Es tevi redzēju 16
Moderator: Juzix
biju biju!Rollin wrote:99%, ka ~ 23:01 redzēts $cash_money$ ejot pa Pulkveža ielu uz pilsētas pusi un apstājoties uz Pulkveža/Dīķu krusta, lai palaistu mašīnu (manu Mitsu).. baltas kedas, zili džinsi, melna jaka ar kapuci galvā un vēl runāja pa mob.
..gandrīz jau gribēju lekt ārā, bet..gan jau !
- Weber
- Cilvēks-karburators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
$cash_money$ wrote:biju biju!Rollin wrote:99%, ka ~ 23:01 redzēts $cash_money$ ejot pa Pulkveža ielu uz pilsētas pusi un apstājoties uz Pulkveža/Dīķu krusta, lai palaistu mašīnu (manu Mitsu).. baltas kedas, zili džinsi, melna jaka ar kapuci galvā un vēl runāja pa mob.
tag, kad tā saki, atceros Tavu Mitsu ar!
man vēl likās, ka baigi tuvu nobrauc garām...
lai gan bija jau viskijs ribās, bet nu kaut ko atceros. devos mājās jau jo biju galīgi sagurisWeber wrote:$cash_money$ wrote:biju biju!Rollin wrote:99%, ka ~ 23:01 redzēts $cash_money$ ejot pa Pulkveža ielu uz pilsētas pusi un apstājoties uz Pulkveža/Dīķu krusta, lai palaistu mašīnu (manu Mitsu).. baltas kedas, zili džinsi, melna jaka ar kapuci galvā un vēl runāja pa mob.
tag, kad tā saki, atceros Tavu Mitsu ar!
man vēl likās, ka baigi tuvu nobrauc garām...
![]()
![]()
ap to laiku vel vari?
![]()
nu es tur baigi operēju jo runāju pa telefonu (laikam) un tad vēl man austiņās mūzika skanēja un vēl no sadursmes centos izvairītiesRollin wrote:nu jaa, centos nonopļaut.. es tā parasti tur tuvu ņemu to līkumu$cash_money$ wrote:man vēl likās, ka baigi tuvu nobrauc garām..., bet škiet, ka tu mani vairāk dzirdēji nekā redzēji
- omulis
- Moderators
shodien ar Rinaldu pdzerta teeja, papljaapaats un paspeleets (jau aizmirsu kaa saucaas!? )spele 
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
-
ParaTr00per
aha, shod redzeec omulis ar lielu saldumu maisuomulis wrote:shodien ar Rinaldu pdzerta teeja, papljaapaats un paspeleets (jau aizmirsu kaa saucaas!? )spele
Ze konsole - Nintendo Wii.
- Wu-Ryder
stabos vakar redzets freimo

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- omulis
- Moderators
laikam, smuidra vizinaajaas.BaNgY wrote:hmm vakar 23. redzets pie minskas ID22 fords
shodien 24. redzeta Fade audi vecriga blakam doma laukumam.. pashu gan nemaniiju
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...

Lancer 1.6