Foto tehnika
Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
- EMils
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Foto tehnika
tieši tā, vairāk par 600-700, neav reāli, vnk gaidīju, ka kāds pieteiksies par krietni lielāku summu 
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
nu jāaEMils wrote:tieši tā, vairāk par 600-700, neav reāli, vnk gaidīju, ka kāds pieteiksies par krietni lielāku summu
par 600 lvl
nu labi, man vajag šo to citu
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- EMils
mani pagaidām arī ļoti labi apmierina 5d mark 2
eos x vēl īsti npavelkt un nevajag ar
Iesākumā derētu kāds L objektīvs, zibspuldzes uz akumulotoriem, vēl šis tas daudzkas studijā, jāuzlabo dators un tad jau varēs sākt domāt par brīvdienām un mašīnām.
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
- *Sicram
Tu domā par explorer'iem vai broncoloriem ?EMils wrote:mani pagaidām arī ļoti labi apmierina 5d mark 2eos x vēl īsti npavelkt un nevajag ar
Iesākumā derētu kāds L objektīvs, zibspuldzes uz akumulotoriem, vēl šis tas daudzkas studijā, jāuzlabo dators un tad jau varēs sākt domāt par brīvdienām un mašīnām.
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Tu domāji šo te ?*Sicram wrote:lēts un labs tas gan !
aa zinu,
vari pačekot vēl šādus ! tiesa maķenīti dārgāki , bet tomēr, brendi : Walimax / Bower abi verķi identiski tik nosaukums cits !
Cik esmu lasijis apskatus, tad 85mm F1.4 esot![]()
Pats mazliet sapņoju par šo brendu 14mm..
http://www.masterfoto.lv/products/objek ... msung.html
- EMils
priekš vidoe 85mm un 50mm it īpaši uz crop matricas lielākoties izmantojams specifiskām lietām, tas ko tev vajat ir kkāds 17-50 tampons, vai 17-70, ir arī kkādas tokinas 16-55, vēlams gaišs (2.
un tad viss būs labi.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Labāk skaties ko ar patstāvīgu F
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
piedo, bet es maz ko saprotu vispār no tiem objektīviem, mans meklēšanas teksts bija sigma 17-70mmJuzix wrote:Labāk skaties ko ar patstāvīgu F
Varbūt vari parādīt konkrēti kuru tu domāji ?
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Neko konkrētu. Vienk. ar patstāvīgu gaismas caurlaidību visu mm diapazonā būss krietni ērtāk strādāt.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
tiešām šis objektīvs neder uz mana 600d ?
izklausās pēc apraskta ka tas ir tas ko man vajag viss labāk.
un nav arī dārgs.
http://www.5dvideo.lv/?p=213
izklausās pēc apraskta ka tas ir tas ko man vajag viss labāk.
un nav arī dārgs.
http://www.5dvideo.lv/?p=213
- EMils
Derēt jau der, taču iedomājies esošo kit objektīvu pie 55mm tad tā saukto zoom palielini vēl ka'du 1,5 reizes un būs tev 85mm, ja jāfilmē tikai portreti tad būs o.k.
jo vairk skatos jau varāk putrojos.
Karoč tā..
Iedomāsimies ka man ir 150-200 ls
man ir vajadzīgs labs kluss objektīvs, kas labi noder filmēšanai piemēram ( korporatīvos pasākumos, sporta spēlēs, kā arī ikdienā, piemēram filmēt ballīti )
tam ir jābūt ērti regulējamam manuālajam fokusam, kā arī būtu kruti ja pie auto fokusa tas klusi mainītu to.
Kādu jūs objektīvu pirktu ?
Karoč tā..
man ir vajadzīgs labs kluss objektīvs, kas labi noder filmēšanai piemēram ( korporatīvos pasākumos, sporta spēlēs, kā arī ikdienā, piemēram filmēt ballīti )
tam ir jābūt ērti regulējamam manuālajam fokusam, kā arī būtu kruti ja pie auto fokusa tas klusi mainītu to.
- PuikaKriss
Pareizini šo skaitli dažas reizes, tad dabūsi sev vēlamo objektīvu.dafka wrote:jo vairk skatos jau varāk putrojos.![]()
Karoč tā..
- EMils
tamron 17-50 tād standartiņš, sporta spēlēm jau vajadzēs ko garāku, pimēram 70-200, taču tad attiecīgi komplektā arī derētu labs statvīs un video galva, aks aŗi maksā.
Tevis augstākminētajām izdarībām šis būs labākais variants: http://www.verners24.lv/?l=1&c=22
Ja gribēsi to visu drīt ar dslr būs
taču viss ir iespējams, jautājums vai tam visam vajag video dslr kvalitāti? Katrā ziņā cik cilvēku tik variantu. MAn šodien tāds diezgan pašvaks garāigais tapēc varbūt arī sanāk bik heitot. Katrā ziņā iesācējiem notiekti ieteiktu video kameru, būs duadz ērtāk un vieglāk +/- 500-600 ls tiksi cauri + tas,ka būs autofokuss, attēla stabilizācija, iebūvēta atmiņa.... kkā tā Video dslr, manuprāt, jāpielieto konkrētiem uzdevumiem pēc vajadzības. Tādiem darīt visu un neko lietām video kamera ir way to go, būs krietni vieglāk koncentrēties uz pašu filmēšanu, kadru ķeršanu nekā domāt kā man tgd sakruķīt kameru + autofokuss, tad vēl vienā brīdī, mļe, beidzas ieraksts jo lūk karte pilna vai 4gb gaila izmēra limits sasniegts, tad kur nu vēl vēl pie lieliem iso ilgstoši filmējot parādās sarkani izdeguši pikseļi, tad vēl nemaz nesākšu par audio lietām, vsp šodien kkāds
BET ir arī skaistās un saulainās puses ērkšķu ceļam. Galvenais gribēt, darīt, eksperimentēt un analizēt padarīto un atkal darīt, un darīt, un, darīt un tad jau noteikti būs rezultāts.
Tevis augstākminētajām izdarībām šis būs labākais variants: http://www.verners24.lv/?l=1&c=22
Ja gribēsi to visu drīt ar dslr būs
da tak pats zinu ka vieglākais ir nopirkt normālu video kameru un viss, bet man vajadzēja arī kvalitatīvu fočuku. Budžets ar tik cik studentam ir tik ir.
Viss kas notiek ir uz paša inicatīvas, kā teikt jauna aizraušanās un ekperimentiem esmu gatavs. Visi reiz sākāt kā iesacēji, citam bija moš kāds sencejs, kas to visu pastāstija, es to mācos pašmācības ceļā, šī ir vienīgā vieta kur zinu, ka ir normāli, atsaucīgi cilvēki. Zinot sevi, man būtu slinkums stāstīt elementāri jauniņajiem ar ko sākt u.t.t.
Jāturpina darīt, tad arī sāks kautkas sanākt.
practice makes perfect !
Viss kas notiek ir uz paša inicatīvas, kā teikt jauna aizraušanās un ekperimentiem esmu gatavs. Visi reiz sākāt kā iesacēji, citam bija moš kāds sencejs, kas to visu pastāstija, es to mācos pašmācības ceļā, šī ir vienīgā vieta kur zinu, ka ir normāli, atsaucīgi cilvēki. Zinot sevi, man būtu slinkums stāstīt elementāri jauniņajiem ar ko sākt u.t.t.
Jāturpina darīt, tad arī sāks kautkas sanākt.
practice makes perfect !
- EMils
Tādā gadījumā iesaku tamron 17-50 vai kādi tā alternatīvu ar fiksētu diafragmu (F), noteikti monopods.
ziss ?EMils wrote:Tādā gadījumā iesaku tamron 17-50 vai kādi tā alternatīvu ar fiksētu diafragmu (F), noteikti monopods.
http://ec.web-gooroo.com/images/product ... 843588.jpg
- *Sicram
hmm.. zini, paskaties teiksim šos :
Canon ef-s 17-85 mm F4-5.6 IS ( šis, pēc manām domām švakākais, bet diapozons )
Canon ef 28-135 mm F3.5-5.6 IS ( bija manā īpašumā, bokhē zīmēja monstrāli, bet dzīvoklī par šauru būs )
Canon ef 24 - 85 mm F3.5 - 4.5 ( juzikam šis bija viņš pastāstīs ! )
par apzīmējumiem ,te pat foto topikā mācijām par šīm lietām, Omulis bij pēdējais kam skaidrojām ! Vai arī sagūglē, objēktīvi ir līdzīgi, tik atšķiras EF-s no EF !!!!
Canon ef-s 17-85 mm F4-5.6 IS ( šis, pēc manām domām švakākais, bet diapozons )
Canon ef 28-135 mm F3.5-5.6 IS ( bija manā īpašumā, bokhē zīmēja monstrāli, bet dzīvoklī par šauru būs )
Canon ef 24 - 85 mm F3.5 - 4.5 ( juzikam šis bija viņš pastāstīs ! )
par apzīmējumiem ,te pat foto topikā mācijām par šīm lietām, Omulis bij pēdējais kam skaidrojām ! Vai arī sagūglē, objēktīvi ir līdzīgi, tik atšķiras EF-s no EF !!!!
PM vai 29764007
PM vai 29764007