Kādu auto izvēlēties!?
Moderator: Bastard
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Kādu auto izvēlēties!?
kura astra ir tehniski neuzticams? astra f? astra f ir jebkas, tikai ne tehniski neuzticamaArchuks wrote:Tehniski neuzticama, visādas huiņas, tagad slinkums meklēt, bet daudz kur par to rakstītsJuzix wrote:Divi jautājumi:Archuks wrote:2. daļaArchuks wrote:Viela cepienam![]()
BOOT.Lv lietoto auto apskats: praktisks un kompakts universāls līdz 5'000 eiro
-Kālab iepriekšējās paaudzes astra tiek uzskatīta par neveiksmi????![]()
-".......ko pirmām kārtām jau pierāda pilnībā cinkotā virsbūve. Tādējādi astoņdesmito un deviņdesmito gadu Opel raksturīgākā kaite tika pilnībā iznīdēta." Tu tiešām esi pārliecināts?opeļi vai tad vēl rūsē? :neka:

Ja spēj no tās mašīnas izdabūt ko šādu, tad tik uz priekšu-marcis- wrote:Sveika tauta, par cik topika, sturits kur izlamaties, varat lasit , kaa vakar pidarasi masinu apzaga un nodedzinaja, jasak meklet ko jaunu.
ko sakat par Chrysler 300c vagonu ?

Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
-
ja tu esi neegjeris vai reperis, kaapeec gan ne?-marcis- wrote:Sveika tauta, par cik topika, sturits kur izlamaties, varat lasit , kaa vakar pidarasi masinu apzaga un nodedzinaja, jasak meklet ko jaunu.
ko sakat par Chrysler 300c vagonu ?

a taa... leets, milziigs, smags auto. sameeraa izturiiga (un tikpat nepreciiza) piekare, vadaas kaa uudensgulta.
ParaTr00per wrote:ja tu esi neegjeris vai reperis, kaapeec gan ne?-marcis- wrote:Sveika tauta, par cik topika, sturits kur izlamaties, varat lasit , kaa vakar pidarasi masinu apzaga un nodedzinaja, jasak meklet ko jaunu.
ko sakat par Chrysler 300c vagonu ?veel spinnerus uz 26" un aiziet...
a taa... leets, milziigs, smags auto. sameeraa izturiiga (un tikpat nepreciiza) piekare, vadaas kaa uudensgulta.
esi braucis ??

Reku normāls čalis bez jūtām
!!!!!!!!!!!!!!! http://vimeo.com/1864398" onclick="window.open(this.href);return false; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!! http://vimeo.com/1864398" onclick="window.open(this.href);return false; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

jaa taa ir kaa trupers saka!
man pazinam pirms tam bija m300 un tas bija daduz sporiskaaks! vins saka ka ar shito vel japiedoam cik atri var kkadu likumu izbraukt!
nu taa ka ar busu kkadu!
kkad auto bildaa lasiju ka vinam ir tikai tas bagaznieks skatam un esot mazak ietilpigs neka sedans! karoc no unversala tur maza jeega!
man pazinam pirms tam bija m300 un tas bija daduz sporiskaaks! vins saka ka ar shito vel japiedoam cik atri var kkadu likumu izbraukt!
nu taa ka ar busu kkadu!
kkad auto bildaa lasiju ka vinam ir tikai tas bagaznieks skatam un esot mazak ietilpigs neka sedans! karoc no unversala tur maza jeega!

nesmu no braucejiem kas grib skeret likumus utt
vienkarsi velmes ir pec plasha, erta, ergonomiska salona, klusuma un gribas kaut ko lielu, apstajos pie 300c sobrid domaju vajag universali vai parastais bus labs.
kadam mos ir no sejienes ? kaa ar paterinju ? bez gridaa mishanas

-
ir sanaacisImI wrote:ParaTr00per wrote:ja tu esi neegjeris vai reperis, kaapeec gan ne?-marcis- wrote:Sveika tauta, par cik topika, sturits kur izlamaties, varat lasit , kaa vakar pidarasi masinu apzaga un nodedzinaja, jasak meklet ko jaunu.
ko sakat par Chrysler 300c vagonu ?veel spinnerus uz 26" un aiziet...
esi braucis ??un kopsh kura laika universaaljiem jaabuut sportiskiem ?? :neka:

salons ir plashs, bet nu es nez... benkji patizli... stuure patizla... gaita patizla... nu... jaasaka kaa ir, klasisks modernaas amerikaanju autobuuves paarstaavis - liels, smags & tizls.
man gan noteikti nevar pieskaitiit pie amerikaanju auto niideejiem, bet par sho te es biju sashutis. sad!r$ts darbs & materiaals...

Turklāt arī salons viņam nav nemaz tik plašs. Gaitas īpašības un salona ērtības atgādina kko no Renault, Peugeot un Citroen flagmaņiem.
Karoch manuprāt tik vien kā RWD un smuks izskats tur ir..

Sodit slidgultnus uz spiediena
-
par taadu cenu...vairis wrote:Tad jāņem mans vecais Turbo kvatro avants!

-
neenu, runaajama jaa, betnu tur 7k vai 6.7k nau starpiiba...vairis wrote:Es tak pierakstīju, ka cēēēna runājamaParaTr00per wrote:par taadu cenu...vairis wrote:Tad jāņem mans vecais Turbo kvatro avants!

6.5K arī der!ParaTr00per wrote:neenu, runaajama jaa, betnu tur 7k vai 6.7k nau starpiiba...vairis wrote:Es tak pierakstīju, ka cēēēna runājamaParaTr00per wrote:par taadu cenu...vairis wrote:Tad jāņem mans vecais Turbo kvatro avants!

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Kādu laiciņu atpakaļ tika nomā paņemts šāds auto, tiesa gan sedans ar 3l dīzeļdzinēju un protams, ka automāts. Sedanam bagāžnieks tiešām ir iespaidīgs, salonā vietas tiešām daudz un tas ir gana kluss. Par patēriņu gan nemācēšu pateikt-vienk. neaceros, bet prekš mašīnas izmēriem viss bija normas robežās.-marcis- wrote:nesmu no braucejiem kas grib skeret likumus uttvienkarsi velmes ir pec plasha, erta, ergonomiska salona, klusuma un gribas kaut ko lielu, apstajos pie 300c sobrid domaju vajag universali vai parastais bus labs.
Mierīgai kruizēšanai der!

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5