mpb wrote:labprāt iepirkšu visvisādas plates cenā līdz 1Ls/gab īpaši nešķirojot, galvenais, lai nav saskrāpētas un ir vāciņi. par labiem eksemplāriem esmu gatavs dot vairāk.
vēlmes:
rocn`n`roll
jazz
funk
rock
un noteikti latviešu klasiku!
bljawiens kur tu biji aatraak divus meneshus atpakalj izmetu divus maisus ar dazhadam plateem musara, bij abba, modern tolking, weel daudz un diki wisaadi latvieshi utt .
labaak nebuutu neko teicis no shitaa visiem tik suudiigaak palika
mpb wrote:labprāt iepirkšu visvisādas plates cenā līdz 1Ls/gab īpaši nešķirojot, galvenais, lai nav saskrāpētas un ir vāciņi. par labiem eksemplāriem esmu gatavs dot vairāk.
vēlmes:
rocn`n`roll
jazz
funk
rock
bljawiens kur tu biji aatraak divus meneshus atpakalj izmetu divus maisus ar dazhadam plateem musara, bij abba, modern tolking, weel daudz un diki wisaadi latvieshi utt .
labaak nebuutu neko teicis no shitaa visiem tik suudiigaak palika
buutu zinaajis ka taada weertiiba vinjam buus jaw peec paris meneshiem nebuutu araa lidinajis, tagad pasham skrobe, jo cik naudas buutu warejis uztaisiit.
Jazz wrote:Pilns ar platēm laukos ( Pink Floyd; Smokie; Līvi; utt )
Tikai pašam viņas vajag, kad uznāk nostaļģija lai ir ko paklausīties.
mjā, tāds variants man neder
Ap lieldienu brīvdienām varu laukos uzmest aci kas ir krājumos - plates toč ir
daudz un neviens nelieto... tikai :neka: kādas? ja ir interese atgādini pirms tam ar PM
vēlmes:
rocn`n`roll
jazz
funk
rock
vēlmes:
rocn`n`roll
jazz
funk
rock
Tātad, laikam vairāk ziņa tākā priekš freimo.
Rīt būšu plānojas būt rīgā ar savu auto, tad varu aizvest 4gab R15 gumijas priekš svilināšanas. Tākā, ja ir interese, tad vaig kko sarunāt.
Dionez wrote:Tātad, laikam vairāk ziņa tākā priekš freimo.
Rīt būšu plānojas būt rīgā ar savu auto, tad varu aizvest 4gab R15 gumijas priekš svilināšanas. Tākā, ja ir interese, tad vaig kko sarunāt.
Dionez wrote:Tātad, laikam vairāk ziņa tākā priekš freimo.
itkā viņš būtu vienīgais :verycool:
Nu jā, taču mēs ar jamo jau iepriekš tākā vienojāmies par 4gab
nekas, ir plānā iepirkt R16 diskus, tad vēl 4 gumijas būs liekas
Pat liekas, ka vēl kkādas liekas riepas mētājas pagrabā. Lai senči samontē saviem auto vasarenes, tad varēšu pateikt konkrētāk, ato, vēl nepareizās atdošu
Varētu savākt durvju plauktiņus no 3-durvīgā MK2 (Tos, kur var iestutēt 13cm skaļruņus).
Noderētu arī kādas sēdinātās, priekšējās atsperes, 1.6, 85. g.
Pa lēto, protams!
Paldies!