ka varbūt tad vienu nedēļu mēnesī nevajag reiku aiztikt, uzdāvināt šokolādīti un puķes reikai - no meistaru puses neguva atbalstu, un reika tika noņemta un aizvesta pārlasīšanai - tika samainītas visas blīves un vēl tur kas.
Pie reizes tika konstatēts, ka sācis apčurāties (pagaidām gan mazliet) augstspiediena sūknis. Nolēmu negaidīt, kad sāks čurāt vairāk un no rītiem nebūs piedarbināms, nolēmu, ka pie reizes arī ar sūkni jātiek skaidrībā. Jauns sūknis maksā ap 200, bet šim ir pieejami arī blīvīšu remkomplekti. Diemžēl šodien laikam nebija īstā diena ņemties ar sūkni (laikam zvaigznes ne tā nostājušās) - meistaram nodrebēja roka un sūknim stūrītis esot nost... zīlējot kafijas biezumos noskaidroju, ka tomēr atliek tikai opcija "jauns sūknis" :emo:
Tandēmsūknis BAPā maksā ap 140Ls un pietam Bosch ražojuma.
Tāds arī tika uzstādīts :cool:
Good morning? No such thing!
Android
Admins

Post by Android »

Šodien bora tika pie mūzikas- ķīniešu 2din dvd televizors tika izmests laukā, tā vietu ieņēma 1din oriģinālais plauktiņš un 1din Alpine 9882Ri galva.
Tagad skan daudz labāk, un var arī ieslēgt/izslēgt kad gribās, nevis kad maģim ienāk prātā.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

malacis! Es jau sen teicu, lai beidz muļķoties ar tiem 2din ērmien ;)
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Android
Admins

Post by Android »

Bāc, kaut kā jocīgi bora uzvedās aukstumā - tb ne pats auto, bet audio sistēma - aukstumā vadītāja durvīm midbass nespēlē - vakar iedzinu servisā, auto sasila - viss skanēja. Šorīt atkal neskan... moš varētu būt, ka crossovers sasalst? :hmmm:
Melnais

Post by Melnais »

Krossorveram kāds kondensators sasalst. Imho brāķis.
Android
Admins

Post by Android »

Melnais wrote:Krossorveram kāds kondensators sasalst. Imho brāķis.
Hmm, varētu tā būt.
Jāparakņājas garažā - kaut kur jābūt 2 komplektiem nelietotu DLS Reference krosiem - jettā instalēju bez tiem, jo tur katrs kanāls barojas pa tiešo no pastūža.
Vēl ir doma, ka jānomaina borā esošie stock philips pīkstuļi - ir aizdoma, ka tie ir noguruši, jo pagriežot skaļāk, laiž kropli.. Jāpameklē moš kāds tirgo atsevišķi DLS zīda pīkstuļus - patīk to skanējums.
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

Android wrote:
Hmm, varētu tā būt.
Jāparakņājas garažā - kaut kur jābūt 2 komplektiem nelietotu DLS Reference krosiem - jettā instalēju bez tiem, jo tur katrs kanāls barojas pa tiešo no pastūža.
Vēl ir doma, ka jānomaina borā esošie stock philips pīkstuļi - ir aizdoma, ka tie ir noguruši, jo pagriežot skaļāk, laiž kropli.. Jāpameklē moš kāds tirgo atsevišķi DLS zīda pīkstuļus - patīk to skanējums.
Incar`ā nav?
Katrā ziņā, pamēģini noskaidrot, vai YOTA AUDIO vēl ir izpārdošana.
Viņi par foršām cenām tirgoja GROUND ZERO izstrādājumus, pats ieķēru subja skaļruni un koplektiņu ar 2x skaļruņiem, pīkstuļiem un cross`iem par patīkamu cenu. ;)
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Android
Admins

Post by Android »

howitzer wrote:
Android wrote:
Hmm, varētu tā būt.
Incar`ā nav?
Viņi par foršām cenām tirgoja GROUND ZERO izstrādājumus, pats ieķēru subja skaļruni un koplektiņu ar 2x skaļruņiem, pīkstuļiem un cross`iem par patīkamu cenu. ;)
Iebraukšu šodien InCar'ā - man tur labas attiecības, parasti kādu bonusu vai atlaidi iedod. Kad 5dien pirku maģi, bonusā dabūju iepakojumu STP vibroizolācijas :) Sīkums, bet attieksme iepriecina.
howitzer
M30

Post by howitzer »

Android wrote:
howitzer wrote:
Android wrote:
Hmm, varētu tā būt.
Incar`ā nav?
Iebraukšu šodien InCar'ā - man tur labas attiecības, parasti kādu bonusu vai atlaidi iedod. Kad 5dien pirku maģi, bonusā dabūju iepakojumu STP vibroizolācijas :) Sīkums, bet attieksme iepriecina.
Incar`s vispār ir super veikals - rekomendēju arī es attieksmes ziņā.
Kad pirku savu Alpine 117to, man iedeva tiešām foršu atlaidi, kā arī es kādu stundu notusējos tajā veikalā, džeki visu izstāstīja, nodemonstrēja, ļāva paklausīties vienu no saviem auto, kā viss ir nopakots, sainstalēts, utt.
Attieksme tiešām ļoti draudzīga, patīkama, jūties, kā pie savējiem. ;)
Viens no viņiem teica: "Ir forši,kad atnāk cilvēki, kuri grib ko uzzināt un interesējas, arī mums tā ir interesantāk strādāt. Protams, ir forši, ja retu reizi kāds arī kaut ko nopērk! :shura:"
Ja aizsākām šo tēmu, tad paturpināsim:
Nevienam neiesaku iet uz KENWOOD veikalu, kurš atrodas pie Dailes teātra.
Attieksme no pārdevēja bija vienkārši šausmīga.
Es prasīju kādu maģi ap 200ls, kuram būtu 3x RCA, kā arī manuāli regulējams vairāku joslu ekvalaizers.
Pārdevējs sākumā jautāja, kāpēc man tas ir vajadzīgs.
Es atbildēju, ka man pašam patīk šo to paķimerēties, paspaidīt, kā arī patīk pašam uz savu ausi saregulēt mūziku.
Un tad tikai sākās - viņš mani apsaukāja par muļķi, teica, ka es neko nejēdzot, teica, ka tādiem neprašām, kā man, manuālais EQ nav vajadzīgs, ka mūziku Latvijā vispār noregulēt var viens,vai divi cilvēki.
Tad viņš jautāja, vai es zinu,kas ir skaņas procesors.
Es atbildēju, ka nezinu un tā vietā, lai izskaidrotu, viņš sāka pacelt balsi un turpināja saukt mani par muļķi un nejēgu - teica, ka tādam nejēgam, kurš nezina, kas ir procesors, manuālais EQ nav vajadzīgs, ka es neko nezinot, utt.
Es palūdzu, vai var piebraukt ar savu auto un pamēģināt piespraust to maģi, paklausīties,kā skan.
Tad es tiku nosaukts par idiotu un man tika teikts, ka neviena firma to nepiedāvā, ka tas ir nonsenss.
Viņš ar mani pat gribēja saderēt, bet, kad es pateicu, ka Incar`a džeki ļauj izmēģināt praktiski jebko, tad jau arī Incar`s tika nosaukts par amatieru kantori un neprašām.
Katrā ziņā, mēs plēsāmies kādas 20min un mana mamma, kas bija man atnākusi līdzi uz veikalu pat neizturēja, nosauca viņu par kretīnu un izgāja ārā. :roll:
Tāda, lūk, man nepatīkama pieredze - ceru, ka nevienam citam tā negadīsies.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
Android
Admins

Post by Android »

Ar kenwood produkciju vispār cenšos nesaistīties - pirms ~5 gadiem nopirku maģi tā laika top modeli PSW 9524 - salīdzinājumā ar alpine (pat ar lētā gala modeļiem) skaņa sūdīgāka, plus vēl pats maģis uz bedrēm grab (priekšējais panelis) un ļoti bieži arī gļuko - negrib diskus lasīt un tā.
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

savdabīgi.
Man piemēram, šajā pašā veikalā viss bija kūūl..
Pārdevējs man visu izskaidroja, ko kā kapēc.
Par kenwood produkciju, ar tumbām esmu ļoti apmierināts. Katrā ziņā par to cenu domāju, ka skan labi.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
howitzer
M30

Post by howitzer »

*Sicram wrote:savdabīgi.
Man piemēram, šajā pašā veikalā viss bija kūūl..
Pārdevējs man visu izskaidroja, ko kā kapēc.
Par kenwood produkciju, ar tumbām esmu ļoti apmierināts. Katrā ziņā par to cenu domāju, ka skan labi.
Katrā ziņā, biju tajā Kenwood veikalā 2x.
Vienreiz patrāpijās krieviski runājošs pārdevējs, kurš visu ļoti labi izskaidroja, forši papļāpājām.
Patīkamu emociju vadīts, devos uz to veikalu arī otru reizi un patrāpijās tas gailis. :hvz:

Image
spogulis86

Post by spogulis86 »

Atvainojos par ārtematu, bet incar tiešām ir kantoris uz goda.
Vienmēr cik tur bijusi darīšana ir bijuši ļoti pretīm nākoši :cool:
Par laimi modē ir nācis drifts, tapēc nav nevienam vairs jāskaidro, kapēc priekšpiedziņa ir tizla / P.Timrots /
Image
Android
Admins

Post by Android »

Bļac, vakar konstatēju, ka esmu pazaudējis priekšējo nr.zīmi.
Apzvanīju iespējamās vietas - statoil mazgāšanu, kā arī darbā lai kolēgas uzmet aci stāvvietai - diemžēl netika konstatēts.
Nācās braukt uz CSDD, samaksāt 48,12Ls un dabūt jaunus numurus :emo:
envy

Post by envy »

:emo: es vienreiz pazaudēju peļķē, atradējs nagļakā pieprasīja pusi no naudas, kas būtu csdd, pasūtīju viņu irst un paņēmu jaunus :aiwa:
Image
*Money talks, bullshit walks, that is how life goes.*
janni

Post by janni »

kniedes :naac:
Chrysler Town&Country 3.8 AWD '01.
Android
Admins

Post by Android »

janni wrote:kniedes :naac:
Tagad jau jā :naac:
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Normāls, jauns rāmītis un viss OK
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Android
Admins

Post by Android »

Juzix wrote:Normāls, jauns rāmītis un viss OK
Cik papētīju veco rāmīti - izskatās, ka kāds ir aizķēris manu auto - rāmītim tāda kā bukte sānos, bamperim arī krāsa nolekusi pie paša rāmīša. Tikai vot nevaru izdomāt, kur tas varētu būt noticis - pats nevienam uzbraucis neesmu, auto arī tiek turēts vai nu darbā apsargātā teritorijā, vai arī maksas stāvvietā pie mājas. Un gan tur gan tur ar purnu pret sētu :|
Android
Admins

Post by Android »

Borai sāka niķoties taurīte - brīžam strādā, brīžam nē. Pasūtīju pneimatisko tauri - tagad penžas pāri ielai skries ātrāk :naac:
Uzradās vēl viena kaite - kad bākā maz degvielas (1/5), auto braucot reizēm noslāpst. Jāpagaida pāris minūtes un tad var piešķilt un tālāk brauc atkal normāli - pēc hvz cik - teiksim 30km atkal kas līdzīgs atkārtojas. Sākumā domāju, ka degviela statoilā sūdīga - aukstums nepatī, taču šodien atkal tas atkārtojās - tāpēc ir 2 varianti: vai nu bākā laika gaitā sūdi sakrājušies (ticamākais), vai arī elektronika gļuko :hvz:
Vēl ik pa brīdim jāpielej tosols - kaut kur pazūd. Skatījos eļļas līmeni - tas nav mainījies, un tosols eļļā nav - labā ziņa. Izskatās, ka pa druskai čurā laukā pie eļļas filtra - tur ir siltummainis - pienāk 2 tosola trubas. Tur motora bloks drusku slapš - domāju, ka tur kaut kur irš garām.
Rīt bora dodās uz servisu lai viss tiktu savests kārtībā.

Kopumā - auto ļoti patīk - gan dinamika, gan patēriņš priecē. Pa šoseju kruīzot uz ~120 ir visai ok, nav ne trobels, ne kas- uz apdzīšanām 150 arī nejūt.
Ir vēl doma miglas lukturos ielikt xenonu - tur arī lēcas, tāpēc apkārtējos nežilbinās. Jēga - hz, ja nu vienīgi labāk izskatīsies un \m/.

Vēl saskāros ar interesantu lietu - agrāk nebiju tādu manījis - pie aukstumiem (-15) sasalst viens skaļrunis - nu negrib spēlēt un viss. Un arī pārējie tā tizli skan - basu nav. Kad drusku paskan, atkūst, iesilst - tad viss labi.
Locked