Gaita nedaudz cietāka, bet nav tik traki, kā mani te sabiedēja un biju iedomājies - vismaz nav vairs tik līgana un labāk pieguļ ceļam.
Bildes un domāju arī kāds video coming soon
Ja taisīšu, tad gan jau pie LAK-Y servisā, jo tur jau blats un džeki saprot, ko dara. Bet ir lietas, ko gribu pirms tam vēl izdarīt - tāka ātrāk par jūliju noteikti nesanāks pieķertieshowitzer wrote:Ir kādi jaunumi par izplūdi? Esi jau atradis, kur taisīt?
Nu, LAK-Y ir zināms kantoris, taču vari arī pie Alien`a un HSMOTORSPORT džekiem painteresēties.Guntijs wrote:Ja taisīšu, tad gan jau pie LAK-Y servisā, jo tur jau blats un džeki saprot, ko dara. Bet ir lietas, ko gribu pirms tam vēl izdarīt - tāka ātrāk par jūliju noteikti nesanāks pieķertieshowitzer wrote:Ir kādi jaunumi par izplūdi? Esi jau atradis, kur taisīt?
Bet nu tur diez vai dabūšu tik labu ciparu - tur man tāds kā barteris aizsācies saistībā ar Autozinas.FMhowitzer wrote:Nu, LAK-Y ir zināms kantoris, taču vari arī pie Alien`a un HSMOTORSPORT džekiem painteresēties.Guntijs wrote:Ja taisīšu, tad gan jau pie LAK-Y servisā, jo tur jau blats un džeki saprot, ko dara. Bet ir lietas, ko gribu pirms tam vēl izdarīt - tāka ātrāk par jūliju noteikti nesanāks pieķertieshowitzer wrote:Ir kādi jaunumi par izplūdi? Esi jau atradis, kur taisīt?
Esmu redzējis viņu veikumus un ir tiešām pa smuko.
A vot to gan nesaprotu!Guntijs wrote:Vakar atjaunoju krāsu suportiem un uzmērīju ar vasaras diskiem, kuriem top alumīnija iekšējie centriņi, lai fit perfect:
+ ir melni spoguļi SpoilerShow
SpoilerShow
Juzix wrote:A vot to gan nesaprotu!Guntijs wrote:Vakar atjaunoju krāsu suportiem un uzmērīju ar vasaras diskiem, kuriem top alumīnija iekšējie centriņi, lai fit perfect:
+ ir melni spoguļi SpoilerShow
SpoilerShow
Jā, tiešām līdzīgi!Xtreem3000 wrote:tie tavi baltie spieķīši izskatās pēc Team Dynamic Monza