kljuust pieaugushaaki...GirtzB wrote:kas šajā tjūninga portālā pēkšņi tautiešiem nepatīk pie sēdinātiem auto?
dīvaini....
fleix e46m3
-
ParaTr00per
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: fleix e46m3
- Lambertino
tās bija jo federes nebija domātas emkai, bet ar Omuļa palīdzībuArchuks wrote:tev tak bija problemas? :neka:Lambertino wrote:Nezinu kamdēļ ir cepiens par cobrām :neka:
DD jau vienmēr visu komentēs slikti to kas neatrodas viņa veikalā un piedāvā konkurentiKam tad reāli ir tā sliktā pieredze? OK, varbūt var piekris, ka kādu % sliktākas viņas ir, bet nu nejau tik hujova!
Ā un fleix, man ir 50/40, kurš tur vēlējās aprunāties par nesēdināšanu un tā
![]()
Melnajam ir vēl vairāk laikam

- Lambertino
es tikai jaunāks kļūstu jo agrāk bija standarta augstumsParaTr00per wrote:kljuust pieaugushaaki...GirtzB wrote:kas šajā tjūninga portālā pēkšņi tautiešiem nepatīk pie sēdinātiem auto?
dīvaini....

es tikai uz ziemu, jo vasarā būšu atkal bērna prātāParaTr00per wrote:kljuust pieaugushaaki...GirtzB wrote:kas šajā tjūninga portālā pēkšņi tautiešiem nepatīk pie sēdinātiem auto?
dīvaini....
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
manis peec kaut pashi uztinat taas atsperes.Lambertino wrote:Nezinu kamdēļ ir cepiens par cobrām :neka:
DD jau vienmēr visu komentēs slikti to kas neatrodas viņa veikalā un piedāvā konkurentiKam tad reāli ir tā sliktā pieredze? OK, varbūt var piekris, ka kādu % sliktākas viņas ir, bet nu nejau tik hujova!
Ā un fleix, man ir 50/40, kurš tur vēlējās aprunāties par nesēdināšanu un tā
![]()
Melnajam ir vēl vairāk laikam
ir pietiekosi daudz cilveku kas ir aplauzushies ar taam cobraam.
man ir elementārs piekares tests, ja pa Saulkrasti - Sēja -Murjāņi ceļu pie 130(ar 2 cilvēki + ~50kg grabažniekā un pilna bāka) nevienā vietā neaizsit līdz arkām tad ir ok 
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
- Lambertino
- jūdass
mož pat pārdot paliks žēl? 
- А по нормальному ты умеешь говорить?
- Ответ, к сожалехию, не да.
- Ответ, к сожалехию, не да.
njaaa m3 pret diizeli iemainiitfleix wrote:Varianti ir vairaaki e90 330d ar paku e60 535d ar paku Infiniti FX 35 utt
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
nu 40 gadu vecumaa paarvaakties no m3 uz m5fleix wrote:visu muuzhu ar emku braukaat?
pokuj kaa iet, bet tas nav Mfleix wrote:535d uzchipots iet ljoti liidziigi ar e46 m3![]()
sitas veel ok variantsfleix wrote:a Infiniti vienkarshi patiik un po uz to pateerinju
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.