Diskus nopērc no kaimiņa, R15, ar fleksi piedzen arkas un no gti golfa piekniedā plastmasas arku uzlikas, tad būs grīda vnk

Negribu r15,izgauzis man visu ko vien var izgrauzt,bet skaistums prasa upurus.Garaiz wrote:To lūpu varēji vēl RIŽU nokrāsot, tad būtu Top Zund
Diskus nopērc no kaimiņa, R15, ar fleksi piedzen arkas un no gti golfa piekniedā plastmasas arku uzlikas, tad būs grīda vnk
Nu nezinu vai 2koki ir mezs.!:DJuzix wrote:Neesi aizdomājies - kālab vesels inženieru bataljons sēž un domā, kā max likvdēt aklās zonas, bet Tu vienā piegājnā aizklāj sev priekšējo stilku ar egļu jaunaudzi, nolikvidējot normālu pārskatāmību.
P.S. Lūpā tāpat par lielu un masīvu.
Juzix wrote:Neesi aizdomājies - kālab vesels inženieru bataljons sēž un domā, kā max likvdēt aklās zonas, bet Tu vienā piegājnā aizklāj sev priekšējo stilku ar egļu jaunaudzi, nolikvidējot normālu pārskatāmību.
Juzix wrote:Jā, jā, zinu - smiltis jau birst....
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Paldies par ieteikumiem.Ch. wrote:ja jau visi rej, tad es ar
Regulē vēl.
Drausmīgi raibs tas auto izskatās! Ja viņš viss būtu vienā krāsā (piem melns, vai arī sarkans ar sarkanu haubi un bamperiem) vēl būtu puslīdz normāli, bet tagad ir šķērsām. Nokrāso haubi (rekomendēju atpakaļ sarkanu), sameklē uz pusi šaurāku lūpu, nokasi tās uzlīmes un padomā par bamperiem virsbūves krāsā, un tad jau es domāju arī būs ok! Šāda gadagājuma mašīnai imho vairāk vajag clean-look..Ja baigi patīk uzlīmes līmēt utt, dari to uz aizmugurējā stikla, piemēram.
Re sametinātie bleķiniekus platus var dabūt.Rozigais wrote:Nu tad kads nezin vai mk2golf atsperojums varetu deret manam polo un tiek mekleti r13-r14 4x100 litaki(jo plataki,jo labaki),ja kkas pm vai te rakstat!!!!
Nesanak naudas.Holo wrote:Re sametinātie bleķiniekus platus var dabūt.Rozigais wrote:Nu tad kads nezin vai mk2golf atsperojums varetu deret manam polo un tiek mekleti r13-r14 4x100 litaki(jo plataki,jo labaki),ja kkas pm vai te rakstat!!!!![]()
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... imcim.html