Baigi nice izskatās
Arc BMW E34
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Artc eeeetrisdesmitceturtais
Šie BBSi uz 5er 
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
kkas ap 100ls @ ss.lv?Arc wrote:Cena šiem diskiem bija pārāk salda un bija grēks neņemt + bonusā labas riepas
Kādā stāvoklī plaukti?
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
Man iepriekšējie vismaz bildēs patika labāk 
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- Pauliic
- Moderators
iepriekšējie auto padarīja modernāku, šitie oldskūlīgāku
imo abi labi
imo abi labi
- Foxijs
bljaaa pachootaaaa, man pašama siekala par tiem diskiem tek, daudziem domas dalaas, bet nu man reaali patiik 
nu hvz, nevar saprast.
Ja nevar saprast, znachit kkas nav
PS panjem no maniim pa 500ls sestaa diskus ar labam riepaam
Tie ir smukaaki par shiem un ir zilganpeleekaa kraasaa
Ja nevar saprast, znachit kkas nav
PS panjem no maniim pa 500ls sestaa diskus ar labam riepaam
Tie ir smukaaki par shiem un ir zilganpeleekaa kraasaa
šitie ir labi, vairāk patīk kā iepriekšējie.. 
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 
Sen neko neesmu rakstījis, bet tas tāpēc, ka naudas nav baigi daudz, lai kaut ko darītu ar viņu
ļaušu ziemu vēl parūsēt aizmugrei pie bākas vāciņa un tad visu to daļu mainīšu vietā citu, kopā ar spārnu, kur ir šaize no driftings hard
Pašlaik savedīšu viņu tehniski kārtībā - nomainīšu peldošo šarnīru aizmugrē, kurš sācis pa bedrēm skanēt, termostatu, zondi, sadalenes devēju. Pēc pēdējo divu lietu nomaiņas vajadzētu mašīnai sākt labāk iet.
Vakar biju pie Driver nodiagnosticēt, jo bija palielas aizdomas par beigtu zondi, tā arī bija. Ceru, ka pēc tās nomaiņas patēriņš paliks nedaudz patīkamāks
Atklājās arī, ka met ārā kļūdu pie sadalenes devēja, tika iečekots un izrādijās, ka m50 bosch vietā ir ielikts devējs no m52 motora + vēl Siemens nevis bosch. Tā kā, ja kādam vajadzēs šo devēju - varēšu notirgot.
EDIT: Ā vēl līdz ziemai gribu ielikt xenonasžilbinaitis, lai tumšajos vakaros var redzēt kurp braucu, citādāk visi jau ~ zin cik "labi" ir 34 tuvie
ļaušu ziemu vēl parūsēt aizmugrei pie bākas vāciņa un tad visu to daļu mainīšu vietā citu, kopā ar spārnu, kur ir šaize no driftings hard
Pašlaik savedīšu viņu tehniski kārtībā - nomainīšu peldošo šarnīru aizmugrē, kurš sācis pa bedrēm skanēt, termostatu, zondi, sadalenes devēju. Pēc pēdējo divu lietu nomaiņas vajadzētu mašīnai sākt labāk iet.
Vakar biju pie Driver nodiagnosticēt, jo bija palielas aizdomas par beigtu zondi, tā arī bija. Ceru, ka pēc tās nomaiņas patēriņš paliks nedaudz patīkamāks
Atklājās arī, ka met ārā kļūdu pie sadalenes devēja, tika iečekots un izrādijās, ka m50 bosch vietā ir ielikts devējs no m52 motora + vēl Siemens nevis bosch. Tā kā, ja kādam vajadzēs šo devēju - varēšu notirgot.
EDIT: Ā vēl līdz ziemai gribu ielikt xenonasžilbinaitis, lai tumšajos vakaros var redzēt kurp braucu, citādāk visi jau ~ zin cik "labi" ir 34 tuvie