ar scorpi nesaslimu,saslimu ar mondeoGekons wrote:Ļaujiet tak izslimot šķūningu, un gan jau galu rezultātā taps arī kaut kas intresants, un acīm baudams...![]()
Kā jau izteicos, mazliet atgādina Opel Omegu...![]()

ar scorpi nesaslimu,saslimu ar mondeoGekons wrote:Ļaujiet tak izslimot šķūningu, un gan jau galu rezultātā taps arī kaut kas intresants, un acīm baudams...![]()
Kā jau izteicos, mazliet atgādina Opel Omegu...![]()
Šito slimību es zinu, pats ar mondeo pārvietojos.family guy wrote:ar scorpi nesaslimu,saslimu ar mondeo
Beidzot cilveks,kursh mani saprotBriedis wrote:Šito slimību es zinu, pats ar mondeo pārvietojos.family guy wrote:ar scorpi nesaslimu,saslimu ar mondeo
Galvenais nenolaizt rokas un cīnīties pa garāžu. Es pat neatceros cik daudz esmu izlietojis stikla šķiedru un celtniecības putas, kamer sašķūnēju kā gribas un lai izskatās labak nekā ražotājs ir gribējis.
es domāju, ka nu varēji izvēlēties jau citus vārdus. Zinkā, nav kautkā feini šitā runāt, lai arī kas tur būtuMelnais wrote: tu moš no sākuma saved to miskasti kārtībā un tad ķeries pie "tūnēšanas"?citādi būs skats pa rubli, visādiem sūdiem nauda pietika, bet rūsas novēršanai nepietika..
var arii 2.5l x-type, arii tie bija awdGirtzB wrote:incanti kā no mondeo uzstaisīt pilnpiedziņu, imho tur par donoru vajag X-type 3.0
Advert Says: 1999(V) Ford Mondeo 2.5 V6 ST200. 5 Doors, Manual, Hatchback, Petrol, 109,000 miles, Metallic Blue.SERVICE HISTORY, Air conditioning, Half Leather Sport Seats, Electric windows, Electric mirrors, Computer, Radio/CD, Colour coding - Body, Alloy wheels, Traction control, ABS, Driver airbag, Passenger airbag, Side airbags, Immobiliser, alarm remote controlled, Rear headrests, Folding rear seats, PAS, Alarm, Body coloured bumpers, Audio remote control, Full size spare wheel, Rear electric windows, central doorlocks with remote control, PX to clear - Trade Sale. GBP 1,000
paldies,.par rentabilitati tad jau manīs pec kada gadanafnafs wrote:Apsveicu ar auto![]()
Lai gan man jau, protams, liekās, ka tāds auto der tikai kartupeļu atvešanai no oomes dārza un jebkādi papildu ieguldījumi tajā ir pilnīgi nerentabli|
bamperi bus original,varbut tiks piemekleta kkada interesanta lūpa,bet ta stock,par piesedinashanu ari,tikai tik,cik lai nebutu purns galigi gaisaa...Briedis wrote:jau auto izskatīsies "sportisks" piesēdināts, rs bamperi tad balti izskatās ļoti ok. Uz stocka nu tā.... tad labāk tīrus sudraba krāsas diskus.
family guy wrote:Beidzot cilveks,kursh mani saprotBriedis wrote:Šito slimību es zinu, pats ar mondeo pārvietojos.family guy wrote:ar scorpi nesaslimu,saslimu ar mondeo
Galvenais nenolaizt rokas un cīnīties pa garāžu. Es pat neatceros cik daudz esmu izlietojis stikla šķiedru un celtniecības putas, kamer sašķūnēju kā gribas un lai izskatās labak nekā ražotājs ir gribējis.,.mondeo ir tads tizlums,ka vinjam viss ir ovals,pat visas 4 originalas tumbas ir elipsenes
.. meginashu vinju nedaudz atskhkirtinat no stock mondeo,.sakums gan jau,ka daudziem nepatiks,bet jaa,.skatishos kas ko kaa..un no stock kartupelja uzzimet kko kaut cik skatamu
,.nepatiks,nepatiks,galvenais,ka varu mierigi normalu ledusskapi aizvest