bet tā navCh. wrote:Archuks wrote:Tā domā cilvēki, kas NEbraucCh. wrote: katrā ziņā dari kā gribi, bet domāju, ka iegādājoties pajaunu puslīdz jaudīgu auto, Mersis piemirsīsies.Ja arī es sev ikdienai paņemt E46 M3, es trasēm atstātu veco, apdauzīto E36 :neka:
Brauc vai nebrauc, bet te imho ikdienas un trases auto vairnats gluži vis nestrādā, jo no ekonomiskā viedokļa šis *trases* auto manuprāt nav tā vērts, lai viņu lieki uzturētu ar mērķi iestādīt kkur trases nožogojumā.Nu tas tā, ja jaunu auto gribās vairāk, kā močīt pa trasi.
Kādu auto izvēlēties!?
Moderator: Bastard
Re: Kādu auto izvēlēties!?
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

mpb wrote:bet tā navCh. wrote:Archuks wrote:Tā domā cilvēki, kas NEbraucCh. wrote: katrā ziņā dari kā gribi, bet domāju, ka iegādājoties pajaunu puslīdz jaudīgu auto, Mersis piemirsīsies.Ja arī es sev ikdienai paņemt E46 M3, es trasēm atstātu veco, apdauzīto E36 :neka:
Brauc vai nebrauc, bet te imho ikdienas un trases auto vairnats gluži vis nestrādā, jo no ekonomiskā viedokļa šis *trases* auto manuprāt nav tā vērts, lai viņu lieki uzturētu ar mērķi iestādīt kkur trases nožogojumā.Nu tas tā, ja jaunu auto gribās vairāk, kā močīt pa trasi.
Nu es ar to domāju to, ka svaigā un ejošā auto pārvietoties manuprāt ir daudz patīkamāk nekā vecā un neejoša lamatā, kura uz slapja asfalta mēdz arī saslīdēt.
Sodit slidgultnus uz spiediena
un ar ko tad tas tik ļoti atškiras? tikai un vienīgi ar jaudīgāku motoru un neko vairāk.Ch. wrote: Nu es ar to domāju to, ka svaigā un ejošā auto pārvietoties manuprāt ir daudz patīkamāk nekā vecā un neejoša lamatā, kura uz slapja asfalta mēdz arī saslīdēt.Ja tas būtu e30 325i vai kas tāds es saprastu..

mpb wrote:un ar ko tad tas tik ļoti atškiras? tikai un vienīgi ar jaudīgāku motoru un neko vairāk.Ch. wrote: Nu es ar to domāju to, ka svaigā un ejošā auto pārvietoties manuprāt ir daudz patīkamāk nekā vecā un neejoša lamatā, kura uz slapja asfalta mēdz arī saslīdēt.Ja tas būtu e30 325i vai kas tāds es saprastu..
ai kgan hvz, ja tev tas kkādā veidā sniedz baudu un patīk, kāpēc gan ne.
Sodit slidgultnus uz spiediena
uzturēšanā nav dārgāks par sieruCh. wrote:mpb wrote:un ar ko tad tas tik ļoti atškiras? tikai un vienīgi ar jaudīgāku motoru un neko vairāk.Ch. wrote: Nu es ar to domāju to, ka svaigā un ejošā auto pārvietoties manuprāt ir daudz patīkamāk nekā vecā un neejoša lamatā, kura uz slapja asfalta mēdz arī saslīdēt.Ja tas būtu e30 325i vai kas tāds es saprastu..
ai kgan hvz, ja tev tas kkādā veidā sniedz baudu un patīk, kāpēc gan ne.varu teikt tikai to, ka priekš maniem uzskatiem tas mersis ir pārāk dārgs lai viņu prosta nokautu kā kkādu ford sierru (no offence!
) un pārāk švaks, lai taisītu megadriftu. Un tad jau rodas jautājums vai ir jēga viņu uzturēt. Bet nu ja ir, tad manis pēc. Un principā man ir vienalga.

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Varbūt tomēr sarunas par MPB mersi varētu turpināt šeit!!!!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Varbūt kādam ir bijusi pieredze ar Land Rover Discovery II ? Kam būtu jāpievērš uzmanība pērkot šo auto? Un kā ir ar benzīna dzinējiem? paldies 
izjaukt vienmēr ir vieglāk nekā salikt.
vai nu lizinga terminja beigas ne vecaks ka 18 gadi wai 15 gadi, atkarigs no klienta!Lambertino wrote:kurš gads tur derēja![]()
Ā, laikam, lai pēc pilnas atmaksas auto nebūtu vecāks par 10gadiem :neka:
Fadevarbūt vari pakomentēt šo jautājumu?!
Bet nu pareizi ir ka nevajag njemt ko nevar atljauties un tadejadi atsakoties no visa parejaa!

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
normāliem klientiem vienmēr dos līzingu! un jā - auto var nopirkt.Melnais wrote:Kura banka šajos apstākļos dod līzingu?BEz tam, kā ir ar to auto tirgu, kuri ir atsavināti no līzinga nemaksātājiem? Tip vai tos var nopirkt?

utrupe.lv lizings.lv bet rēķinies, ka normālu auto dabūt grūti, jo visi labie auto tiek piespēlēti savējiem...Melnais wrote:Kura banka šajos apstākļos dod līzingu?BEz tam, kā ir ar to auto tirgu, kuri ir atsavināti no līzinga nemaksātājiem? Tip vai tos var nopirkt?
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
nu jā, pārpircējiem u.t.t. šad tad ienākās teksti kā "negribi evo 8 pa 8k eiro" vai "pieejama laba devītā pa 14k"EraSeR wrote:utrupe.lv lizings.lv bet rēķinies, ka normālu auto dabūt grūti, jo visi labie auto tiek piespēlēti savējiem...Melnais wrote:Kura banka šajos apstākļos dod līzingu?BEz tam, kā ir ar to auto tirgu, kuri ir atsavināti no līzinga nemaksātājiem? Tip vai tos var nopirkt?
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
Linku vaļā never, bet kāpēc tam mazajam sūdam vajag divdesmit ( 20 ) litru dīzeli ?? :neka:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
nav nav 20, ir 2,0 vnk linkaa taa ielikts, hvz man normaali linku atveera*Sicram wrote:Linku vaļā never, bet kāpēc tam mazajam sūdam vajag divdesmit ( 20 ) litru dīzeli ?? :neka:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
peec video sanaak ka evo X ir failArchuks wrote:Evo X vs STI vs EVO IX
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
Varbūt kādam noder un ir interesanti palasīties par Burnout.lv izbrauciena dalībnieku - jauno Honda Accord 
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

kkad vari ietesteet corollas, tagad par kapeikaam pakalj met taas kas noliktavaaArchuks wrote:Varbūt kādam noder un ir interesanti palasīties par Burnout.lv izbrauciena dalībnieku - jauno Honda Accord