Kādu auto izvēlēties!?
Moderator: Bastard
Re: Kādu auto izvēlēties!?
imho no ķiegeļauto ir tikai viena reāla izvēle(ja grib ne tikai stilot bet arī pārvadāt) - Volvo, modeļa izvēle tālāk jau pēc maciņa biezuma un nojūgšanās pakāpēs(piemēram turboķiegelis ala paratroops vai turobķiegelis evo ala V70R 4WD), nākošie ir SAAB, tad Audi, BMW, Alpina, MB.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
kravas ietilpiiba 2100lGirtzB wrote:imho no ķiegeļauto ir tikai viena reāla izvēle(ja grib ne tikai stilot bet arī pārvadāt) - Volvo, modeļa izvēle tālāk jau pēc maciņa biezuma un nojūgšanās pakāpēs(piemēram turboķiegelis ala paratroops vai turobķiegelis evo ala V70R 4WD), nākošie ir SAAB, tad Audi, BMW, Alpina, MB.

nating spešl, bet aizvien biežāk pa prātu klejo doma mainīt auto...
tātad meklēju lētāku auto (par pašreizējo), ar
patēriņu. negribas spert lielu soli atpakaļ, tādēļ meklēju neaizvēsturisku auto, ar vismaz kkādām ekstrām (el. logi utt.). acīs iekritis honda civic's, dzirdēts, ka ekonomisks, bet ejot ar pietiekoši... pats neesmu lietojis, tādēļ vēlētos zināt, kā ir. tas, ka 1.5 būtu ekonomisks pilsētā ir skaidrs, bet kā ar viņu būtu braukt pa šoseju, apdzīt? cik ļoti atšķiras vtec no parastā dzinēja?
drīkst droši piedāvāt arī citus variantus, prasības kā jau teicu būtu; ekonomisks (vidējais zem 8l
), salīdzinoši žiperīgs, nesmieklīgs pēc skata... cena, nu lai kko cerētu vēl nopelnīt, tad 2000 EUR būtu gals... ja neko prātīgu neatradīšu, tad palieku pie savas tagadējās...
un vēl- ar ko manāmi atšķiras šie trīs modeļi:
tātad meklēju lētāku auto (par pašreizējo), ar

drīkst droši piedāvāt arī citus variantus, prasības kā jau teicu būtu; ekonomisks (vidējais zem 8l

- Attachments
-
- 0601_27.JPG (54.03 KiB) Viewed 5083 times
-
- 29d5_27.JPG (49.79 KiB) Viewed 5083 times
-
- 2c09_27.JPG (61.48 KiB) Viewed 5085 times

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
- Focus
- bez Jumta
vēja suns wrote:nating spešl, bet aizvien biežāk pa prātu klejo doma mainīt auto...
tātad meklēju lētāku auto (par pašreizējo), arpatēriņu. negribas spert lielu soli atpakaļ, tādēļ meklēju neaizvēsturisku auto, ar vismaz kkādām ekstrām (el. logi utt.). acīs iekritis honda civic's, dzirdēts, ka ekonomisks, bet ejot ar pietiekoši... pats neesmu lietojis, tādēļ vēlētos zināt, kā ir. tas, ka 1.5 būtu ekonomisks pilsētā ir skaidrs, bet kā ar viņu būtu braukt pa šoseju, apdzīt? cik ļoti atšķiras vtec no parastā dzinēja?
drīkst droši piedāvāt arī citus variantus, prasības kā jau teicu būtu; ekonomisks (vidējais zem 8l), salīdzinoši žiperīgs, nesmieklīgs pēc skata... cena, nu lai kko cerētu vēl nopelnīt, tad 2000 EUR būtu gals... ja neko prātīgu neatradīšu, tad palieku pie savas tagadējās...
pirmais ir hatch - skaļš, mazs, ciets. liela daļa ir nobrauktiem motoriem, eed eļļu utt. piekari salasiit leeti
otrais ir angļu civiks.. man besii
treshais ir tas pats kas pirmais tikai kupeja. stiliigaaks, bet tads pats grabaža.
eed protams atkariibaa no staavokļa
es iesaku , ja ir 2000Eur, mekleet modeli no 1996.gada

vislabaak ar 1.5 115zs motoru.. eed ~7l
vai vismaz 1.4is 90zs
ar 1.6 motoru gruuti atrast un cena ir krietni lielaaka
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
nu mazliet jau metu aci arī uz šo paaudzi, bet šķita mazliet nesasniedzama.. jāpaskatās mazliet rūpīgāk...
tas 1.5 ar 115Zs šķiet pat normāli kustas...
katrā ziņā paldies par info!
tas 1.5 ar 115Zs šķiet pat normāli kustas...
katrā ziņā paldies par info!

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
- Focus
- bez Jumta
man bij 1.5, gaaja labi, man patikaas. tai pasha laikaa videjo paterinju virs 8l/100km nevareeju dabut
jaa tagad var dabuut pa 2Eur, ja kaads grib vairaak, tad auto jaabut perfektaa stavoklii vai arii naglaa varka
jaa tagad var dabuut pa 2Eur, ja kaads grib vairaak, tad auto jaabut perfektaa stavoklii vai arii naglaa varka

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
mīzeļgolfu vai benzinīeku? runa ir par mk4.
interesē tiešām ekonomisks auto, vizuāli pievilcīgs, ne vecāks par 98. gadu, uzticams, lēts uzturēšanā. šobrīdējais variants - golf 4 1.6, bet mani mēģina pierunāt sākumā samaksāt vairāk (tiesa, stipri vairāk) un ņemt 1.9tdi. ja es nobraucu ~20-25k gadā, tas ir vajadzīgs? biedē mani turbīna, sprauslas u.c. sūdi
interesē tiešām ekonomisks auto, vizuāli pievilcīgs, ne vecāks par 98. gadu, uzticams, lēts uzturēšanā. šobrīdējais variants - golf 4 1.6, bet mani mēģina pierunāt sākumā samaksāt vairāk (tiesa, stipri vairāk) un ņemt 1.9tdi. ja es nobraucu ~20-25k gadā, tas ir vajadzīgs? biedē mani turbīna, sprauslas u.c. sūdi

• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Archuks
- BMW
3-durvīga Astra, vismaz vizuāli patīk daudz labāk par Golfu, kā arī lētāks 

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

būtībā ņemot dīzeli uz degvielu ieekonomētu vidēji ~25Ls mēnesī, vai ir jēga šo summu labāk vēltīt lielākam līzinga maksājumam, lai paņemtu dīzeli?
arčuk, man čo ta astras nepatīk.

Man domāt ka ieekonomētu vairāk!mpb wrote:būtībā ņemot dīzeli uz degvielu ieekonomētu vidēji ~25Ls mēnesī, vai ir jēga šo summu labāk vēltīt lielākam līzinga maksājumam, lai paņemtu dīzeli?

VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Cik liels ir budžets?
Nopērkot relatīvi lētu, bet nobrauktu dīzeli ekonomijas nebūs.
DīzeļAstrām sāpīgā vieta ir augstpiediena sūknis, kas par golpiem nav tik ļoti dzirdēts. Golpam Casko būs lielāks (līzingā ņemtiem auto, tā ir bankas prasība) un pieņemu, ka salīdzīnoši detaļas būs dārgākas. Braukšanas ziņā +/- abi šie auto ir visai līdzīgi.
DīzeļAstrām sāpīgā vieta ir augstpiediena sūknis, kas par golpiem nav tik ļoti dzirdēts. Golpam Casko būs lielāks (līzingā ņemtiem auto, tā ir bankas prasība) un pieņemu, ka salīdzīnoši detaļas būs dārgākas. Braukšanas ziņā +/- abi šie auto ir visai līdzīgi.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
budžets ~3k LsJuzix wrote:Cik liels ir budžets?

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Uj, hvz cik Borai ir
Vakarā jāuzprasa Kikai

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Par DīzeļAstrām, manai māsai ir Astra, manam sencim ir Astra un man arī ir Astra, arī māsas vīram bija Astra, un nevienai nekad nav bijušas problēmas ar sūkni, un ja kas vsp nav nekādu tādu problēmu bijis.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
tev pazuda jaudarrrainis wrote:Par DīzeļAstrām, manai māsai ir Astra, manam sencim ir Astra un man arī ir Astra, arī māsas vīram bija Astra, un nevienai nekad nav bijušas problēmas ar sūkni, un ja kas vsp nav nekādu tādu problēmu bijis.

Jo izbraucu cauri ļoti lielai peļķei ar ātrumu 60kmh. Tgd viss normāli.-marcis- wrote:tev pazuda jaudarrrainis wrote:Par DīzeļAstrām, manai māsai ir Astra, manam sencim ir Astra un man arī ir Astra, arī māsas vīram bija Astra, un nevienai nekad nav bijušas problēmas ar sūkni, un ja kas vsp nav nekādu tādu problēmu bijis.![]()
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
- Archuks
- BMW
Nu ja nepatīk, tad jau nevajag ņemt, bet racionāli domājot Astra ir labāka par Golf
Vēl jau var uz kkādiem japāņiem skatīties mazda, nissan, toyota :neka:

EVO X SST / RACE CAR INCOMING