ok! tad nākamnedēļ tiks rīkota atlases gonka! visticamāk iekš 333!Lambertino wrote:Sarīkompb wrote:klau, vajadzētu to sarīkot samērā drīz, lai pēc tam paliek vēl laiks kādu reizi aizbraukt uz trasi tiem, kuri tiek komandās. mošk tad komandas pat varētu uztaisīt treniņu Kandavā
Kartinga Turnīrs Autoklubiem 2009 !
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Re: Kartinga Turnīrs Autoklubiem 2009 !
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

Tātad kuri ir nopietni interesenti? Atlases mači varētu izmaksāt ap 20Ls no cilvēka, ja braucam 10min kvalifikāciju un 15min gonku! ja esam vairāk kā 10 braucēji, summa attiecīgi lielāka. vajadzētu zināt aptuveno mūsu budžetu un tad arī izdomātu vislabāko atlases formātu. domāju, ka jābrauc ir gan kvalifikācija, gan gonka, jo tikai skatīties labāko apļa laiku nebūtu objektīvi.

- Lambertino
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nekāds kartingists neesmu, bet var mēģināt nogāzt, tikai man lūdzu spilventiņu vajag jo vienmēr atsitu zilu savu mugurkaulu 

Rīgā nekā labāka nav... Vēl jau varu sazināties ar Kandavu, bet tur varētu būt vēl dārgāk! Tiesa... bonuss būtu tas, ka visiem sveša trase un tajā pat laikā jau būtu treniņš priekš īstajiem mačiemiz wrote:skatoties kur rīko, jo ieks 333 tie kartingi ir diezgan nevienādi

nu pizvaņi un uzzini cenu, un ka ir ja mēs teiksim vismaz 10 cilvēki esam un katrs kopskaita pa 25min sanāk ka brauc, mos iedod kādu labo mega atamana aaaaakcijumpb wrote:Rīgā nekā labāka nav... Vēl jau varu sazināties ar Kandavu, bet tur varētu būt vēl dārgāk! Tiesa... bonuss būtu tas, ka visiem sveša trase un tajā pat laikā jau būtu treniņš priekš īstajiem mačiemiz wrote:skatoties kur rīko, jo ieks 333 tie kartingi ir diezgan nevienādi
vēl pastāv otrs variants... ņemot vērā, ka no komandas jāmaksā 65Ls par dalību (tātad 22Ls no cilvēka), varbūt uzreiz vajag padomāt vai tiešām ir vajadzīga atlase. varbūt, ka mēs tik 4 džeki un 2 meitenes vai 6 džeki un 3 meitenes varam to atļauties

arī labs argumentsmpb wrote:vēl pastāv otrs variants... ņemot vērā, ka no komandas jāmaksā 65Ls par dalību (tātad 22Ls no cilvēka), varbūt uzreiz vajag padomāt vai tiešām ir vajadzīga atlase. varbūt, ka mēs tik 4 džeki un 2 meitenes vai 6 džeki un 3 meitenes varam to atļauties
-
Rihy
+1 par to, ka tāda atlase ir dārga. Imho pietiktu arī ar vienu braucienu @ 333 katram, tur uzņem laiku un aptuveno katra braucēja ātrumu jau tāpat varēs redzēt! Es nevaru atļauties izdot 20 ls atlasei un vēl tikpat sacensībām
Vēl tak BBP priekšā 
varbūt vajag vispār bez atlases! savācamies visi gribētāji un sataisam komandas.Rihy wrote:+1 par to, ka tāda atlase ir dārga. Imho pietiktu arī ar vienu braucienu @ 333 katram, tur uzņem laiku un aptuveno katra braucēja ātrumu jau tāpat varēs redzēt! Es nevaru atļauties izdot 20 ls atlasei un vēl tikpat sacensībāmVēl tak BBP priekšā

- Lambertino
ja ir ļoti daudz gribētāju, tad var atlasīt - kāda jēga būs atlasīt ja būs tikai trīs braucējimpb wrote:varbūt vajag vispār bez atlases! savācamies visi gribētāji un sataisam komandas.Rihy wrote:+1 par to, ka tāda atlase ir dārga. Imho pietiktu arī ar vienu braucienu @ 333 katram, tur uzņem laiku un aptuveno katra braucēja ātrumu jau tāpat varēs redzēt! Es nevaru atļauties izdot 20 ls atlasei un vēl tikpat sacensībāmVēl tak BBP priekšā

- omulis
- Moderators
varētu mēgināt 
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Ir piedāvājums 4dien doties uz Kandavu uz openkart B līgas 2. posmu! būtu gan atlases mači, gan treniņš pareizajā trasē! Dalība gan ir 25Ls...

- Lambertino
- Lambertino
Man darbs līdz 18.00mpb wrote:sākums 19, ja nemaldos.Lambertino wrote:cikos tas ir?
Tad domā, vajag to atlasi?
Saproti kas vispār grib/var braukt, tad izejot no tā, domā vai vajag atlasi.

es nedomāju īsti par atlasi, es tik piedāvāju aizbraukt patrenēties uz trasi, kur notiks gonka. par atlasi domāsim, kad nāks tuvāk, jo šobrīd īsti nav skaidrs, kuri tad ir gatavi braukt. nāks augusta pirmie datumi, tad vēlreiz runāsim par iespējamo komandu un to, kā mēs ko daram.Lambertino wrote:Man darbs līdz 18.00mpb wrote:sākums 19, ja nemaldos.Lambertino wrote:cikos tas ir?
Tad domā, vajag to atlasi?
Saproti kas vispār grib/var braukt, tad izejot no tā, domā vai vajag atlasi.

a kaapeec nevar dariit taa - panjem vienu kartingu, katram gribeetaajam dod 3 iesildiishanaas apljus (var vairaak, var mazaak), un tad katram dod 3 aplus laikiem, sliktaako atmet nost, no 2iem labaakajiem izvelk vedeejo, sasummee rezultaatus, un redz labaakos.. vai tad nesanaaktu leetaak, eertaak, inchiigaak? vieniigais tas ka nav vairaaki cilveeki trasee, kas mazliet neobjektiivi ljauj spriest par cilveeka braukshanas speejaam inscineetos sacensiibu apstaakljos.. bet nu tad vismaz visiem viens karts, visiem vieni noteikumi un aidaa... bet nu es nez cik tas ir ok, es tik ierosinu :neka:

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043