Svētdien pašūtinaju CF karti, jo bija viena no 400D 1g, kuria kādi 5gadi un kas nāca līdz 2gb. Par īsu bija. +Lēnas kā gliemeži.
Un negribas arī pēc bildēšanas pateikt vui, piedodiet nesanāca jo karte atteicās.
omulis wrote:Svētdien pašūtinaju CF karti, jo bija viena no 400D 1g, kuria kādi 5gadi un kas nāca līdz 2gb. Par īsu bija. +Lēnas kā gliemeži.
Un negribas arī pēc bildēšanas pateikt vui, piedodiet nesanāca jo karte atteicās.
omulis wrote:Svētdien pašūtinaju CF karti, jo bija viena no 400D 1g, kuria kādi 5gadi un kas nāca līdz 2gb. Par īsu bija. +Lēnas kā gliemeži.
Un vēl? Kāds nav interesejies cik Latvija maksa organiskais stikls?
Pie Zavadska seminārā veči diskuteja par šito.
Ir / bija vēlviens variants, kurš atmaksājas ja pērk 2+ fotogrāfi. Cik atceros, viņš bija sarullējams, atceros, ka izmantoja to verķi reklāmisti.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Ir / bija vēlviens variants, kurš atmaksājas ja pērk 2+ fotogrāfi. Cik atceros, viņš bija sarullējams, atceros, ka izmantoja to verķi reklāmisti.
Sarulejams?
Man organiskais stikls asocējas ar 1cm biezumu
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Sarulejams?
Man organiskais stikls asocējas ar 1cm biezumu
Tas bij kkas diezgan specifsks reklāmas jomā, soo tas pat nav slikti, ka tu viņu vari sarullēt un nolikt stūrī.
PM vai 29764007
omulis wrote:Karoč, fotoaparāts putekļains, lēcu vajadzetu patīrīt un tā. Karoc vajadzetu kkādu tīrāmo līdzekļu komplektu.
Ko iesakat?
pašam iekšā nelīst.
No putekļu izdzenāšanas jēga būs uz paŗis dienām.
Kur iekšā, es dziļi nelīdīšu. Nu spoguli neaiztikšu varbūt, ja nu vienīgi ar to pumpīti mazo, kas ir kompeltos.
Nu ir tak kkādas tur grafīta otiņas vai kas tāds objektīviem!?
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Nu vot tādu zimuli noteitki vajadzetu, to pūšamo priekš putekļiem un tā. lai no šķirbām izpūst utt. labāks skats kad tīrs un pašam prieks. Var jau noteikti, objektīvu slaucīt ar briļļu tīramo lupatiņu un pārējo ar vienkārsu otu.
Grafīts laikam vispār neskrāpē. Jo mašīnām jau ar logu slotinas ar grafīta pārklājumu, nu vismaz labam slotiņām.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
omulis wrote:Nu vot tādu zimuli noteitki vajadzetu, to pūšamo priekš putekļiem un tā. lai no šķirbām izpūst utt. labāks skats kad tīrs un pašam prieks. Var jau noteikti, objektīvu slaucīt ar briļļu tīramo lupatiņu un pārējo ar vienkārsu otu.
Grafīts laikam vispār neskrāpē. Jo mašīnām jau ar logu slotinas ar grafīta pārklājumu, nu vismaz labam slotiņām.
Tas klizmas pūslis, vai baloniņos nopēramais saspiestais gaiss ir paredzēts putekļu trenkāšanai pa matricu
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
omulis wrote:Nu vot tādu zimuli noteitki vajadzetu, to pūšamo priekš putekļiem un tā. lai no šķirbām izpūst utt. labāks skats kad tīrs un pašam prieks. Var jau noteikti, objektīvu slaucīt ar briļļu tīramo lupatiņu un pārējo ar vienkārsu otu.
Tas klizmas pūslis, vai baloniņos nopēramais saspiestais gaiss ir paredzēts putekļu trenkāšanai pa matricu
Baloniņu nepirkt !
Ja pērk tad tikai pūsli.
PM vai 29764007