fleix e46m3
- Weber
- Cilvēks-karburators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: fleix e46m3
var ari uzpust biezo grunti, kas izlidzinasfleix wrote:vot es par to ar domaju, bet imho tur var noslipet, lai ir lidzens.

ved tik prom, krasotajs zinas kas jadara
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Vai tad tā ir nakļene ?fleix wrote:vot es par to ar domaju, bet imho tur var noslipet, lai ir lidzens.

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Patreiz emka jau 2 nedeljas ir ar izjauktu vanosu. Manejais jau kopsh iegaades briizha piegrabeeja.
Izdomaaju, ka vaig citu vanosu. Tad nu visdriizaak pariit tiks uzstaadiits cits vanos.
Ir jau samekleets un riit tiks savaakts.
Pa sho laiku ir nokraasots priekshejais bampers, lai nebutu nekaadu vizualu kasjaku kaa ari interjera elementi.
Cerams, ka auto shis nedelas beigas dabushu, tad arii buus bildes.
Paraleeli bidoju jeebajaa prieksheejos bremzhu diskus, jo ir jaiet apriilii skate.
Ir veel shis tas ieplaanots ar vizuaalo, bet tas tiks dariits, kad tehniski viss buus tip top.
Takaa vismaz uz laiku esmu atmetis domu par emkas paardoshanu.
Viss.
Tas taa, lai dzenis roberts nesaceert topiku.
Izdomaaju, ka vaig citu vanosu. Tad nu visdriizaak pariit tiks uzstaadiits cits vanos.
Ir jau samekleets un riit tiks savaakts.
Pa sho laiku ir nokraasots priekshejais bampers, lai nebutu nekaadu vizualu kasjaku kaa ari interjera elementi.
Cerams, ka auto shis nedelas beigas dabushu, tad arii buus bildes.
Paraleeli bidoju jeebajaa prieksheejos bremzhu diskus, jo ir jaiet apriilii skate.
Ir veel shis tas ieplaanots ar vizuaalo, bet tas tiks dariits, kad tehniski viss buus tip top.
Takaa vismaz uz laiku esmu atmetis domu par emkas paardoshanu.
Viss.

Tas taa, lai dzenis roberts nesaceert topiku.

- takeshi
doma jega slipet nost to karbonu? es domaju atstaj karbona listes noperc rezerves dalas parastas un nokraso nepatiks uzliksi karbona atpakal! :neka:fleix wrote:nakljene taa navbet domaju, ka var noslipet. Vai ari webera variants.

tas nav karbons, nav arī oglekļa šķieda...takeshi wrote:doma jega slipet nost to karbonu? es domaju atstaj karbona listes noperc rezerves dalas parastas un nokraso nepatiks uzliksi karbona atpakal! :neka:fleix wrote:nakljene taa navbet domaju, ka var noslipet. Vai ari webera variants.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
-