grib, bet nevar atļautiesFocus wrote:tak iebaziet to astru sev tūplī! cilvēks grib golpu, jums nav skaidrs?

Moderator: Bastard
grib, bet nevar atļautiesFocus wrote:tak iebaziet to astru sev tūplī! cilvēks grib golpu, jums nav skaidrs?
mana sliktā īpašība:"gribu visu uzreiz"EraSeR wrote:Tādā gadījumā nav ko lekt augstāk par savu dirsu![]()
Es ar it kā varētu atļauties labāku auto, bet pašlaik braukāju ar pavecu Audi dīzeli, jo, ja tur kaut kas nobrūk, nekas nemaksā pārāko naudu + pie šī brīža situācijas auto, protams, ir lēti, bet cik strauji pēc tam kritīsies to cena? Kamēr šajā valstī situācija kaut cik nostabilizēsies, pabraukāšu ar savu veco drotu
Man jau tāpat... Sēžu ss.lv un skatos 320D, 330D, 530D, super, varētu paņemt... NU VAJAG VNK. Pēc brīža viss tiek pārdomāts un secināts, ka labāk paciesties... un tā katru dienumpb wrote:mana sliktā īpašība:"gribu visu uzreiz"EraSeR wrote:Tādā gadījumā nav ko lekt augstāk par savu dirsu![]()
Es ar it kā varētu atļauties labāku auto, bet pašlaik braukāju ar pavecu Audi dīzeli, jo, ja tur kaut kas nobrūk, nekas nemaksā pārāko naudu + pie šī brīža situācijas auto, protams, ir lēti, bet cik strauji pēc tam kritīsies to cena? Kamēr šajā valstī situācija kaut cik nostabilizēsies, pabraukāšu ar savu veco drotu
mana labā īpašība:"visu līdz galam pārdomāju"
...un vari ciesties līdz mūža galamEraSeR wrote:Man jau tāpat... Sēžu ss.lv un skatos 320D, 330D, 530D, super, varētu paņemt... NU VAJAG VNK. Pēc brīža viss tiek pārdomāts un secināts, ka labāk paciesties... un tā katru dienumpb wrote:mana sliktā īpašība:"gribu visu uzreiz"EraSeR wrote:Tādā gadījumā nav ko lekt augstāk par savu dirsu![]()
mana labā īpašība:"visu līdz galam pārdomāju"
jee piekriitu par 100%.. vieniigi tad janopeerk labs un nenopists eksemplaarsArchuks wrote:...un vari ciesties līdz mūža galamEraSeR wrote:Man jau tāpat... Sēžu ss.lv un skatos 320D, 330D, 530D, super, varētu paņemt... NU VAJAG VNK. Pēc brīža viss tiek pārdomāts un secināts, ka labāk paciesties... un tā katru dienumpb wrote:mana sliktā īpašība:"gribu visu uzreiz"EraSeR wrote:Tādā gadījumā nav ko lekt augstāk par savu dirsu![]()
mana labā īpašība:"visu līdz galam pārdomāju"Nu eju gālējībās, bet nedaudz lekt pāri savai dirsai ir ok, pat vajag, lai būtu stimuls strādāk vairāk/ražīgāk/meklēt izaugsmes iespējas (c) laikam Steelrat
bet nevar paļauties uz to, ka vienmēr būs haltūrasFocus wrote:jee piekriitu par 100%.. vieniigi tad janopeerk labs un nenopists eksemplaarsArchuks wrote:...un vari ciesties līdz mūža galamEraSeR wrote:Man jau tāpat... Sēžu ss.lv un skatos 320D, 330D, 530D, super, varētu paņemt... NU VAJAG VNK. Pēc brīža viss tiek pārdomāts un secināts, ka labāk paciesties... un tā katru dienumpb wrote:mana sliktā īpašība:"gribu visu uzreiz"EraSeR wrote:Tādā gadījumā nav ko lekt augstāk par savu dirsu![]()
mana labā īpašība:"visu līdz galam pārdomāju"Nu eju gālējībās, bet nedaudz lekt pāri savai dirsai ir ok, pat vajag, lai būtu stimuls strādāk vairāk/ražīgāk/meklēt izaugsmes iespējas (c) laikam Steelrat
Es tāpat tagad gandrīz visu naudu grūžu izglītībā, lai vēlāk varētu normālāk dzīvot. Vari pirkt krutu auto tagad un visu mūžu rakstīt, par to, kā Tev nebūs. (c) Es.Archuks wrote:...un vari ciesties līdz mūža galamEraSeR wrote:Man jau tāpat... Sēžu ss.lv un skatos 320D, 330D, 530D, super, varētu paņemt... NU VAJAG VNK. Pēc brīža viss tiek pārdomāts un secināts, ka labāk paciesties... un tā katru dienumpb wrote:mana sliktā īpašība:"gribu visu uzreiz"EraSeR wrote:Tādā gadījumā nav ko lekt augstāk par savu dirsu![]()
klau.. bet tu tak ari nedomaa ka peec pusgada tev nebuus naudas.. ja taads fliizeetajs pelna 2k meenesii, taadu x5 panjemt leezenajaa ir kaa divus pirkstus apmiiztEraSeR wrote:Principā mēs jau novirzamies no tēmas. Ja ir nauda, var pirkt labu auto, ja nav tad labāk nevajag. Spilgts piemērs ir novērojams tieši pašlaik, kad tirgojas daudz flīzētāju X5 un Cayenne'i
Laikam neveiksmīgs piemērs, jo viss ir tieši tā kā Tu pateici. Ja pats pelnītu 2k Ls mēnesī, tad gan jau arī paņemtu normālu auto...Focus wrote:klau.. bet tu tak ari nedomaa ka peec pusgada tev nebuus naudas.. ja taads fliizeetajs pelna 2k meenesii, taadu x5 panjemt leezenajaa ir kaa divus pirkstus apmiiztEraSeR wrote:Principā mēs jau novirzamies no tēmas. Ja ir nauda, var pirkt labu auto, ja nav tad labāk nevajag. Spilgts piemērs ir novērojams tieši pašlaik, kad tirgojas daudz flīzētāju X5 un Cayenne'idroši ka ne vairaak kaa 200-250ls menesii jaamaksaa.. kas ir 250ls pret 2k latiem?
ir jaafliizee tālāk..
un saproti, ka dzīvo tikai mašīnaiEraSeR wrote:Laikam neveiksmīgs piemērs, jo viss ir tieši tā kā Tu pateici. Ja pats pelnītu 2k Ls mēnesī, tad gan jau arī paņemtu normālu auto...Focus wrote:klau.. bet tu tak ari nedomaa ka peec pusgada tev nebuus naudas.. ja taads fliizeetajs pelna 2k meenesii, taadu x5 panjemt leezenajaa ir kaa divus pirkstus apmiiztEraSeR wrote:Principā mēs jau novirzamies no tēmas. Ja ir nauda, var pirkt labu auto, ja nav tad labāk nevajag. Spilgts piemērs ir novērojams tieši pašlaik, kad tirgojas daudz flīzētāju X5 un Cayenne'idroši ka ne vairaak kaa 200-250ls menesii jaamaksaa.. kas ir 250ls pret 2k latiem?
ir jaafliizee tālāk..
Labi pierunājāt. Mpb ņem Golfu
nu tad nevajag ņemt vēl vienu auto - lekt pāri dirsai (vismaz manā saprašanā) nozīmē, ka tev paliek kkāda nauda, tb kā Focus minēja: 2k Ls alga pret 250 ls līzingā nav lekšana, 2k Ls alga pret 1k Ls līzinga ir lekšana, nu tas ļooooti aptuvenos skaitļos runājotmpb wrote:un saproti, ka dzīvo tikai mašīnaiEraSeR wrote:Laikam neveiksmīgs piemērs, jo viss ir tieši tā kā Tu pateici. Ja pats pelnītu 2k Ls mēnesī, tad gan jau arī paņemtu normālu auto...Focus wrote:klau.. bet tu tak ari nedomaa ka peec pusgada tev nebuus naudas.. ja taads fliizeetajs pelna 2k meenesii, taadu x5 panjemt leezenajaa ir kaa divus pirkstus apmiiztEraSeR wrote:Principā mēs jau novirzamies no tēmas. Ja ir nauda, var pirkt labu auto, ja nav tad labāk nevajag. Spilgts piemērs ir novērojams tieši pašlaik, kad tirgojas daudz flīzētāju X5 un Cayenne'idroši ka ne vairaak kaa 200-250ls menesii jaamaksaa.. kas ir 250ls pret 2k latiem?
ir jaafliizee tālāk..
Labi pierunājāt. Mpb ņem Golfu