šo brendu tirgo IB serviss !Juzix wrote:+1*Sicram wrote:
Neorģinālājam es pats lietoju Phottix ražojuma !
Tās ir labākās, ko esmu lietojis !
Ja nemaldos, tad prekš 350d man bija Ansmann un ar nebija ne vainas.
Taisnība, arī nav slikts !
Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
šo brendu tirgo IB serviss !Juzix wrote:+1*Sicram wrote:
Neorģinālājam es pats lietoju Phottix ražojuma !
Tās ir labākās, ko esmu lietojis !
Ja nemaldos, tad prekš 350d man bija Ansmann un ar nebija ne vainas.
Amm.. Galvanais ir brends.dafka wrote:+ kas ir ar to SD karti. Kur jāpievērš uzmanību.. kādai klasei jabūt ?
un es domāju ka sakuma pietiks tak ar 16 gb ?![]()
piemēram šī der ?
kas ir BFSā ?*Sicram wrote:Amm.. Galvanais ir brends.dafka wrote:+ kas ir ar to SD karti. Kur jāpievērš uzmanību.. kādai klasei jabūt ?
un es domāju ka sakuma pietiks tak ar 16 gb ?![]()
piemēram šī der ?
Vsm es tā uzskatu, citi saka ka galv. ir GB skaits somā !
Es lietoju SanDisk. Bet kad skatīšos vēl kādus GB tad domāju aplūkot arī citus brendus - kingstone un vēlvienu lēto.
SanDiskiem labas cenas ir BFSā ! Viņi arī dod viņiem garantiju !!
padalies ar to kādi tieši tev ir, kam tu vairāk izmanto , pa cik pirki u.t.t.EMils wrote:Teikšu tā, ka manā lietošanā ir arī vislētāsk ebay pieejamās baterijas un lētākās ebay atmiņas kartes, viss o.k., nejūtu vajadzību maksāt par brendu.
neapgalvoju, ka mans sakāmais ir vienīgais pareizais viedoklis, bet ja filmēsi, tad ar 4tās klases atmiņas karti būs par švaku. māsas 500tajā kā reiz bija 4tā klase. ik pēc 11 sekundēm video rāvās nost un seivojās. domāju, kas tā par štelli, ka ļauj filmēt tikai 11 sekundes. tad ieliku savu 6tās vai 8tās (uz sitiena neatceros) klases kingston karti, filmēja bez problēmām garus klipus. tā kā ieteiktu pievērst tam uzmanību.dafka wrote:Iesācēja jautājums !
Kā ir ar Canon 550 d vai 600 d baterijas izturību, piemēram filmēšanas režīmā, cik tā iztur ?
Kāda atmiņas karte un ar kādu ātrumu ir jāizmanto lai to var likt kamerā , aaa un cik lielu apmēram GB ?
Ja pareizi saprotu, tad mov formāts ir tas, ko visas programmas saprot un skaitās viss labākaisdafka wrote:Šodien iegādājos Canon 600 D ar EF-S 18-55 mm IS II objektīvu.
Sāku čakarēt to kameru . Palieliem vilcieniem aptuveni skaidrs kur kas.
Bet piemēram kar ir ar auto fokusu video režīmā, kkā nejūtās ka pats fukusētu, jeb arī labāk manuāli regulēt ?
viņš ieraksta .mov formātā, to var mainīt kkā ?
p.s. attēlu kvalitāte ir
āttēla kvalitāte ir ahuuyeena laba*Sicram wrote:Ja pareizi saprotu, tad mov formāts ir tas, ko visas programmas saprot un skaitās viss labākaisdafka wrote:Šodien iegādājos Canon 600 D ar EF-S 18-55 mm IS II objektīvu.
Sāku čakarēt to kameru . Palieliem vilcieniem aptuveni skaidrs kur kas.
Bet piemēram kar ir ar auto fokusu video režīmā, kkā nejūtās ka pats fukusētu, jeb arī labāk manuāli regulēt ?
viņš ieraksta .mov formātā, to var mainīt kkā ?
p.s. attēlu kvalitāte ir
Attēlu kvalitāte ir kāda ?sūdīga / laba ?
AF video režīmā, pareizāk būtu teikt, ka viņa nav !

nu visādi varianti bijušiOss wrote:Kā izpaužas fočukiem tas nokalpojušais slēdzis? Kamera sāk gļukot vai kkas tāds?
Šodien beidzot pielietoju mantiņu kārtīgā darbībā (tiesa gan video režīmā)harcho wrote:filmējot tāda AF navViss tikai manuāli.
Nūudafka wrote:neatsaucīga publika![]()
Emīl, kas ir "dslr video" ?
nu skaidrs. Es jau te normāļi vāros ar visiem saviem stūlbajiem jautājumiem, bet nezinu vnk kur lai vēl uzzvin visādas fīčas kā šeit.*Sicram wrote:Nūudafka wrote:neatsaucīga publika![]()
Emīl, kas ir "dslr video" ?tas ir tas, ar ko tu nodarbojies
dslr - digitālā spoguļ kamera, protams es to latviski iztulkoju !
un saliekot kopā tas ir tas, kas tas ir
edit
un vsp ar tiem settinigiem vai nu meklē i-netā vai kā, jo te vienīgie, kas tiešām to lietu ir uzķēruši ir Emils un Harčo ar brāli !
man tas aparāts arī filmē, bet nu es tur neko neesmu iefilmējis.