Cibinj, bet vai tu reaali izmantosi visas 5dmkII iespeejas? taapat jau noteikti nebildeesi uz L jpegu, jo vai tev pc pavilks tos 21mpix? un iedomaajies, cik ilgi apstradaas vienu raw taadu failu
es jau nu tavaa vietaa padomaatu vel par 40D tomeer. pietiks atliektiem galiem!
PuikaKriss wrote:Cibinj, bet vai tu reaali izmantosi visas 5dmkII iespeejas? taapat jau noteikti nebildeesi uz L jpegu, jo vai tev pc pavilks tos 21mpix? un iedomaajies, cik ilgi apstradaas vienu raw taadu failu
1kārt gribas pastaipīt, 2kārt gribas, vienkārši gribas.
Gan maks, gan Lenovo spēs pavilkt.
PuikaKriss wrote:Cibinj, bet vai tu reaali izmantosi visas 5dmkII iespeejas? taapat jau noteikti nebildeesi uz L jpegu, jo vai tev pc pavilks tos 21mpix? un iedomaajies, cik ilgi apstradaas vienu raw taadu failu
1kārt gribas pastaipīt, 2kārt gribas, vienkārši gribas.
Gan maks, gan Lenovo spēs pavilkt.
nu tu skaties!
ja nu chista dabuusi, srazu iesim araa ietesteet, lai varu pasiekaloties!
cibinjsh vnk grib full hd iefilmeet, un viss .. tape vinjam vajag pieciiti
Es par saveejo esmu nemeeraa laimiigss ljoti apmierinats, tik tagad prasas peec
35mm F1.4 L
135mm F2 L
|
tik reekjinies cibinj ka sigma vai kkadi citi MEEESLI ( uzsveru :shura visi zin, ka *Sicram patiik tikai VIENA sigma 10 - 20 un viss ) nederes uz 5d mark II tur vajag L
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
*Sicram wrote:cibinjsh vnk grib full hd iefilmeet, un viss .. tape vinjam vajag pieciiti
Es par saveejo esmu nemeeraa laimiigss ljoti apmierinats, tik tagad prasas peec
35mm F1.4 L
135mm F2 L
|
tik reekjinies cibinj ka sigma vai kkadi citi MEEESLI ( uzsveru :shura visi zin, ka *Sicram patiik tikai VIENA sigma 10 - 20 un viss ) nederes uz 5d mark II tur vajag L
uz FF zini .. Teikshu kaa IR .. ja zini, ka daudz nelieto, tad var buut arsenaalaa .. pamatnieks ir LJOTI feins .. bet nu jau es saaku saprast, kapeec vajag F2,8 un uz leju .. paarbaudiju uz savas aadas ..
Un ja vel paariet uz pilnu M rezhiimu, tad vsp .. vajag un ljoti..
P.s
Juzik, es tevi peec kada briizha saakshu maseet PILNIIGI paariet uz M ! nebuus vairs nekadu Tv , Av , P .. tikai haljavas briizhos
PM vai 29764007
*Sicram wrote:uz FF zini .. Teikshu kaa IR .. ja zini, ka daudz nelieto, tad var buut arsenaalaa .. pamatnieks ir LJOTI feins .. bet nu jau es saaku saprast, kapeec vajag F2,8 un uz leju .. paarbaudiju uz savas aadas ..
Un ja vel paariet uz pilnu M rezhiimu, tad vsp .. vajag un ljoti..
P.s
Juzik, es tevi peec kada briizha saakshu maseet PILNIIGI paariet uz M ! nebuus vairs nekadu Tv , Av , P .. tikai haljavas briizhos
Vai kad dažas d-gaismas.
Gaišie ir labi, bet maitas maksā. Redzēs, varbūt pārdos kādu nieri, lai ērtāk dzīvot.
Zini, bet ko dariisi , kad dee gaismas sitis pa nieruciiti ?
Es taa iisti uz FF apjautu, kamdeelj ir izgudroti gaishie stikli .. un veel daudz ko citu ..
PM vai 29764007
Es jau vairāk kā gadu uz manuāli pārgājis esmu.. ar dažiem izņēmumiem Imho baigi ok, netraucē nekāda nejaušā ēna vai kāda objekta kustošā (braucoša auto) krāsa
*Sicram wrote:Zini, bet ko dariisi , kad dee gaismas sitis pa nieruciiti ?
Es taa iisti uz FF apjautu, kamdeelj ir izgudroti gaishie stikli .. un veel daudz ko citu ..
Viss nāk ar gadiem.
Jāpāriet tagad, kamēr vēl nav sapirkti visādi EF-S un DC stikli, a to būs nelāgi.
Rihy wrote:Es jau vairāk kā gadu uz manuāli pārgājis esmu.. ar dažiem izņēmumiem Imho baigi ok, netraucē nekāda nejaušā ēna vai kāda objekta kustošā (braucoša auto) krāsa
Vo vo .. un visu laiku "esi" bildee ..
PM vai 29764007
Rihy wrote:Es jau vairāk kā gadu uz manuāli pārgājis esmu.. ar dažiem izņēmumiem Imho baigi ok, netraucē nekāda nejaušā ēna vai kāda objekta kustošā (braucoša auto) krāsa
Driftā plusi ir tie, ka ne visi brauc ar ieslēgtām vai izslēgtām gaismām. Tātad ja pēkšņi Rancāns mauc ar saviem xenon, kā tas ir vienmēr, bildi nah sapiš, bet pēc viņa kāds cits bez tādiem, tad ir ok Rallijā līdzīgi, viena aizbrauc balta lūcija, tad zils subaru Baigi jūt atšķirību dažreiz, jo sevišķi pie švakākas gaismas apstākļiem.
Driftā plusi ir tie, ka ne visi brauc ar ieslēgtām vai izslēgtām gaismām. Tātad ja pēkšņi Rancāns mauc ar saviem xenon, kā tas ir vienmēr, bildi nah sapiš, bet pēc viņa kāds cits bez tādiem, tad ir ok Rallijā līdzīgi, viena aizbrauc balta lūcija, tad zils subaru Baigi jūt atšķirību dažreiz, jo sevišķi pie švakākas gaismas apstākļiem.