RoDeO wrote:gacimza aparatam ir shvaka priekseja piekare!
tā jau gan laikam nebūs :gigi:
Izskatās, ka tā 626ā nav jau labu laiku TA redzējusi
P.S. Lietos diskus var dabūt?
Kaa 626 mazdas shoferis teica auto bija tiko no servisa izdziits un 1dien ar to vajadzeeja braukt uz Maskavu.
Kameer menti rakstija protokolus vecis jau ss studeeja un mekleeja detalas
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
RoDeO wrote:gacimza aparatam ir shvaka priekseja piekare!
tā jau gan laikam nebūs :gigi:
Izskatās, ka tā 626ā nav jau labu laiku TA redzējusi
P.S. Lietos diskus var dabūt?
Kaa 626 mazdas shoferis teica auto bija tiko no servisa izdziits un 1dien ar to vajadzeeja braukt uz Maskavu.
Kameer menti rakstija protokolus vecis jau ss studeeja un mekleeja detalas
kaada Maskava bez TA? Tiks liidz robezhai un atpakalj.
Juzix, kursh tajaa avaarijaa tika atziits par vainiigu? CP darbs vienkaarshi fascinee, logjiski liekas, ka 626, bet chomam uzbrauca identiskaa situaacijaa patrols virsuu un chomu par vainiigu atzina
uzrakstiija iesniegumu lietas paarskatiishanai...
being a better driver is not an unfair advantage...
tur tiiri peec aculieciniekiem.... ja 323 vadiitaajs bija jau iesleedzis pagriezienraadiitaaju, pirms apdziishanas manevra uzsaakshanas, tad 626 vainiigs, ja nebija uzspeejis iesleegt pagriezienraadiitaaju, rad vainiigs 323, jo nepraaliecinaajaas par sava manevra droshiibu...
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
5dien vakarā ap pus10 uz A10 (rīga-v-pils) nelielu gabalu pirms pagrieziena uz tukumu pasmags crash - MB 208 (vai kas tmldz) buss griezās pa kreisi un neiedeva ceļu vieglajam. Rezultātā buss uztaisīja 360 grādu apgriezienu praktiski uz vietas un nogūlās uz sāniem, vieglais kādus 50m nostāk grāvī. Kad braucu garām jau bija gan ātrie gan cp. Cietušie bija - tos ātrajos kāreiz krāva iekšā, par bojāgājušajiem nezinu, bet nevienu apsegtu vai vienk nesmukā pozā mētājamies neredzēju, tākā ceru ka bojāgājušo nebija.
Vēl šodien uz A5 (apvedceļš Salaspils - Babīte) lietus gāziena laikā viens golps saķēries ar pretī braucošo opipeli - tip ar kreisajiem stūriem viens otru aizķēruši. Rezultātā golps ar apņurcītiem sāniem grāvī, opipels kādus 100m tālāk uz nomales ar noplēstu kreiso priekšējo stūri. Izskatījās ka bez cietušajiem.
V.I.P. wrote:Juzix, kursh tajaa avaarijaa tika atziits par vainiigu? CP darbs vienkaarshi fascinee, logjiski liekas, ka 626, bet chomam uzbrauca identiskaa situaacijaa patrols virsuu un chomu par vainiigu atzina
uzrakstiija iesniegumu lietas paarskatiishanai...
Uz vietas atzina vainiigu 323 vadiitaaju, jo luuk-peec panta sanaak, ka jaadod celsh pretiim braucoshajiem un tiem, kas uzsaakushi apdziishanas manevru. :neka:
Vieta ar reti duma (pats bikernieku ielas gals pie Briiviibas ielas aiz troleibusa galapunkta) uzreiz aiz liikuma.
Chalis protokolaa uzrakstija, ka nepiekriit i, vsjo. 1dien maniis, kas buus.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Reāli tas, ka ieslēdz pagriezienu, nedod manevra tiesības - pirms manevra jāpārliecinās, ka neviens nedzen Tākā pats vien būs vainīgs. Tāpēc vienmēr pirms manevra veikšanas jāiemet skatiens spogulī
Tur jau tas stulbums-kaa jau rakstiju bikernieku ielas liikums pie briiviibenes. Spogulii paskatoties 626to vareeja arii neredzeet, jo krustojums ir uzreiz aiz liikuma. Manupraat tur pienaakas abpuseejais, vinam par cela nedoshanu, otram par neadekvaatu aatrumu nepaarredzamaa liikumaa...
Juzix wrote:Tur jau tas stulbums-kaa jau rakstiju bikernieku ielas liikums pie briiviibenes. Spogulii paskatoties 626to vareeja arii neredzeet, jo krustojums ir uzreiz aiz liikuma. Manupraat tur pienaakas abpuseejais, vinam par cela nedoshanu, otram par neadekvaatu aatrumu nepaarredzamaa liikumaa...
Nav lielas starpiibas diskuteet, tad 1dien maniis ko lielie viiri nolems. Es vina vietaa buutu parakstijis protokolu, nomaksaajis 25Ls, saneemis vienu uzvaras punktu un pie d1rsas mazas kamaninas.
Juzix wrote:Nav lielas starpiibas diskuteet, tad 1dien maniis ko lielie viiri nolems. Es vina vietaa buutu parakstijis protokolu, nomaksaajis 25Ls, saneemis vienu uzvaras punktu un pie d1rsas mazas kamaninas.
Es gan viņa vietā tomēr būtu pastījies spogulī pirms griezties
Nu tai vietaa ja arii visu izpildi peec graamatas skatiens->signāls->manevrs tik un taa šo paaris sekunzhu laikaa ja kaads naak no taa liikuma ar 50-60km/h aatrumu nav nekaads briinums dabuut pa pakalu vai ssniem.
Aizbrauc un nocheko to vietu :gigi:
Juzix wrote:Nu tai vietaa ja arii visu izpildi peec graamatas skatiens->signāls->manevrs tik un taa šo paaris sekunzhu laikaa ja kaads naak no taa liikuma ar 50-60km/h aatrumu nav nekaads briinums dabuut pa pakalu vai ssniem.
Aizbrauc un nocheko to vietu :gigi:
Reāli pareizāk būtu skatiens>signāls>skatiens>skatiens&manevrs Tā vismaz dzīvē daru
Šorīt uz krastenes pirms Salenieka 4 autiņi izpildijušies viens otram pakaļā.. Skats tāds, ka pirmais gribējis raut kreiso pāri dubultajai uz stāvvietu.. :gigi: