Moderator: Focus
nu neko Tu tur ārā nedabūsi, saglabājot degvielas patēriņu zem 15l/100km.. Bet atkal ES domāju, ka tam mondeo nekāda lielā jauda nav vajadzīga. Iebāz kaut vai to 2.0 iekšā, uztaisi kapitālo, pamaini ieplūdi/izplūdi un braukā laimīgs. Ja gribi taisīt sev ātru auto, izejmateriāls jāizvēlas citādāks. Golfi, hondas, bembji, nissani u.c. auto, kam ir krietni vieglāk izveikt kkādas modifikācijas..Xtreem3000 wrote:pārāk smaga paškritika tev..protams kad sakšu tad tiks saliktas bildes ar aprakstu pirms un pēc darīšanas... jāsāk meklēt motoru kuru tur var iestūķēt iekšā nemainot stiprinājumus.....
starp citu. cik liels potenciāls ir mk1 mondeo 2.0 motoram? kāds būtu jēdzīgākais variants kā no viņa dabūt vairāk lopiņus laukā....?
Xtreem3000 wrote:jāa, iespējams ka neder. bet kā eksperimentāls variants domāju nav ne vainas. kā nekā pirmā tāda veida pārbūves pieredze tiek iegūta... kapēc gan to nepļackāt uz mondeovienīgais sliktums varētu būt lieki izmesta nauda. Un tomēr kautko jau var izdarīt lai tas aparāts ir braucams un sev tīkams...
par motoru būs jādomā pēctam kad noskaidrošu vai tam v6 ir tādi paši stiprinājumi kā pārējiem mondeo motoriem... ja ir tad noteikti tiks meklēts v6 2.5 ja ne tad domāšu tālāk..
tā arī vel neesmu sagaidījis nevienu plašāku padomu par piekari, izņemot tos variantus par sēdināšanu, atsperes maiņu, un pārējo atstāt orģinālu...
Tev žēl? Tik pat liela jēga kā apspriest spama topikā, ko kurš vakariņās ēdīs. Kapēc Tu par to nesūdzies? To pēdējo kopmetāru vari arī pats mēģināt atbildēt.DimanC wrote:Jau trešo lapu ar burnout.lv speciālistu palīdzību tiek būvēta supertūninga vīzija fordam, pie tam nevis esītim vai 80to gadu sākuma Granadai [da kaut vai sierrai], bet kaut kādam absolūti garlaicīgam un neizteiksmīgam Mondeo? Un visiem ir kāds viedoklis, ko pateikt, ieteikt, nolikt, utml.
Es pareizi esmu sapratis?
vai tiešām nav interesantākas lietas, ar ko ņemties? tad jau pat kabatas biljards, skatoties pussapuvuša e36 bildes, šķiet foršāka nodarbe
nu tas jau nu gan veel nav iisti raadiitaajs...Xtreem3000 wrote:Pēc kā spried ka neesmu nobriedis motora pārcelšanai? vecais motors jau izķeksēts laukā.