fleix e46m3
Re: fleix e46m3
tu brauc ar sedinato m3 e46 ka tik gudri runa?mpb wrote:nu cirks esi tuSmaLL wrote:es vispar nesedinatu, nafiga tas cirks....emkai tik un ta vis kartiba ar hadeni :neka:nopērc bobiku un brauc

- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
viņš brauc ar sēdinātu mersi :neka: tač puse no LV E46 M3 ir sēdināta, nevajag vnk pārspīlēt ar milimetriemSmaLL wrote:tu brauc ar sedinato m3 e46 ka tik gudri runa?mpb wrote:nu cirks esi tuSmaLL wrote:es vispar nesedinatu, nafiga tas cirks....emkai tik un ta vis kartiba ar hadeni :neka:nopērc bobiku un brauc

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

nu to ko vinsh brauca ar 86 gada veco sedinato bobiku neko nemaina, es gribeju teikt ka BMW M3 ir pietiekami sportisks auto no rupnicas, un ar hadeni domaju viss tur kartiba. ko dos ta sedinashana??? ....labak tures uz trases?...nu nezinu to vel vajag skatities. Labak izskatisies ?....nu var but, bet grutak bus braukt pa musu ielam....nedomaju ka ir to verts.Archuks wrote:viņš brauc ar sēdinātu mersi :neka: tač puse no LV E46 M3 ir sēdināta, nevajag vnk pārspīlēt ar milimetriemSmaLL wrote:tu brauc ar sedinato m3 e46 ka tik gudri runa?mpb wrote:nu cirks esi tuSmaLL wrote:es vispar nesedinatu, nafiga tas cirks....emkai tik un ta vis kartiba ar hadeni :neka:nopērc bobiku un brauc

-
Imho es ar domāju, ka sēdinājumu nah nevajag, nepatiks utt. Bet kad uzliku - zini, ja ne tas izskats, kas ir diezgan labāks, tad kaut vai vadāmība - pagriezienos nekas lieki nesasveras, saķere lielāka utt. Man patīk, tāpēc uz vasaru likšu atkal sēdinājumu un Bilšteinus 

es vismaz ar savu bobiku braucu....SmaLL wrote:nu to ko vinsh brauca ar 86 gada veco sedinato bobiku neko nemaina, es gribeju teikt ka BMW M3 ir pietiekami sportisks auto no rupnicas, un ar hadeni domaju viss tur kartiba. ko dos ta sedinashana??? ....labak tures uz trases?...nu nezinu to vel vajag skatities. Labak izskatisies ?....nu var but, bet grutak bus braukt pa musu ielam....nedomaju ka ir to verts.Archuks wrote:viņš brauc ar sēdinātu mersi :neka: tač puse no LV E46 M3 ir sēdināta, nevajag vnk pārspīlēt ar milimetriemSmaLL wrote:tu brauc ar sedinato m3 e46 ka tik gudri runa?mpb wrote:nu cirks esi tuSmaLL wrote:es vispar nesedinatu, nafiga tas cirks....emkai tik un ta vis kartiba ar hadeni :neka:nopērc bobiku un brauc

• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

Rihy wrote:Imho es ar domāju, ka sēdinājumu nah nevajag, nepatiks utt. Bet kad uzliku - zini, ja ne tas izskats, kas ir diezgan labāks, tad kaut vai vadāmība - pagriezienos nekas lieki nesasveras, saķere lielāka utt. Man patīk, tāpēc uz vasaru likšu atkal sēdinājumu un Bilšteinus

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Nu var but ari ta, netaishos pieradit ka taisniba ir pilnigi mana puse, var but ari tev taisniba. Vienkarshi es domaju ka nevajag emkai to sedinajumuRihy wrote:Imho es ar domāju, ka sēdinājumu nah nevajag, nepatiks utt. Bet kad uzliku - zini, ja ne tas izskats, kas ir diezgan labāks, tad kaut vai vadāmība - pagriezienos nekas lieki nesasveras, saķere lielāka utt. Man patīk, tāpēc uz vasaru likšu atkal sēdinājumu un Bilšteinus

-
Tas tikai mans viedoklis. Nu man nav emka, man ir fords, bet nu doma viena - sportisks auto + sēdinājumsSmaLL wrote:Nu var but ari ta, netaishos pieradit ka taisniba ir pilnigi mana puse, var but ari tev taisniba. Vienkarshi es domaju ka nevajag emkai to sedinajumuRihy wrote:Imho es ar domāju, ka sēdinājumu nah nevajag, nepatiks utt. Bet kad uzliku - zini, ja ne tas izskats, kas ir diezgan labāks, tad kaut vai vadāmība - pagriezienos nekas lieki nesasveras, saķere lielāka utt. Man patīk, tāpēc uz vasaru likšu atkal sēdinājumu un Bilšteinus

Rihy wrote:Tas tikai mans viedoklis. Nu man nav emka, man ir fords, bet nu doma viena - sportisks auto + sēdinājumsSmaLL wrote:Nu var but ari ta, netaishos pieradit ka taisniba ir pilnigi mana puse, var but ari tev taisniba. Vienkarshi es domaju ka nevajag emkai to sedinajumuRihy wrote:Imho es ar domāju, ka sēdinājumu nah nevajag, nepatiks utt. Bet kad uzliku - zini, ja ne tas izskats, kas ir diezgan labāks, tad kaut vai vadāmība - pagriezienos nekas lieki nesasveras, saķere lielāka utt. Man patīk, tāpēc uz vasaru likšu atkal sēdinājumu un Bilšteinus
domu saprotu

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Nezinu kamdēļ ir cepiens par cobrām :neka:
DD jau vienmēr visu komentēs slikti to kas neatrodas viņa veikalā un piedāvā konkurenti
Kam tad reāli ir tā sliktā pieredze? OK, varbūt var piekris, ka kādu % sliktākas viņas ir, bet nu nejau tik hujova!
Ā un fleix, man ir 50/40
, kurš tur vēlējās aprunāties par nesēdināšanu un tā
Melnajam ir vēl vairāk laikam
DD jau vienmēr visu komentēs slikti to kas neatrodas viņa veikalā un piedāvā konkurenti

Ā un fleix, man ir 50/40

- omulis
- Moderators
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- Archuks
- BMW
tev tak bija problemas? :neka:Lambertino wrote:Nezinu kamdēļ ir cepiens par cobrām :neka:
DD jau vienmēr visu komentēs slikti to kas neatrodas viņa veikalā un piedāvā konkurentiKam tad reāli ir tā sliktā pieredze? OK, varbūt var piekris, ka kādu % sliktākas viņas ir, bet nu nejau tik hujova!
Ā un fleix, man ir 50/40, kurš tur vēlējās aprunāties par nesēdināšanu un tā
![]()
EVO X SST / RACE CAR INCOMING