Zinu, zinu. Neesmu veel iztiirijis :nolaidiiba: , weekendaa tas tiks labots.nafnafs wrote:Buutu laba salona bilde, ja nebuutu paklajs piedirsts![]()
Lambdu nomainiji?
Veel ne.
Rihy, paldies!

Otraa ze best!
Zinu, zinu. Neesmu veel iztiirijis :nolaidiiba: , weekendaa tas tiks labots.nafnafs wrote:Buutu laba salona bilde, ja nebuutu paklajs piedirsts![]()
Lambdu nomainiji?
vai šosSonjuks wrote:durvis neveras no salona , jo ir pārplīsusi trosīte.
Diskus vaig SHITos SpoilerShow![]()
Tas, logiski, bij 1. ko skatijosFoxijs wrote:durvīm moš pačeko to bērnu drošības slēdzīti
BuusRiCh wrote:Gabarītus pagriezienos un būs
Focus laikam bija iemetis te kā gabarītus var pagriezienos uztaisīt , patīk kā izskatās tas īstenībāMartinsG wrote:BuusRiCh wrote:Gabarītus pagriezienos un būs
Un ja par labu cenu sanaaktu kkad nobidot, tad arii USA moldingi (ar gabariitiem saanos).
Patiik kaa izskataas un LV esmu tikai 1 melnam sedanam redzeejis.
kas tie tādi pa stiprinājumiem un kā to tepiķīti nostiprināt. tas e34 ir visiem gadiem?MartinsG wrote:Vakar mazliet pastraadaaju pie salona:
4. Ar orig stiprinaajumiem nostiprinaati salona tepikjiishi, lai neshljuukaa.
Liekas, jaa. Iepriekshejam (92' sedanam) arii bija, tikai savaadaaki.VaLDeZ wrote:kas tie tādi pa stiprinājumiem un kā to tepiķīti nostiprināt. tas e34 ir visiem gadiem?MartinsG wrote:Vakar mazliet pastraadaaju pie salona:
4. Ar orig stiprinaajumiem nostiprinaati salona tepikjiishi, lai neshljuukaa.
Mums vietējos remonkantoros var salona ķimiju vai universālo ķīmiju sadabūt (pāris lati litrā). Es savam salonu ar universālo tīriju, viss normāli nāk ārā, tikai nezinu, kā ar griestiem/grīdu būs, jo krēslus un abšifkas jau ārā var izņemt, a tos tā pagrūtāk. Un ja tīra ar to ķīmiju, tad vajag putekļusūcēju, kas sūc slapjumu ar' un jārēķinās, ka jāžāvē.MartinsG wrote: 2. Izmazgaat griidas paklaaju, tepikjus, bagazhnieku, griestus u.c. miikstaas apshivkas. (Ja kaadam ir ieteikumi kaadam labam liidzeklim - welcome)
Čoms man pateica, ka pie jamiem arī var prasīt - http://www.formula.lv/" onclick="window.open(this.href);return false;psyhotype wrote:Kur tieši var dabūt to ķīmiju?