Filmas, kuras ir vērts redzēt
- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ir ok turpinājumsmax wrote:Ja nu gadienā te nav pieminēts - American Pie - Beta House (2007)
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Gribu vecos aktierus atpakalj, shitie jaunie smirdstienis wrote:ir ok turpinājumsmax wrote:Ja nu gadienā te nav pieminēts - American Pie - Beta House (2007)

Poligrāfija, lielformāta druka, dizains un maketēšana...
http://www.drukmeistars.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.drukmeistars.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
Iesaku noskatīties:
Who Killed the Electric Car? Jebšu - Kto ubil elektromobilj?
Tāda diezgan dokumentāla filma par pat ļoti izdevušos elektromobīli, kurš tika ržots sērijveidā no 1996 līdz 1999 gadam. Kāpēc jūs nekad neko par tādu neesat dzirdējuši un redzējuši redzēsiet filmā
Tiešām iesaku visiem, kas katru dienu sēž sastrēgumos utt.
Tāda diezgan dokumentāla filma par pat ļoti izdevušos elektromobīli, kurš tika ržots sērijveidā no 1996 līdz 1999 gadam. Kāpēc jūs nekad neko par tādu neesat dzirdējuši un redzējuši redzēsiet filmā

No quattro - no fun!
- Martinss
- Has thanked: 2 times
http://thepiratebay.org/tor/3782721/Who ... p.XviD-LMGMelnais wrote:a kur var dabūt to filmu?EDX wrote:Iesaku noskatīties:
Tāda diezgan dokumentāla filma par pat ļoti izdevušos elektromobīli, kurš tika ržots sērijveidā no 1996 līdz 1999 gadam. Kāpēc jūs nekad neko par tādu neesat dzirdējuši un redzējuši redzēsiet filmā![]()
- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
aktieri droši vien izksatās pārāk veci lai tēlotu jauniešus :gigi:screwy wrote:Gribu vecos aktierus atpakalj, shitie jaunie smirdstienis wrote:ir ok turpinājumsmax wrote:Ja nu gadienā te nav pieminēts - American Pie - Beta House (2007)
www.ajblasters.lv
Vakar noskatījos vienu jaunu filmu - Nitro (2007)..
Es pilnīgi noteikti iesaku nolūkot šo gabalu, lai redzētu, kā ir jāmočī pa "Alfas" stāvvietu !! :verycool: Sākumā kjipa čalim sieva slimnīcā.. sirds operācijai vajag $$$.. šamais aiziet pie onkuļa kuram garāžā normāla darbnīca - pārsvarā tehniski noķūnēti VW ! savāc brend ņū Golf 2 vai scirocco,
hvz.. aizbrauc uz pazemes stāvvietu - tur jau sapulcējušies "bars". Čalim līdzi normāla kaste ar nitro baloniņiem un izaicina visu stāvvietu.. (circuit race).. tas ir jāredz
visus pēc kārtas vnk
kamēr beigās var redzēt kā nosvilst motors
. Karoch filmā ir kkas no Tokyo Drift, no Yamakasi (Le parkour elementiem), un arī no franču detektīvfilmām - kopumā laba, bet brīžiem gadās riktīgi rēcīgas epizodes.
P.S. Japiemin, ka filmu nācās skatīties FRA valodā bez subtitriem, bet tur daudz nav jāsaprot.. francūži vairāk rīkojas nekā runā !
iespējams, ka kkur var atrast ar ENG tulkojumu, bet manuprāt oriģinālvalodā ir O.K... Aktieri - nav zināmi, bet ir diezgan labi.. izspļauti francūži - visiem līki deguni
.. bet kā vakara filma toch
iesaku (pirms piektdienas
)

P.S. Japiemin, ka filmu nācās skatīties FRA valodā bez subtitriem, bet tur daudz nav jāsaprot.. francūži vairāk rīkojas nekā runā !
iespējams, ka kkur var atrast ar ENG tulkojumu, bet manuprāt oriģinālvalodā ir O.K... Aktieri - nav zināmi, bet ir diezgan labi.. izspļauti francūži - visiem līki deguni

EDX ludzu atsuti ielugumu uz [email protected]EDX wrote:Es konkrēti dabūju danger.lv trakerī, ja interesē ielūgums atsūti uz pm epasta adresi - vēl kādas 300 brīvas vietas ir palikušas

End Credits
Es Tev nosūtīju ielūgumu uz inbox !!.. bet cik meklēju tad šo filmu iekš danger.lv neatrada, bet gan jau kāds ieliks ! Daudzos citos trakeros ir šī filma , bet man tur nav ielūgumupavaars wrote:EDX ludzu atsuti ielugumu uz [email protected]EDX wrote:Es konkrēti dabūju danger.lv trakerī, ja interesē ielūgums atsūti uz pm epasta adresi - vēl kādas 300 brīvas vietas ir palikušasbushu

thxRollin wrote:Es Tev nosūtīju ielūgumu uz inbox !!.. bet cik meklēju tad šo filmu iekš danger.lv neatrada, bet gan jau kāds ieliks ! Daudzos citos trakeros ir šī filma , bet man tur nav ielūgumupavaars wrote:EDX ludzu atsuti ielugumu uz [email protected]EDX wrote:Es konkrēti dabūju danger.lv trakerī, ja interesē ielūgums atsūti uz pm epasta adresi - vēl kādas 300 brīvas vietas ir palikušasbushu

End Credits
Nja, nu kopumā mosk kā kuram, bet Tu tach redzēji to vietu, kur viņš NOS baloniņus mainīja tā kā zeķesHolo wrote:Noskatijos to Nitro un ko varu teikt nekā laba nebij...gandrīz vai aizmigu...

P.S. kādā valodā skatījies ?.. mosk tapēc arī aizmigi, ka neko nesaprati

tā visa skriešanas bij tā saspiesta, ka visas mašīnas viņš salika liekas 3 minūtes filmas laikā...Rollin wrote:Nja, nu kopumā mosk kā kuram, bet Tu tach redzēji to vietu, kur viņš NOS baloniņus mainīja tā kā zeķesHolo wrote:Noskatijos to Nitro un ko varu teikt nekā laba nebij...gandrīz vai aizmigu...
..man par vien bija jarēc
P.S. kādā valodā skatījies ?.. mosk tapēc arī aizmigi, ka neko nesaprati

pilnībā piekrītu ! ..un es jau sākumā rakstīju, ka čalis izaicina visu stāvvietu un saliek visus pēc kārtas ! Bet skatīties var..Holo wrote:tā visa skriešanas bij tā saspiesta, ka visas mašīnas viņš salika liekas 3 minūtes filmas laikā...Rollin wrote:Nja, nu kopumā mosk kā kuram, bet Tu tach redzēji to vietu, kur viņš NOS baloniņus mainīja tā kā zeķesHolo wrote:Noskatijos to Nitro un ko varu teikt nekā laba nebij...gandrīz vai aizmigu...
P.S. kādā valodā skatījies ?.. mosk tapēc arī aizmigi, ka neko nesapratiun skatijos orģinālajā valodā...
kā arī nevar parādīt vairāk kā 4 sec. uz vienu tunētu auto visu laiku kameru rausta, ka nevar pat saprast ar ko viņš skrienās...
..nez vai Alfā arī kas līdzīgs darās ?!

šovakar aizbrauc un noskaidro...Rollin wrote:pilnībā piekrītu ! ..un es jau sākumā rakstīju, ka čalis izaicina visu stāvvietu un saliek visus pēc kārtas ! Bet skatīties var..Holo wrote:tā visa skriešanas bij tā saspiesta, ka visas mašīnas viņš salika liekas 3 minūtes filmas laikā...Rollin wrote:Nja, nu kopumā mosk kā kuram, bet Tu tach redzēji to vietu, kur viņš NOS baloniņus mainīja tā kā zeķesHolo wrote:Noskatijos to Nitro un ko varu teikt nekā laba nebij...gandrīz vai aizmigu...
P.S. kādā valodā skatījies ?.. mosk tapēc arī aizmigi, ka neko nesapratiun skatijos orģinālajā valodā...
kā arī nevar parādīt vairāk kā 4 sec. uz vienu tunētu auto visu laiku kameru rausta, ka nevar pat saprast ar ko viņš skrienās...
..nez vai Alfā arī kas līdzīgs darās ?!