vispaar gudra ideja, jaaliek savu uz gruntsParaTr00per wrote:vajag no asfalta nokaaptArc wrote:Man jaudas trūkst, lai pa sausu
es te tikko izkraameejos slapju muguru pa dopu
Slidināšanās - kur, kad, cikos?
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Slidināšanās - kur, kad, cikos?
nez, man no grunts bail. labāk egon aizmaucam kādu dienu uz 333EsEgons wrote:vispaar gudra ideja, jaaliek savu uz gruntsParaTr00per wrote:vajag no asfalta nokaaptArc wrote:Man jaudas trūkst, lai pa sausu
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Foxijs
jaa, vareetu, tagad tik labi slīd kad ir slapjšmpb wrote:nez, man no grunts bail. labāk egon aizmaucam kādu dienu uz 333EsEgons wrote:vispaar gudra ideja, jaaliek savu uz gruntsParaTr00per wrote:vajag no asfalta nokaaptArc wrote:Man jaudas trūkst, lai pa sausu
- Archuks
- BMW
18:00 iekš biķernieku kartodroma, es, mpb un vēl gan jau kāds, ja nu kādam ir vēlme pa slapjo paslīpēt
Ja nu kas 26175814
pusstunda 7 ls, stunda 9 ls.
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- Archuks
- BMW
Vakardienas video: http://drift.me/171008_sabi.php" onclick="window.open(this.href);return false;
0:55 - cenšos pierādīt waldmenz, ka ar BMW var dabūt tādu pašu leņķi kā ar Nissanu, nesanāca
0:55 - cenšos pierādīt waldmenz, ka ar BMW var dabūt tādu pašu leņķi kā ar Nissanu, nesanāca

šur tur pat šis tas sanākArchuks wrote:Vakardienas video: http://drift.me/171008_sabi.php" onclick="window.open(this.href);return false;

bljee es tagad buushu slavens 
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- omulis
- Moderators
emsinj tev gabariits vienaa pusee nedega
brauc ciemos 
p.s. kaut kaa shausmiigi raustas video, nevar nomaali noskatiities :/
p.s. kaut kaa shausmiigi raustas video, nevar nomaali noskatiities :/
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- Archuks
- BMW
mārcisRoDeO wrote:smuki paslidinajusies!
kas brauca ar nissanu?

Nezinu, vēl nav gadījies sastapt mentus, parasti baigi ilgi arī neslīpēju, bet kādas 20-30min var mierīgimpb wrote:nav tā,ka policija un citas mašīnas?Arc wrote:Ai lab, laikam, vakarā būs jāaizšauj līdz iļģuciema aplim
A citas mašīnas ja brauc vakarā nav, protams, ir gadījies sagriesties, bet nu neviens nav protestējis + tas aplis plats ir un nevar šmuces sanākt
Vakaros tur tieshaam diezgan pakluss, vieniigais trauceeja mashiinas pie speelju zaales kas parasti 1-2 tur staav.Arc wrote:Nezinu, vēl nav gadījies sastapt mentus, parasti baigi ilgi arī neslīpēju, bet kādas 20-30min var mierīgimpb wrote:nav tā,ka policija un citas mašīnas?Arc wrote:Ai lab, laikam, vakarā būs jāaizšauj līdz iļģuciema aplim
A citas mašīnas ja brauc vakarā nav, protams, ir gadījies sagriesties, bet nu neviens nav protestējis + tas aplis plats ir un nevar šmuces sanākt
izskatās gan, ka būs oktakeshi wrote:izskatas ka sodien nokrisnu nebus!mpb wrote:ja šodien būs brīva 333 trase ~17.00 un būs attiecīgie laika apstākļi - ir doma aizbraukt paslīdēt.

- takeshi
nja laiks ir izmainijies!mpb wrote:izskatās gan, ka būs oktakeshi wrote:izskatas ka sodien nokrisnu nebus!mpb wrote:ja šodien būs brīva 333 trase ~17.00 un būs attiecīgie laika apstākļi - ir doma aizbraukt paslīdēt.