Nez... varbuut mani kaa meiteni ... arii sarakstaa iekraaso, jo citaadi juutos paraadaafoxx wrote:Kā tad es sestdien tikšu galā kas ir un kas nav samaksājis?
Burnout.lv Ziemas balle [atsauksmes]
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- TheGirL
- Lady
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Burnout.lv Ziemas balle
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
90% ka es braucu un ņemu līdzi mūzikuWeber wrote:var jau arii stundu velak, bet tad jau tumss paliek![]()
un ja ir tumss, tad vietas kus nav apgaismojums ir jaizsvitro
atklats jautajums par muziku!
kadam bus tas projektors?
P.S. par cik audio nevarēs sakrāmēt mazākā auto par busu, tad man arī būs vismaz 5 brīvas vietas
P.P.S. savu laptopu ar drošvien, ka ņemšu - daudz muzons and other stuff
Last edited by EDX on 15 Jan 2009, 20:09, edited 1 time in total.
No quattro - no fun!
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
TheGirL wrote:Nez... varbuut mani kaa meiteni ... arii sarakstaa iekraaso, jo citaadi juutos paraadaafoxx wrote:Kā tad es sestdien tikšu galā kas ir un kas nav samaksājis?
Es darītu tā, ka izkopētu ārā šo sarakstu , iepriekšs jau atzīmējot kas ir samaksājis, tb wordā izcelt , veiktu krāsainu kopiju un tad uz vietas vnk galā + pievilktu tiem kas tev skaidrā samaksā !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- BlondaiZ
Nu ko rebjata, riit jaaiet uz hokehu
bet es tikai bish alinju iedzershu 
ews sanjemaas a to man tie blakus seedeetaaji ljoti mainaas...
Un ja kas omul man ir kaadi 3iis
ews sanjemaas a to man tie blakus seedeetaaji ljoti mainaas...
Un ja kas omul man ir kaadi 3iis

darītsTheGirL wrote:Nez... varbuut mani kaa meiteni ... arii sarakstaa iekraaso, jo citaadi juutos paraadaafoxx wrote:Kā tad es sestdien tikšu galā kas ir un kas nav samaksājis?
man ir atads kriizisks jautaajums ! ja piemeeram es ierodos pirtii uz paris stundaam ap plkst 23.00 man buus jamaksaa 10ls ? :neka: kkaa jaudiigi laigan man gribetos piebraukt.
End Credits
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Cik noprotu, tad Freimo no rīta netiek 
Tas nozīmē, ka Borā atkal ir viena brīva vieta!!!!
Tas nozīmē, ka Borā atkal ir viena brīva vieta!!!!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Tad, kā zini, dod ziņufreimo wrote:Nu jā, īsti vēl neko nezinuRīt zināšu visu konkrēti un tad gan jau kādu sazvanīšu, kam ir brīva vieta automašīnā ar jumtu
![]()
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
es gribu braukt velaak, veelaak, veelaak! Ja jaanis piekriit, mees braucam velaak un dzeram wisu celju!freimo wrote:Nu jā, īsti vēl neko nezinuRīt zināšu visu konkrēti un tad gan jau kādu sazvanīšu, kam ir brīva vieta automašīnā ar jumtu
![]()

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
EDX izskanēja labs piedāvājumsfade wrote:es gribu braukt velaak, veelaak, veelaak! Ja jaanis piekriit, mees braucam velaak un dzeram wisu celju!freimo wrote:Nu jā, īsti vēl neko nezinuRīt zināšu visu konkrēti un tad gan jau kādu sazvanīšu, kam ir brīva vieta automašīnā ar jumtu
![]()
Mēs visi

jaa bet man tur neapmierina paris faktori!Lambertino wrote:EDX izskanēja labs piedāvājumsfade wrote:es gribu braukt velaak, veelaak, veelaak! Ja jaanis piekriit, mees braucam velaak un dzeram wisu celju!freimo wrote:Nu jā, īsti vēl neko nezinuRīt zināšu visu konkrēti un tad gan jau kādu sazvanīšu, kam ir brīva vieta automašīnā ar jumtu
![]()
Mēs visi@ buss
&
=

- TheGirL
- Lady
tu pie stuures? :pfade wrote:jaa bet man tur neapmierina paris faktori!Lambertino wrote:EDX izskanēja labs piedāvājumsfade wrote:es gribu braukt velaak, veelaak, veelaak! Ja jaanis piekriit, mees braucam velaak un dzeram wisu celju!freimo wrote:Nu jā, īsti vēl neko nezinuRīt zināšu visu konkrēti un tad gan jau kādu sazvanīšu, kam ir brīva vieta automašīnā ar jumtu
![]()
Mēs visi@ buss
&
=
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
es pie stures? noteikti ka nee! Tads variants nemaz nepastaaveeja!TheGirL wrote:tu pie stuures? :pfade wrote:jaa bet man tur neapmierina paris faktori!Lambertino wrote:EDX izskanēja labs piedāvājumsfade wrote:es gribu braukt velaak, veelaak, veelaak! Ja jaanis piekriit, mees braucam velaak un dzeram wisu celju!freimo wrote:Nu jā, īsti vēl neko nezinuRīt zināšu visu konkrēti un tad gan jau kādu sazvanīšu, kam ir brīva vieta automašīnā ar jumtu
![]()
Mēs visi@ buss
&
=

- TheGirL
- Lady
Tad tak viss oke
Paareejo var pielaagot 
Dare to be Different 
der! kā reiz pa ceļam varēsiet savākt mani no darbafade wrote:es gribu braukt velaak, veelaak, veelaak! Ja jaanis piekriit, mees braucam velaak un dzeram wisu celju!freimo wrote:Nu jā, īsti vēl neko nezinuRīt zināšu visu konkrēti un tad gan jau kādu sazvanīšu, kam ir brīva vieta automašīnā ar jumtu
![]()
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Weber
- Cilvēks-karburators
tad cikos un kas izbrauks?
ekskursiju pa pilsetu tac nerikosim uzvalkos un kleitas? tad pastaiga pa jurmalu/molu atkarit
EDX tu nem muziku pilnaa komplektaa? skandas, pulti u.t.t? tad man sovakar pec skandas nebraukt?
ekskursiju pa pilsetu tac nerikosim uzvalkos un kleitas? tad pastaiga pa jurmalu/molu atkarit
EDX tu nem muziku pilnaa komplektaa? skandas, pulti u.t.t? tad man sovakar pec skandas nebraukt?