ehh, nu kā var tik ļoti fanot par huļigankām, es nesaprotuBMWM5 wrote:Šitas ir sport evolution. Nežēlīgi rets un dārgs. 600 tik saražoti... 2.5, 238zs. Labākais M3 kāds jebkad ir bijis. Īsts sporta auto

Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
nu neskaitot tos pūstos spārnus /kas varbūt kādam liekas kruta/ tas auto toč izskatās pēc parastas pārkrāsotas huļigankas, un godīgi sakot, kāda starpība vai tas ir saražots 600, 6 vai 0,6 eksemplāros, tāpat nekā īpaša no tā auto navAndrisV wrote:Salīdzināt M3 pret parastu huļigānu ir tas pats kas Zetkā iestumt Skyline motoru, bet saglabāt RWD.
Nav brīnums ka cilvēks kas brauc ar japāni, neko nerubī no Eiropas autosporta vēstures!JTK wrote:nu nevajag runat par to, par ko neko nezini
Nu reāli tajā sport evo no sporta ir krietni vairāk nekā tavā Z350Repsis wrote:nu neskaitot tos pūstos spārnus /kas varbūt kādam liekas kruta/ tas auto toč izskatās pēc parastas pārkrāsotas huļigankas, un godīgi sakot, kāda starpība vai tas ir saražots 600, 6 vai 0,6 eksemplāros, tāpat nekā īpaša no tā auto nav
ar mani nebūs jēgas sacensties, es pa trasi pārāk daudz neesmu braucis, nav mans aicinājums. tas būtu tas pats ja es tevi tagad uzaicinātu sacensties kurš uz ģitāras labāk nospēlētu konkrētu dziesmu, vienalga kādu pēc tavas izvēlesBMWM5 wrote:Runājot par pletīzeru un gludekli. Ja jau ir tik traki, kādēļ džeki ar saviem sarkanajiem 350z neatbild uz manu izaicinājumu pārbaudīt kas ir kas biķernieku trasē?