Krish Sierra :shuriks:
- Martinss
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Krish Sierra :shuriks:
Jā jā mazu, tā jau ir, visi domā ka fordi neiet.RiCh wrote:Zini , es nebiju domājis , ka Sierra var pilnīgi tā , domāju , ka tikai mazu kašīņu var noraut
-
Rihy
- Has thanked: 0
- RiCh
- Spam addicted
Nu cik klausos par tavu no citiem , man rādies tāds priekšstats , ka neiet tās sierrasMartinss wrote:Jā jā mazu, tā jau ir, visi domā ka fordi neiet.RiCh wrote:Zini , es nebiju domājis , ka Sierra var pilnīgi tā , domāju , ka tikai mazu kašīņu var noraut
Neņem ļaunā
- Martinss
- Has thanked: 3 times
Kas kuram ir neiet, apdzīt uz šosejas nav problēmu, uz sausa šķērsām arī liekās normāli. :neka:RiCh wrote:Nu cik klausos par tavu no citiem , man rādies tāds priekšstats , ka neiet tās sierrasMartinss wrote:Jā jā mazu, tā jau ir, visi domā ka fordi neiet.RiCh wrote:Zini , es nebiju domājis , ka Sierra var pilnīgi tā , domāju , ka tikai mazu kašīņu var noraut
Neņem ļaunā
Un ja daudzi saka "neiet" ņemot kā vienīgo rādītāju, ka es nevaru noraut kašu, tad es atkārtošos - man sajūga nav un kad nav izspiests pedālis, tad grab skaļāk par motoru.
Bet nu labi.
- RiCh
- Spam addicted
Neķer kreņķi , man bembis vispār neiet , jo puse no motora jau sakrāmēta bagāžniekāMartinss wrote:Kas kuram ir neiet, apdzīt uz šosejas nav problēmu, uz sausa šķērsām arī liekās normāli. :neka:RiCh wrote:Nu cik klausos par tavu no citiem , man rādies tāds priekšstats , ka neiet tās sierrasMartinss wrote:Jā jā mazu, tā jau ir, visi domā ka fordi neiet.RiCh wrote:Zini , es nebiju domājis , ka Sierra var pilnīgi tā , domāju , ka tikai mazu kašīņu var noraut
Neņem ļaunā
Un ja daudzi saka "neiet" ņemot kā vienīgo rādītāju, ka es nevaru noraut kašu, tad es atkārtošos - man sajūga nav un kad nav izspiests pedālis, tad grab skaļāk par motoru.Un cik Krišs pavizināja, likās +/- okei priekš ziemas dīvāna, kaut ko arī varēja just, kad iespieda.
Bet nu labi.
Gaida jaunu dvēseli , tad viņš ies
Bet nu tagad vismaz zināšu , ka ar Sierru var k-ko darīt
- Archuks
- BMW
normāli kūppsih-arno wrote:Ievērtēts pirkšanas brīdī, pēc tam arī pamocīts pa vietējiem raliija ceļiem un atzīts par labu esam.![]()
Dīvāns gan nenormālais. Vienalga pa kādu segumu velc salonā nav jākratās.![]()
Un te SUPER MeGA TUrbo SieRRA BURNOUT!
http://www.youtube.com/watch?v=TxjqChHtBig
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Domāju, ka ap pavasari arī pie RTK varēs šo to redzēt, ja izdosies sabomžot naudu projektiņamRiCh wrote:Neķer kreņķi , man bembis vispār neiet , jo puse no motora jau sakrāmēta bagāžniekāMartinss wrote:Kas kuram ir neiet, apdzīt uz šosejas nav problēmu, uz sausa šķērsām arī liekās normāli. :neka:RiCh wrote:Nu cik klausos par tavu no citiem , man rādies tāds priekšstats , ka neiet tās sierrasMartinss wrote:Jā jā mazu, tā jau ir, visi domā ka fordi neiet.RiCh wrote:Zini , es nebiju domājis , ka Sierra var pilnīgi tā , domāju , ka tikai mazu kašīņu var noraut
Neņem ļaunā
Un ja daudzi saka "neiet" ņemot kā vienīgo rādītāju, ka es nevaru noraut kašu, tad es atkārtošos - man sajūga nav un kad nav izspiests pedālis, tad grab skaļāk par motoru.Un cik Krišs pavizināja, likās +/- okei priekš ziemas dīvāna, kaut ko arī varēja just, kad iespieda.
Bet nu labi.
Gaida jaunu dvēseli , tad viņš ies![]()
Bet nu tagad vismaz zināšu , ka ar Sierru var k-ko darīt
Vel viens Fords kas nefiga neietArchuks wrote:normāli kūppsih-arno wrote:Ievērtēts pirkšanas brīdī, pēc tam arī pamocīts pa vietējiem raliija ceļiem un atzīts par labu esam.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=TxjqChHtBig![]()
http://www.youtube.com/watch?v=E4RqLKOpPwk
Archuks wrote:normāli kūppsih-arno wrote:Ievērtēts pirkšanas brīdī, pēc tam arī pamocīts pa vietējiem raliija ceļiem un atzīts par labu esam.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=TxjqChHtBig![]()
galiigi
sveikts, un lai sierra tieshaam ziemu sagaida

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
- Lambertino
- Archuks
- BMW
līmlenti gan novāc
nav jau brauciens uz BBP

EVO X SST / RACE CAR INCOMING