Lambertino wrote:Smaicha - es šaubos, ka tu gribi dzirdēt kā es dziedu
Nabaga prāmja jumts
esmu daudzus redzejusi kaa dzied-man patiik verot pati nepiedalos
Es arī kādreiz nepiedalījos, līdz brīdim, kad vienā dzimšanas dienas pasākumā tika sasniegta dziedoša kondīcija - un neviens vairs nevarēja atņemt man mikrofonu Vairāk negribas atkārtot
Lambertino wrote:Smaicha - es šaubos, ka tu gribi dzirdēt kā es dziedu
Nabaga prāmja jumts
esmu daudzus redzejusi kaa dzied-man patiik verot pati nepiedalos
Es arī kādreiz nepiedalījos, līdz brīdim, kad vienā dzimšanas dienas pasākumā tika sasniegta dziedoša kondīcija - un neviens vairs nevarēja atņemt man mikrofonu Vairāk negribas atkārtot
Sāc mācīties dziesmām vārdus !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
ir piedāvējums uz vakariņām un brokastīm zviedru galdā.
vakariņas 9ls no sejas, brokastis 4ls no sejas.
ja kāds grib tad var pieteikties līdz rītdienas 10:00
cena ir par ēšanas vienu piegājienu, respektīvi ja grib turpceļā vakariņas tad 9ls, ja arī atpakaļ ceļā tad vēl 9ls.
standarta cena ir x2 šīm cenām.
Pauliic wrote:dzirdēju ka rīt uz Zviedriju dodas Vef'a karsējmeiteņu komanda un vēl no kautkādiem klubiem, jo Stokholmā esot kautkādas karsēju sacesības
Pauliic wrote:dzirdēju ka rīt uz Zviedriju dodas Vef'a karsējmeiteņu komanda un vēl no kautkādiem klubiem, jo Stokholmā esot kautkādas karsēju sacesības
ir piedāvējums uz vakariņām un brokastīm zviedru galdā.
vakariņas 9ls no sejas, brokastis 4ls no sejas.
ja kāds grib tad var pieteikties līdz rītdienas 10:00
cena ir par ēšanas vienu piegājienu, respektīvi ja grib turpceļā vakariņas tad 9ls, ja arī atpakaļ ceļā tad vēl 9ls.
standarta cena ir x2 šīm cenām.